NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Taman fino svi odavde odete i u Gabelu i u Mostar da nadokadite domace[emoji1]
EKONNP
Taman ce nas uhvatiti euforija nakon pobjede nad Aberdeenomskripar96 je napisao/la:Taman fino svi odavde odete i u Gabelu i u Mostar da nadokadite domace[emoji1]
@sb1996 a nemoj lozit
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- UstanikSBII
- Kontakt:
Prva kući Zrinja ako sam dobro izračuno

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Kako ce gorit[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji1]UstanikSBII je napisao/la:Prva kući Zrinja ako sam dobro izračuno![]()
![]()
![]()
![]()
EKONNP
jedva cekam,sta ce to bitiUstanikSBII je napisao/la:Prva kući Zrinja ako sam dobro izračuno![]()
![]()
![]()
![]()
Igraj Široki ti si najbolji!
Sjećate se kada sam vam neki dan kada ste gluposti pisali napisao da će doći sigurno 2-3 pojačanja, i da će ih još doći da ne naklapate i ne pišete bezveze. Isto tako i za kaznu vam kažem da će je u najmanju ruku prepoloviti ako ne i skroz ukinuti.

- UstanikSBII
- Kontakt:
Imam slične infoljutinar je napisao/la:Sjećate se kada sam vam neki dan kada ste gluposti pisali napisao da će doći sigurno 2-3 pojačanja, i da će ih još doći da ne naklapate i ne pišete bezveze. Isto tako i za kaznu vam kažem da će je u najmanju ruku prepoloviti ako ne i skroz ukinuti.![]()
![]()
![]()
![]()
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
ljutinar je napisao/la:Sjećate se kada sam vam neki dan kada ste gluposti pisali napisao da će doći sigurno 2-3 pojačanja, i da će ih još doći da ne naklapate i ne pišete bezveze. Isto tako i za kaznu vam kažem da će je u najmanju ruku prepoloviti ako ne i skroz ukinuti.![]()
![]()
![]()
![]()
Neka druže ustaniče polakoUstanikSBII je napisao/la:Imam slične infoljutinar je napisao/la:Sjećate se kada sam vam neki dan kada ste gluposti pisali napisao da će doći sigurno 2-3 pojačanja, i da će ih još doći da ne naklapate i ne pišete bezveze. Isto tako i za kaznu vam kažem da će je u najmanju ruku prepoloviti ako ne i skroz ukinuti.![]()
![]()
![]()
![]()
Kada ce u prodaju godisnje ulaznice,lani su pustene u prodaju sredinom 7. mjeseca i ove godine ce vjerovatno tako?
EDIT:Članske iskaznice također?
EDIT:Članske iskaznice također?
Ako sad ne bude najbolje gostovanje u Mostaru ikad ne znam kad ce, protiv Goska također Gabela/Mostar.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
- Evolve
- Kontakt:
Evo i novosti po pitanju žalbe:
"Apelacijska komisija zasjeda u idući utorak te bi tada trebali znati više o kazni."
"Apelacijska komisija zasjeda u idući utorak te bi tada trebali znati više o kazni."
NK Široki Brijeg
Valja to odmah na vrijeme rijesiti [emoji2]skripar96 je napisao/la:U utorak pretprodaja
Ja ocekujem minimalno 4000 u cetvrtak
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
HRHB
HRHB
Ne znam,nije mi u zraku neka atmosfera...pred finale kupa si mogao sa Zovnice namirisat uzbudjenje[emoji1]
EKONNP
Ti kao Skripar i tvoja ekipa morate sada odraditi to sto je potrebno pred utakmicu da se namirise uzbuđenjeskripar96 je napisao/la:Ne znam,nije mi u zraku neka atmosfera...pred finale kupa si mogao sa Zovnice namirisat uzbudjenje[emoji1]
Ja drugu godinu za redom propustam Europu zbog posla kuknjava
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Valjana primjedba. Bit ce tako[emoji6]96BadBoy je napisao/la:Ti kao Skripar i tvoja ekipa morate sada odraditi to sto je potrebno pred utakmicu da se namirise uzbuđenjeskripar96 je napisao/la:Ne znam,nije mi u zraku neka atmosfera...pred finale kupa si mogao sa Zovnice namirisat uzbudjenje[emoji1]
EKONNP
Istina ali Europa je opet to. Nije nikad ni bilo neke velike euforije a stadion je bio dobro popunjenskripar96 je napisao/la:Ne znam,nije mi u zraku neka atmosfera...pred finale kupa si mogao sa Zovnice namirisat uzbudjenje[emoji1]
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
HRHB
HRHB
U prvih 5 kola realno gledajuci,mozemo i moramo uzeti barem 13 bodova.Kad se samo sjetim otvaranja prosle sezone i onih utakmica na Pecari protiv Viteza i Slobode muka mi dođe.Ove sezone to ne smije biti tako.Zato odmah od prvog kola samo jako i u kost.U tih 5 prvih kola stalno igramo u Hercegovini i to nam je velika prednost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.