FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

pabizo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pabizo » 22 avg 2010, 11:04

elSaik je napisao/la:**** vas više Olimpik. Igrali smo sa njima, nisu nam golu prišli.
Jedan je NIJAZ GRACIC jedan jedini,,,,,,,,,

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 22 avg 2010, 11:20

Mandrak je napisao/la:
Hondo je napisao/la:
Zeba'93 je napisao/la:Ljudi moji pa nećemo nakon dva gostujuća poraza , početi pljuvati po našem voljenom klubu ... sjetite se onog Želje od prije 2 ili 3 godine ... ova ekipa ima potencijala , zna Amar šta radi .
Može li mi neko nabrojati sljedeća gostovanja do kraja polusezone ? (bio bih mu veoma zahvalan)
ŽELJO MI TE VOLIMO KAKO GOD ZAVRŠIO
11/09/2010 Široki Brijeg - Željezničar
25/09/2010 Velež - Željezničar
16/10/2010 Slavija - Željezničar
30/10/2010 Zrinjski - Željezničar
13/11/2010 Borac - Željezničar
Ova dosadašnja tri gostovanja (Olimpik manje više ali i to je neko gostovanje) su mila majka za ove što nas cekaju.
Ne zna se koji je gori od kojeg, realno.
Npr. Olimpik uredno uzima bodove sa gostovanja, to možemo vidjeti iz kola u kolo.
Nigdje veze, svi znaju da su Travnik i Tuzla dva najteza gostovanja u ligi, tamo se ne moze igrat, hem teren, hem mesari! Tamo rijetko ko izvuce bod. Na ovim gostovananjima do kraja polusezone lakse ce bit uzeti bod(ove) nego sa Pirote(Tusnja). Siroki, jedno od najboljih gostovanja, teren odlican, veoma je lahko uzeti bodove...(prosle sezone 0:2, a kad je mogo Rudar mozemo i mi) Velez, ove godine je jos slabiji nego prosle, a tamo smo dobili 2:0, Slavija, jedno od laksih gostovanja u ligi, gdje bude vise nas nego njih, skoro svake sezone uzmemo bodove, Zrinjski i Borac teska dva gostovanja, tu nista ne ocekujem.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 22 avg 2010, 12:49

EdinTM87 je napisao/la: Nigdje veze, svi znaju da su Travnik i Tuzla dva najteza gostovanja u ligi, tamo se ne moze igrat, hem teren, hem mesari! Tamo rijetko ko izvuce bod. Na ovim gostovananjima do kraja polusezone lakse ce bit uzeti bod(ove) nego sa Pirote(Tusnja). Siroki, jedno od najboljih gostovanja, teren odlican, veoma je lahko uzeti bodove...(prosle sezone 0:2, a kad je mogo Rudar mozemo i mi) Velez, ove godine je jos slabiji nego prosle, a tamo smo dobili 2:0, Slavija, jedno od laksih gostovanja u ligi, gdje bude vise nas nego njih, skoro svake sezone uzmemo bodove, Zrinjski i Borac teska dva gostovanja, tu nista ne ocekujem.
Opet vi sa mesarima, rekao je i Amar da je sve bilo čisto kao suza, niko nije kriv što Zeba, Popović i Bešlija nisu iskoristili nešto što je teže fulat nego pogodit.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 avg 2010, 13:04

[quote="čamac"]Nije sramota izubiti, ali jeste za tri sata igre ne dati gola. Amare nabavi centarfora (igrać koji daje golove i iz nemogućih situacija, a o zicerima da ne govorim) pa tamam opet gubili, ali barem sa 2:4, a ne 'vako ko zadnji levati. Ne mogu vjerujem da na dunjaluku za nas nema centarfora i da se za ovih godinu dana nije mog'o dovesti pa na godinu, na godinu. Volio bi da griješim, ali mi sa ovakvom ekipom i bez pravog napadača samo na sreću u gostima možemo go dati. Na preostalih 5 gostovanja je velika premija ako uzemo 2-3 boda. Sa formacijom 5-5-0 ili 4-6-0 fakat teško da može bolje. Bojim se i da kući ne bude kikseva jer meni ova igra i ekipa nimalo ne uljeva povjerenje. Nisam gled'o sve tekme, ali i ne treba se tu nešto puno gledati da se vidi ko može i ko zna, ako ne može i ne zna niti će ikad moći i znati.
Nisam ni protiv koga od igraća, Amara pogotovo (mada se bojim njegove tvrdoglavosti), ali ako hoćemo nešto ove sezone pod hitno pojačanja u ovih 10-ak dana koliko je ostalo da se nabave. Osam ekipa će se boriti za Evropu, a mi sa trenutnim kadrom možemo samo ludom srećom do iste. Prošla sezona nije mjerilo jer ono je bilo za sedam braće na Bistriku i pitanje da li se to može više ponoviti. Ko misli da imamo fudbalere nek' se samo sjeti Hapoela. Ovog Želju na krkanluk svako može dobiti, a da ne govorim ako zagusti i da se svira nepostojeći penal i golovi iz offside-a. Treba se nadati boljem, ali ako se nešto u ovih 10-ak dana dramatično promjeni. U protivnom, nek' nam je Bog na pomoći.[/quote]

Vise nam nije problem samo napadac i neefikasnost, sad nam je problem i odbrana...4 gola u 2 utakmice smo primili...sad smo imali 3 prilike i sta da ocekujemo!? 100% ucinak!? pa nema ga niko, pogotovo ne mi...vezni red nam je tanak postao (barem na gostovanju je tako)...evo purke nam je bio preskup, a odma zabija gol... pojacanja vise nece biti najvjerovatnije i moramo cekati da se oporave bek i moguci napadac...i sta ako ih ne krene!? a vrlo je moguce da nece, jer nisu prosli pripreme sa ekipom...
Ekipa nam je ko uprava, nezainteresovana...jesu li noge teske, moral, motiv, pare, nafuranost...nesto sigurno nije ok u ekipi, jer cim amar vjeruje u ove igrace i vidi da oni mogu (barem za nasu ligu), u protivnom doveo bi nekoga...ja sam i dalje misljenja da nam fali vodja na terenu, tipa mulalica, da im yebe mater kada ne grizu...
Sada nam je problem: odbrana - primamo dosta golova za razliku od prosle sezone, vezni red - ne stvaramo prilike, i napad - ono malo prilika sto napravimo ne realizujemo...
A zbog dusmana necu "detaljisat" oko uprave...jedna rijec, sramota!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 avg 2010, 13:09

Nemoj Seyo duse ti .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 22 avg 2010, 13:11

Ko je bio igrać tekme, željo - sloboda :?:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 avg 2010, 13:13

Stole iz Bora je napisao/la:Nemoj Seyo duse ti .. ;)

sto da ne? nisam neki balo interesuje me sta se desava mimo terena...ali hajde razumijem sto nece,nemamo mi upravu nismo je imali ni prosle godine sve sto se radi radi amar od ovih zuja i sl nikad nece biti nista ali bolje nemamo...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 avg 2010, 13:15

nick je napisao/la:
sto da ne? nisam neki balo interesuje me sta se desava mimo terena...ali hajde razumijem sto nece,nemamo mi upravu nismo je imali ni prosle godine sve sto se radi radi amar od ovih zuja i sl nikad nece biti nista ali bolje nemamo...
Gdje se ti, ziv bio, nadje u onom gore kratkom postu i kako znas sta sam mislio kad sam rekao "nemoj duse ti" .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 22 avg 2010, 13:22

Citajuci ove komentare u zadnjih nekoliko stranica dosao sam do zakljucka,da Zeljo igra odlicno kakvi smo mi navijaci!Poslije Travnika gotovo svi su bili jednoglasni da na mesarsku igru treba odgovoriti istom.Juce su to momci uradili igrali muski,stvarali sanse,koje smo nazalost i fulali (Lazo,Mirso,Zeba,Culum).I sada treba opet poceti hebavati im sve po spisku,pa dokle vise ovih pljuvaca :roll: izgubili dvije tekme,aman Boze kitice nam bjeze 3 bobe i odma kod nas niko nevalja a do juce smo ih kovali u zvijezde,danas su igraci Olimpika zvjezde naspram ovih nasih :lol: .Nebih se slozio s Seyom da nestvaramo puno prilika,,naprotiv stvorili smo ih dovoljno samo smo ne efikasni,to nam se mora negdje vratiti kao prosle sezone u Prijedoru jer nemozemo uvjek fulati mrtve zicere,mora nas krenuti...ja sam ubjeđen da hoce i imam povjerenje u Amara,i gotovo sam siguran da cemo zavrsiti medju prve tri u prvom djelu sezone.Jedva cekam tekmu s Leotaraom,jer ce biti bez pljuvaca samo prava,vjerna raja ce biti
1921-2011

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 22 avg 2010, 13:24

Ne zna se koji je gori od kojeg, realno.
Npr. Olimpik uredno uzima bodove sa gostovanja, to možemo vidjeti iz kola u kolo.[/quote]
Nigdje veze, svi znaju da su Travnik i Tuzla dva najteza gostovanja u ligi, tamo se ne moze igrat, hem teren, hem mesari! Tamo rijetko ko izvuce bod. Na ovim gostovananjima do kraja polusezone lakse ce bit uzeti bod(ove) nego sa Pirote(Tusnja). Siroki, jedno od najboljih gostovanja, teren odlican, veoma je lahko uzeti bodove...(prosle sezone 0:2, a kad je mogo Rudar mozemo i mi) Velez, ove godine je jos slabiji nego prosle, a tamo smo dobili 2:0, Slavija, jedno od laksih gostovanja u ligi, gdje bude vise nas nego njih, skoro svake sezone uzmemo bodove, Zrinjski i Borac teska dva gostovanja, tu nista ne ocekujem.[/quote]

brate tesko da cete imati bolje sudenje na preostalim gostovanjima kao sto ste imali na Tusnju...sudenje receno jednom rijecu nije bilo domacinski, ne kazem da je sudija dobro sudijo ali nije vukao ni na jednu stranu!!mislim da ste juce imali dobru sansu da osvojite bod(ove)!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 avg 2010, 13:28

Stole iz Bora je napisao/la:
nick je napisao/la:
Gdje se ti, ziv bio, nadje u onom gore kratkom postu i kako znas sta sam mislio kad sam rekao "nemoj duse ti" .. 8-)
mah oko uprave i to,nebitno skroz
Zadnja izmjena: nick, dana/u 22 avg 2010, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 avg 2010, 13:28

ma yebat hina :mrgreen: Znam da je prisjedanje na muku, al jbg...napadac nam je kriv za sve, a to sto citava ekipa nije izbalansirana (bez 4 kifle :D) nikom nista...
Najvece sranje je sto nema udruzenja pa da pritisnemo biznismene! yebo zvizdanje na tekmi i bojkote bla bla...to samo lose utice na ekipu a ne na one, na koje treba...
ALI, idemo dalje! :mrgreen:

Esii, molim te, sjedni i razmisli, jel tebi dosta 3 prilike na utakmici od kojih je jedna u okvir gola?
Nemoj ziv bio...
A to psovanje igracima je idiotizam...od psovanja mogu samo losije igrati! Nisam citao prethodne stranice i ne interesuje me, pogotovo jer pretpostavaljam o cemu se laprdalo ;)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 avg 2010, 13:31

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 22 avg 2010, 13:32

Ma hajde cekaju nas bolji dani, pogotovo kad smo prosli dva gostovanja zaredom. a isami znate da je bilo ovako i prosle sezone, losija igra na pocetku, pa onda zalet i titula. (al ako ne pobijedimo leotar, onda je kriza totalna) :arrow:
Lijepo je biti Manijak!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 avg 2010, 13:47

Ove 4 utakmice smo igrali bez napadača i dobro smo i prošli, mada je moglo i bolje. Ali i što Amar kaže, sreću ne treba ni spominjati, kad nismo UMJELI dati gol. Falio nam je baš jedan fudbaler u napadu i mislim da je to Elvir Čolić. Nadam se.

Ko zatvara oči na našu očajnu neefikasnost(Amar rekao!) iz ljubavi prema Lazilli, neka ga kući vodi da mu igra, jer mu je očito bitniji od ŽELJE. Eto, misterija riješena. 8-) Falio je fudbaler u napadu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 22 avg 2010, 13:49

Seyo_TM postao pesimist? Nešto je truhlo u državi Željo?

Update us pls!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 avg 2010, 14:03

tanzla je napisao/la:Seyo_TM postao pesimist? Nešto je truhlo u državi Željo?

Update us pls!
Nije nista truhlo, jednostavno su se ovi neki sezonski navijaci malo s*ebali zbog 2 poraza na gostovanjima, k'o da smo mi vazda pobjedjivali u gostima, pa sad kad izgubimo u gostima ono bas se s*ebes, al hajd o tom po tom, zeljo kad bi doveo nekog umjesto lazara imao bi najjacu ekipu u drzavi, a znaci sada je tu negdje, jedva cekam proljece ;)
Za zivot cijeli!

fratello
Kontakt:

Post Postao/la fratello » 22 avg 2010, 14:16

Željo treba našu podršku, zaslužuju plavi nasu podrsku na kojem god mjestu bili i koliko utakmica zaredom izgubili. Izgubili smo zaredom gostujuće, halo gostujuće, pa šta. Do prije dvije tri sezone nismo mogli pomirisati bodove sa strane, sad dvije izgubili svi padate u neku depresiju. Biće bodova sa strane, polako, Željo samo da se pojača, napad pojača i sto kaže Seyo najbolji klub definitivno u BiH, možda i opet šampioni. Amar zna šta radi, opušteno i lagano, pa ni Manchester nepobjedjuje sve redom. Ove godine, zbog odlaska nekih igrača, ja bi bio zadovoljan, tačnije prezadovoljan izlaskom u Evropu, mada nije ni iskljuceno da potvrdimo šampionat, nešto neznam da je ijedan tim u BiH se tako pojačao i da je u takvoj euforiji da juri na titulu.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 14:26

Normalno da ce dobiti podršku, imao je Željo moju podršku kad smo bili na samom dnu i kad nas je dolazilo po 1000 na utakmice i kad je nekakav Radovanović (nije Mirko) zabijao gol Posušju u 90 i nekoj i kad je citav stadion zviždao sudiji a aplaudiraju Posušju na kraju.
Ali sad pricamo o igracima, a to je tabu tema izgleda ovdje.
Ne smije se ništa loše napisati,niti šta kritikovati jer je to zabranjeno.
Malo morgen sa tom politikom.
Hjad što je napad katastrofa, ali odbrana nam je ki.ta obicna...primamo po dva gola u prosjeku, bekovi ni na nebu ni na zemlji....Stanić na beku :o :shock: hajd dobro kad je tako, necu dalje pisati.
Prošle godine samo vrlo teško primali golove i na mnogo težim gostovanjima...ako ništa imali smo barem pristojnu odbranu...sad curi na sve strane dok nam Travnik i Sloboda (koji su inace poznati kao ekipa koje zabijaju po jedan gol po utakmici, maksimalno) zabijaju po dva gola.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 22 avg 2010, 14:35

Ne primamo po dva gola u prosjeku.

4 u 4 utakmice je 1 gol u prosjeku. Da ne govorim da je jedan primljen iz penal, a jedan u 90. i nekoj kad je sve već bilo riješeno.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BosnianLevi i 28 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []