FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Odovica niko nije miniro, covjek otiso jer ovi nemaju veze sa zivotom pa ga otjerali a mi smo sa njim najbolji fudbal igrali za razliku od ove neznalice a sto se tice cijena karti ovo je amijesno reci da nisu skupe a pogotovo sjever to moze reci samo evropa ili derbi navijac, nama su karte preskupe u prvenstvu a sad su jos ove podigli sto znaci da ce doci manje raje jer ce svi otici na istok sta ima da placa 15 km iza gola tribinu i da gleda mrtvog bogicevica
-
- Kontakt:
ma skontali naši da je već dijaspora tu na odmorima pa daj da uzmu što više i napune kasu kluba.
Reci crnogorac u cemu je problem nisam novi ja sam onaj sabobabo sto je reko vasem statisticaru da ne lupa gluposti, gdje ces ostat imun na lupetanja covjek reko da je pero stojkic imo 20 asistencija i ja treba da mu se poklopim e buraz ja nisam ti da se poklopim po usima ali zato ti i takvi opstajete na forumu jer podvijete rep a pogotovo ti treba da budes miran jer nisi dao ni 1% sebe za Zelju a da ne govorim o novcu i potrosenom vremenu, tako da nemoj molim te da budes bezobrazan jer forum nije tvoj.Virtu4l je napisao/la:niču k'o gljive
Ja sam samo prošle sezone dao više nego takvi kao ti za čitav životBabukaaa je napisao/la:a pogotovo ti treba da budes miran jer nisi dao ni 1% sebe za Zelju a da ne govorim o novcu i potrosenom vremenu

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
kompletan raspored je tu:Neandertalac je napisao/la:Nije moglo bolje, odličan raspored na početku ponajviše zbog euro tekmi. Prezadovoljan sam.
Može neko postaviti kako nam izgleda sezona po datumima, počevši od 29_og.
Hvala.
http://sportsport.ba/tabela/Premijer-li ... car/1/info
(za sada vodimo slobodu kao da će igrati ligu, jer u sistem nije moguće ubaciti X, sve eventualne izmjene biće updateovane kad budu poznate)
Odovica je minirao Edis Mulalic zajedno sa nekim igracima koje je vodio u juniorima kako bi on dosao na mjesto glavnog trenera.Babukaaa je napisao/la:Odovica niko nije miniro, covjek otiso jer ovi nemaju veze sa zivotom pa ga otjerali a mi smo sa njim najbolji fudbal igrali za razliku od ove neznalice a sto se tice cijena karti ovo je amijesno reci da nisu skupe a pogotovo sjever to moze reci samo evropa ili derbi navijac, nama su karte preskupe u prvenstvu a sad su jos ove podigli sto znaci da ce doci manje raje jer ce svi otici na istok sta ima da placa 15 km iza gola tribinu i da gleda mrtvog bogicevica
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Neandertalac
- Kontakt:
Pa pisali smo: gosti registrujte seVirtu4l je napisao/la:niču k'o gljive

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Los ovaj aik bar u pripremnoj utakmici, ne mogu estoncima gol da daju

OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Ocito se zalilo pravo.Neandertalac je napisao/la:Pa pisali smo: gosti registrujte seVirtu4l je napisao/la:niču k'o gljive

Kad smo vec kod prijateljskih utakmica u koliko je sutra nasa sa Sirokim ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Ako nekome smeta moj potpis o Ćenanu neka se izjasni da ga uklonim.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
potpis ili toga sto mu smeta?Neandertalac je napisao/la:Ako nekome smeta moj potpis o Ćenanu neka se izjasni da ga uklonim.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Koja li si ti qurva tracara. Odovica nasljedio Capljic.maldini3 je napisao/la:Odovica je minirao Edis Mulalic zajedno sa nekim igracima koje je vodio u juniorima kako bi on dosao na mjesto glavnog trenera.Babukaaa je napisao/la:Odovica niko nije miniro, covjek otiso jer ovi nemaju veze sa zivotom pa ga otjerali a mi smo sa njim najbolji fudbal igrali za razliku od ove neznalice a sto se tice cijena karti ovo je amijesno reci da nisu skupe a pogotovo sjever to moze reci samo evropa ili derbi navijac, nama su karte preskupe u prvenstvu a sad su jos ove podigli sto znaci da ce doci manje raje jer ce svi otici na istok sta ima da placa 15 km iza gola tribinu i da gleda mrtvog bogicevica

ovo je btw AIK-ov stadion, 50 hiljada kapacitet

ubi ih flora ko mraz papriku
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A tri kola poslije dosao Edis. Da si bio na treninzima u to doba znao bi o cemu pricam.samoposmatram je napisao/la:Koja li si ti qurva tracara. Odovica nasljedio Capljic.maldini3 je napisao/la:Odovica je minirao Edis Mulalic zajedno sa nekim igracima koje je vodio u juniorima kako bi on dosao na mjesto glavnog trenera.Babukaaa je napisao/la:Odovica niko nije miniro, covjek otiso jer ovi nemaju veze sa zivotom pa ga otjerali a mi smo sa njim najbolji fudbal igrali za razliku od ove neznalice a sto se tice cijena karti ovo je amijesno reci da nisu skupe a pogotovo sjever to moze reci samo evropa ili derbi navijac, nama su karte preskupe u prvenstvu a sad su jos ove podigli sto znaci da ce doci manje raje jer ce svi otici na istok sta ima da placa 15 km iza gola tribinu i da gleda mrtvog bogicevica
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Jel moguce ovo sviju vam ?

OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
prijateljska, ne mora nista znacit, da su se gledale prijateljske mi bi pojeli nasu ligu proslu polusezonu
Gledaj stadiona Allahu dragi .[emoji33] [emoji33]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 39 gostiju.