FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Avionske karte su žara, dalek i skup put barem za nas iz BiH, koliko se tamo krecu cijene ulaznica.
A treba i sta popiti, pojesti, jos ako budu ove lude temperature.
A treba i sta popiti, pojesti, jos ako budu ove lude temperature.
- Zeljeznicar -
Zavisi dokle gledaš, za Stockholm je skuplja nego za Malme, ali i za Malme je poskupila 30-40 KM u jednom pravcu od ponedjeljka i dan za danom od 20. nadalje je karta za Tuzlu jeftinija... Očito su neki već kupili karte, ja i dalje čekam da vidim makar da je napravljen pasoš pa da uzmem kartu, inače će mi Podgorica biti top ovo ljetoarelinho je napisao/la:Negdje sam pročitao da je povratna do tamo 210 KM.
Helem, ako kontate ostati gore par dana, može i jeftinije od ovog, ako kontate biti noć možda je i skuplje, a Stockholm je skuplji od Malmea...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- MocMahale444
Ljudi treba proci Zetu prvo
Kakav sastav protiv njih ocekujete i koju formaciju?
Ajd Slavkec.
Ajd Slavkec.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pa ono standardno samo je pitanje u veznom redu koji će igrač početi uz Blagojevića. Da li će to biti Radinović ili Marković.MocMahale444 je napisao/la:Ljudi treba proci Zetu prvo![]()
Ajd Slavkec.
Iskreno sam se nadao da će od ove sezone Zakarić igrati na desnoj strani, ali ipak je ostao na lijevoj.
A valjda cim se Crnov oporavi Zakaric ide na desnu stranu.arelinho je napisao/la:Pa ono standardno samo je pitanje u veznom redu koji će igrač početi uz Blagojevića. Da li će to biti Radinović ili Marković.MocMahale444 je napisao/la:Ljudi treba proci Zetu prvo![]()
Ajd Slavkec.
Iskreno sam se nadao da će od ove sezone Zakarić igrati na desnoj strani, ali ipak je ostao na lijevoj.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
trebo bi se neki lijevi bek dovest
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma može i bez Crnova da Zec igra lijevo, ali eto. Ja sam od onih koji je uvijek volio da dešnjak igra na lijevoj strani i obratno. Volim vidjeti igrača da uđe u sredinu i da ima opciju šuta sa svojom primarnom nogom.Zeljo92 je napisao/la:A valjda cim se Crnov oporavi Zakaric ide na desnu stranu.arelinho je napisao/la:Pa ono standardno samo je pitanje u veznom redu koji će igrač početi uz Blagojevića. Da li će to biti Radinović ili Marković.MocMahale444 je napisao/la:Ljudi treba proci Zetu prvo![]()
Ajd Slavkec.
- MocMahale444
Prije bi da Radinovic igra nego Markovic. Jeste da Ugljesa igra toplo hladno ali je znatno bolji od Markovica. Neko moje mišljenje.arelinho je napisao/la:Pa ono standardno samo je pitanje u veznom redu koji će igrač početi uz Blagojevića. Da li će to biti Radinović ili Marković.MocMahale444 je napisao/la:Ljudi treba proci Zetu prvo![]()
Ajd Slavkec.
I ja sam za opciju da Radinović počne utakmicu. Ramović nije spreman za utakmicu, a da je spreman njega bi volio vidjeti na poziciji Zebe. Zeba teško sa ovim godinama može igrati u Europi nešto puno. Nadam se da kada prođemo Zetu da će Ramović igrati protiv AIK-a, a da će Zeba kasnije u toku utakmice ući.MocMahale444 je napisao/la:Prije bi da Radinovic igra nego Markovic. Jeste da Ugljesa igra toplo hladno ali je znatno bolji od Markovica. Neko moje mišljenje.arelinho je napisao/la:Pa ono standardno samo je pitanje u veznom redu koji će igrač početi uz Blagojevića. Da li će to biti Radinović ili Marković.MocMahale444 je napisao/la:Ljudi treba proci Zetu prvo![]()
Ajd Slavkec.
- MocMahale444
Istog sam mišljenja da je Zebino prošlo ali mislim da moze protiv Zete odigrati, odnosno mora nema ko drugi.
Stana jedino
on sve pozicije igra.
Stana jedino
Kjosevski-Stevanovic,Graovac,Osmankovic,Stanic-Radinovic,Blagojevic-Zakaric,Zeba,Zec-Lendric
Ovakav sastav ocekujem. Mislio sam da ce Ramovic poceti umjesto Zebe i to bi bilo bolje,ali kasno je poceo sa pripremama.
Ovakav sastav ocekujem. Mislio sam da ce Ramovic poceti umjesto Zebe i to bi bilo bolje,ali kasno je poceo sa pripremama.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Zaboravio si Bogija nacitanog bez njega prvih 11, nema šanse.
Bogi oprosti mi.[emoji38]
Treba iskustva u zadnjoj liniji protiv Zete. Bogicevic ce onog malca u dzep strpati.
Treba iskustva u zadnjoj liniji protiv Zete. Bogicevic ce onog malca u dzep strpati.
Samo da se tokom utakmice ne ispostavi da mu je džep šupaljLjoZee je napisao/la:Bogicevic ce onog malca u dzep strpati.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Re: RE: Re: FK Željezničar
[emoji38] [emoji38] [emoji106]anonimni je napisao/la:Samo da se tokom utakmice ne ispostavi da mu je džep šupaljLjoZee je napisao/la:Bogicevic ce onog malca u dzep strpati.
- MocMahale444
Zrtvovanje, borba, zalaganje. Ori, ruši, lomi, vandališi na zelenom terenu. Igraj fudbala i nemoj se predavati kao zdapi u slucaju primljenog gola.
Kjosevski; Stevanović, Osmanković, Graovac, Stanić; Radinović, Blagojević; Zec, Zeba, Zakarić; Lendrić.
Uglješa pod uslovom da se na pripremama ne primjeti kurcobolja, a zato je zadužen stručni štab i oni će procijeniti da li može ili ne može igrati. Ovo ostalo sa obzirom na sve okolnosti mislim da je najrealnije u ovom trenutku.
Doduše, još uvijek me strah od Načitanog, al' sa obzirom da je prošlu protiv Krupe počeo Kemo onda više šanse dajem njemu. Vidjet ćemo, ko sutra starta protiv Širokog, taj će vjerujem igrati i protiv Zete.
Uglješa pod uslovom da se na pripremama ne primjeti kurcobolja, a zato je zadužen stručni štab i oni će procijeniti da li može ili ne može igrati. Ovo ostalo sa obzirom na sve okolnosti mislim da je najrealnije u ovom trenutku.
Doduše, još uvijek me strah od Načitanog, al' sa obzirom da je prošlu protiv Krupe počeo Kemo onda više šanse dajem njemu. Vidjet ćemo, ko sutra starta protiv Širokog, taj će vjerujem igrati i protiv Zete.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Peci halvu.Pocetna slova nije cijelo ime ali ipak.Raonffa je napisao/la:Kjosevski; Stevanović, Osmanković, Graovac, Stanić; Radinović, Blagojević; Zec, Zeba, Zakarić; Lendrić..
Simbolika Muhoni, puno igrača sa Z u FKŽ garantuje prolaz protiv CrnogoracaMocMahale444 je napisao/la:Peci halvu.Pocetna slova nije cijelo ime ali ipak.Raonffa je napisao/la:Kjosevski; Stevanović, Osmanković, Graovac, Stanić; Radinović, Blagojević; Zec, Zeba, Zakarić; Lendrić..
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Ipak je do halve, znaci 3Zi protiv ZeteRaonffa je napisao/la:Simbolika Muhoni, puno igrača sa Z u FKŽ garantuje prolaz protiv CrnogoracaMocMahale444 je napisao/la:Peci halvu.Pocetna slova nije cijelo ime ali ipak.Raonffa je napisao/la:Kjosevski; Stevanović, Osmanković, Graovac, Stanić; Radinović, Blagojević; Zec, Zeba, Zakarić; Lendrić..
Ima Lendra legenda da ih rastavi ko bemiksa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.