JuveSissoko je napisao/la:hihi vidim i mali klubovi bi da predju u velike brzo,Milan-Juve ,the real derby d' Italia
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: AC Milan
-RIVALDO-
- Omerbavarac
- Kontakt:
Navodno je Boateng kod vas? Koliko ima istine u tome?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Interista di cuore
- Kontakt:
"mali" klubovi imaju vise LP od pojedinih velikih...JuveSissoko je napisao/la:hihi vidim i mali klubovi bi da predju u velike brzo,Milan-Juve ,the real derby d' Italia
milanisti sorry na off-u
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Mi imamo skoro svega vise od vas i tisina.Interista di cuore je napisao/la:"mali" klubovi imaju vise LP od pojedinih velikih...JuveSissoko je napisao/la:hihi vidim i mali klubovi bi da predju u velike brzo,Milan-Juve ,the real derby d' Italia
milanisti sorry na off-u
@Omerbavarac istina je. Boateng vec bio u Milanellu i treba poceti trenirati s nasim igracima. Radi se o posudbi iz Genoe koja ga je kupila iz Portsmoutha.
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
FC Barcelona vs AC Milan
25.8.2o1o.
jedva cekam..jos da hoce gdje biti prenosa
25.8.2o1o.
jedva cekam..jos da hoce gdje biti prenosa
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
Berlusconi Match: 22.8.2010 Milan-Juventus 20:30h-Pato ne igra ima problema sa zglobom,ali ce biti spreman z FCB
Friendly Match : 25.8.2010 Barcelona - Milan (vrijeme nepoznato)
Boateng Officijalno Dosao ima na http://www.acmilan.com i slika njegova u Milanovoj majici xD
Milan smanjio planove za napadace na broj 3 : 1.Ibrahimovic (milan nema para da plati 40 mil. ali se nada da ce FCB pristati pustiti ga na posudbu), 2.Podolski (Rekao je da ostaje u Kolnu sad koem vjerovati ...) 3. Ben Arfa (Milan daje Huntelaara za njega)
Friendly Match : 25.8.2010 Barcelona - Milan (vrijeme nepoznato)
Boateng Officijalno Dosao ima na http://www.acmilan.com i slika njegova u Milanovoj majici xD
Milan smanjio planove za napadace na broj 3 : 1.Ibrahimovic (milan nema para da plati 40 mil. ali se nada da ce FCB pristati pustiti ga na posudbu), 2.Podolski (Rekao je da ostaje u Kolnu sad koem vjerovati ...) 3. Ben Arfa (Milan daje Huntelaara za njega)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Re: A.C.MILAN
Puši seamell je napisao/la:jasta ste nego prosjecniRagazziDelSud je napisao/la:jer nismo prosjecan klubA_d_0 je napisao/la:ma kako da dovedemo???? onaj berlusconi neda marke ****...a bez 100-150 miliona nema nista jer necemo prosjecne igrace...![]()
![]()
![]()
da
niste slucajno vrhunski klub ?:lol:
![]()
nekada bili
![]()
![]()
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dolazak Ibrahimovića pa makar i na posudbu je, kako bi naš narod rekao, pusta želja. Čovjek je tek jednu sezonu u Barceloni, a on sam je u nekoliko navrata izjavio da ne želi napustiti taj klub, kao što su izjavili i čelnici da ga ne žele prodati. Dakle, ovo su samo nagađanja ili želje nekih navijača Milana, no teško da će im se ostvariti. Ipak ste "suđeni" na Borriela i Huntelara, te na vremešnog Inzaghija.
Ben Arfa se spominje u kontekstu prelaska u mnoge klubove, ali kada je Marseille ostao bez Nianga, tu vidim vašu šansu da ga dovede u tzv. razmjeni. Sad, da li će se to desili ili neće, ostaje nama da vidimo.
Mislim i da će Boateng biti pravo pojačanje za vas.
Ben Arfa se spominje u kontekstu prelaska u mnoge klubove, ali kada je Marseille ostao bez Nianga, tu vidim vašu šansu da ga dovede u tzv. razmjeni. Sad, da li će se to desili ili neće, ostaje nama da vidimo.
Mislim i da će Boateng biti pravo pojačanje za vas.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
da i ovako bi sve trebalo izgledati
-------------------------------Amelia----------------------------
---Sokratis---------Silva--------------Nesta--------Antonini--
----------------------Flamini---------Boateng-------------------
--------------------------------Pirlo-------------------------------
-------------Pato----------------------------------Dinho'---------
------------------------Borriello/Huntelaar----------------------
Postoji mogucnost da ce Thiago Silva igrati na desnom beku a Sokratis u sredini Takodje postoji mogucnost da ce Ambrosini morati igrati u prvom sastavu jer je kapiten iako mi svi zelimo Flaminija koji puno vise trci,ima sjajan sut i tehniku,Boateng msm nezamjenjiv u prvom timu ce biti
jer je PRESNAZAN,PREBRZ,predobar sut ima i puno trci,Pirlo bi trebao igrati vise pri vrhu nego K.P.B. i Flamini jer ima mnogo vecu tehniku od njih i znamo kakve lopte on dijeli
) Pato i Dinho' ofkors' nezamjenjivi i dolazimo do Vrha gdje je gusto xD hahahahhahha mislim da ce tu poziciju uzeti Borriello za mene je on bolji od Huntelaara i mnogo bolje se slaze s R80 i Patom nego li Huntelaar etoo i jos nez bas oce li Amelia ostati na golu pored Abbiatia a u pripremnim tekmama je bio predobar Ameli sad nezz ... ;D
Postoji mogucnost da ce Thiago Silva igrati na desnom beku a Sokratis u sredini Takodje postoji mogucnost da ce Ambrosini morati igrati u prvom sastavu jer je kapiten iako mi svi zelimo Flaminija koji puno vise trci,ima sjajan sut i tehniku,Boateng msm nezamjenjiv u prvom timu ce biti
- senad_flamin
- Kontakt:
robovi88 je napisao/la:da i ovako bi sve trebalo izgledati
Postoji mogucnost da ce Thiago Silva igrati na desnom beku a Sokratis u sredini Takodje postoji mogucnost da ce Ambrosini morati igrati u prvom sastavu jer je kapiten iako mi svi zelimo Flaminija koji puno vise trci,ima sjajan sut i tehniku,Boateng msm nezamjenjiv u prvom timu ce bitijer je PRESNAZAN,PREBRZ,predobar sut ima i puno trci,Pirlo bi trebao igrati vise pri vrhu nego K.P.B. i Flamini jer ima mnogo vecu tehniku od njih i znamo kakve lopte on dijeli
) Pato i Dinho' ofkors' nezamjenjivi i dolazimo do Vrha gdje je gusto xD hahahahhahha mislim da ce tu poziciju uzeti Borriello za mene je on bolji od Huntelaara i mnogo bolje se slaze s R80 i Patom nego li Huntelaar etoo i jos nez bas oce li Amelia ostati na golu pored Abbiatia a u pripremnim tekmama je bio predobar Ameli sad nezz ... ;D
samo da Ambrosini ne igra u prvom....
-RIVALDO-
cao iskreno nisam se nadao skoro nikakvim pojacanjima , yepes je dobar stoper uz amerikanca boneru nesta tiago sokratis odbrana je dobra nije losa tu su antonini i zambrota , amelia je odlican golman i ocekujem da ce biti na golu , a veza nije bas pojacana ali boateng je odlicno pojacanje sigurno uz pirla flaminija abatea sedorfa ambrosinija nece biti lose cujem da ce biti jos jedno pojacanje u vezi to nebi bilo lose a napad je odlican za sada ali moze i bolje pato i dinjo na bokovima i borielo ili klass vidjecemo ali suska se da bi ibro mogao na posudbu i to velike sansa su da dodze ali ako i nedodze ima i zigoni j tu i pipo sve u svemu jos jedan veznjak i nece biti lose jer i zigoni i straser su tu i ostaju sigurno i odlican trener koji jeste alegri moglo bi biti sjajno , jos da odu kaladze i jankulovski , a dovedu grosa i camoranesija jesu stari ali bolji su od ovih dvojice

acmilan
haha pa stariji su kaladze i janku od ove dvojice ba,aa za vezu ne brini imamo mi one djece predobri su Merkel,Strasser ne brini bice to dobro Konacno se nadam da mozemo sad rjesavat one sabane,bologna,lecce,siena i ti sabani xDacmilan30 je napisao/la:cao iskreno nisam se nadao skoro nikakvim pojacanjima , yepes je dobar stoper uz amerikanca boneru nesta tiago sokratis odbrana je dobra nije losa tu su antonini i zambrota , amelia je odlican golman i ocekujem da ce biti na golu , a veza nije bas pojacana ali boateng je odlicno pojacanje sigurno uz pirla flaminija abatea sedorfa ambrosinija nece biti lose cujem da ce biti jos jedno pojacanje u vezi to nebi bilo lose a napad je odlican za sada ali moze i bolje pato i dinjo na bokovima i borielo ili klass vidjecemo ali suska se da bi ibro mogao na posudbu i to velike sansa su da dodze ali ako i nedodze ima i zigoni j tu i pipo sve u svemu jos jedan veznjak i nece biti lose jer i zigoni i straser su tu i ostaju sigurno i odlican trener koji jeste alegri moglo bi biti sjajno , jos da odu kaladze i jankulovski , a dovedu grosa i camoranesija jesu stari ali bolji su od ovih dvojice![]()
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
noćas opet utakmica sa juventusom i opet u nekom izmišljenom kupu, sad je luigi berlusconi kup
nikakvih novosti koliko vidim u zadnje vrijeme nije bilo osim da je boateng napokon stigao, neznam samo što ga nema među igračima pozvanim za noćašnju utakmicu. evo koga je pozvao alegri
GOALKEEPERS: Abbiati, Amelia, Roma.
DEFENDERS: Antonini, Bonera, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes.
MIDFIELDERS: Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser.
FORWARDS: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Oduamadi, Ronaldinho.
oddo kaladze jankulovski i adiyah nisu u planovima alegrija za novu sezonu i najvjerovatnije neće ni biti prijavljeni u tim, za ove mi je jasno al zašto malog adiyaha izbaci nije mi jasno, valjda će ga barem poslati negdje na posudbu.
pato i nesta su ok, al ne želi rizikovati s njima, oni se vraćaju treninzima sutra
nikakvih novosti koliko vidim u zadnje vrijeme nije bilo osim da je boateng napokon stigao, neznam samo što ga nema među igračima pozvanim za noćašnju utakmicu. evo koga je pozvao alegri
GOALKEEPERS: Abbiati, Amelia, Roma.
DEFENDERS: Antonini, Bonera, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes.
MIDFIELDERS: Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser.
FORWARDS: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Oduamadi, Ronaldinho.
oddo kaladze jankulovski i adiyah nisu u planovima alegrija za novu sezonu i najvjerovatnije neće ni biti prijavljeni u tim, za ove mi je jasno al zašto malog adiyaha izbaci nije mi jasno, valjda će ga barem poslati negdje na posudbu.
pato i nesta su ok, al ne želi rizikovati s njima, oni se vraćaju treninzima sutra
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Cek pa Berlusconi kup se odavno igra,samo je pre bio negde oko Pravoslavnog Bozica 5-6 januar nisam siguran.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- tony-mortale
- Kontakt:
ma igra se noćas čak dvadeseti po redu, al kažem izmišljen kup, čuj u čast silvijevog oca luiđija, pa kakve on ima veze s nogometom, plus zovu ga kup a igra se samo jedna utakmica i to protiv juvea u zadnje vrijeme stalno, na početku je bilo i drugih klubova, al to je za mene utakmica u rangu prijateljskih, kakav kup i sl. zajebancijeDevil je napisao/la:Cek pa Berlusconi kup se odavno igra,samo je pre bio negde oko Pravoslavnog Bozica 5-6 januar nisam siguran.
je*** ga dobro je kakva god da je, prilika da se pokazu igraci,uigra formacija,opet i tu se dobija pehar (za uhar je kakav god )tony-mortale je napisao/la:ma igra se noćas čak dvadeseti po redu, al kažem izmišljen kup, čuj u čast silvijevog oca luiđija, pa kakve on ima veze s nogometom, plus zovu ga kup a igra se samo jedna utakmica i to protiv juvea u zadnje vrijeme stalno, na početku je bilo i drugih klubova, al to je za mene utakmica u rangu prijateljskih, kakav kup i sl. zajebancijeDevil je napisao/la:Cek pa Berlusconi kup se odavno igra,samo je pre bio negde oko Pravoslavnog Bozica 5-6 januar nisam siguran.
- tony-mortale
- Kontakt:
ma nek se igra slažem se, svakako bi se da nema ove utakmice morala igrati neka prijateljska s nekim drugim, ima još jedna čini mi se sa barsom prije početka sezone i to je to, dosad alegri valjda već ima jasniju sliku kako će to izgledati, samo se nadam da neće biti ta formacija kao u tvom potpisu, neće valjda boateng biti povučeniji od pirla i igrati iza ronaldinja, mislim koja je svrha njega tu, nadam se da će biti nešto kao desno krilo a da pato napokon zaigra u špicu gdje se najbolje i snalazi, takođe ovaj grk i nije neki bek, al hajd od odda nemože biti gori ni da hoće, a ni od abatea
Ko je ovaj crnac Odaumadi mislim da rece Minja da se zove,prvi put ga gledam,a izgleda mi trenutno u prvom poluvremenu kao neki zestoki panj,niti jedne lopte nije ustopao kako Bog zapoveda.
- tony-mortale
- Kontakt:
ma jedan od primaveraca, trudi se, trči otvara prostor, sve ok, al brate mili nezna primiti loptu nikako, pa 4-5 extra lopti su mu dinjo i sedorf dali, al njemu se odbija kao od drvo, al mlad je valjda će još napredovati, a na njegovoj će poziciji vjerovatno boateng igrati, al opet bez desnog beka, kakav crni bonera, a inače utakmica ništa posebno ima nekih šansi sa obe strane al vidi se da ne idu punom snagom ni jedni ni drugi, ronaldinjo je rastrčan i to radujeDevil je napisao/la:Ko je ovaj crnac Odaumadi mislim da rece Minja da se zove,prvi put ga gledam,a izgleda mi trenutno u prvom poluvremenu kao neki zestoki panj,niti jedne lopte nije ustopao kako Bog zapoveda.
Dosadna tekma,iskreno ocekivao sam vise,zbog toga i trenutno pisem na forumu u suprotnom bi gledao,sreca pa su ovi komentatori na areni budale pa ti nije dosadno ali ocekivao sam vise.tony-mortale je napisao/la:ma jedan od primaveraca, trudi se, trči otvara prostor, sve ok, al brate mili nezna primiti loptu nikako, pa 4-5 extra lopti su mu dinjo i sedorf dali, al njemu se odbija kao od drvo, al mlad je valjda će još napredovati, a na njegovoj će poziciji vjerovatno boateng igrati, al opet bez desnog beka, kakav crni bonera, a inače utakmica ništa posebno ima nekih šansi sa obe strane al vidi se da ne idu punom snagom ni jedni ni drugi, ronaldinjo je rastrčan i to radujeDevil je napisao/la:Ko je ovaj crnac Odaumadi mislim da rece Minja da se zove,prvi put ga gledam,a izgleda mi trenutno u prvom poluvremenu kao neki zestoki panj,niti jedne lopte nije ustopao kako Bog zapoveda.
Da stvarno je los ovaj Oduamadi nekoliko lepih prilika je unistio,najbolja kada mu je Ronaldinho poslao u noge a ovaj primio desnom i odbila mu se od leve.
Sta je sa Zambrottom ipak mislim da je on resenje za desnu stranu jer je Bonnera cisti primer staromodnog beka koji ne zna igrati napad,i kada ga odigra ode u deseti red tribina?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.