FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Raonffa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Raonffa » 22 jun 2017, 20:14

MocMahale444 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Kjosevski; Stevanović, Osmanković, Graovac, Stanić; Radinović, Blagojević; Zec, Zeba, Zakarić; Lendrić..
Peci halvu.Pocetna slova nije cijelo ime ali ipak.
Simbolika Muhoni, puno igrača sa Z u FKŽ garantuje prolaz protiv Crnogoraca :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 jun 2017, 20:18

Raonffa je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Kjosevski; Stevanović, Osmanković, Graovac, Stanić; Radinović, Blagojević; Zec, Zeba, Zakarić; Lendrić..
Peci halvu.Pocetna slova nije cijelo ime ali ipak.
Simbolika Muhoni, puno igrača sa Z u FKŽ garantuje prolaz protiv Crnogoraca :kafa:
Ipak je do halve, znaci 3Zi protiv Zete :kafa:
Ima Lendra legenda da ih rastavi ko bemiksa.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 jun 2017, 20:19

Sve upucuje na potop Crnogoraca.[emoji41]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 jun 2017, 20:20

Normalno, Ive tri gola, dva na Grbavici i jedan dole. Onda ide u Kinu za milion eura :opaopa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 jun 2017, 20:26

Raonffa je napisao/la:
Normalno, Ive tri gola, dva na Grbavici i jedan dole. Onda ide u Kinu za milion eura :opaopa:
Lud je tip, kod njega ce da proradi inat kad ga zvizne filozofija. Niko ko Lendra!!!
Nakon pogodka poljubi grb, ziv bio pa vidio.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 jun 2017, 20:31

Lendra tri gola hladno sljedeci cetvrtak.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 jun 2017, 20:33

Raonffa je napisao/la:
Lud je tip, kod njega ce da proradi inat kad ga zvizne filozofija. Niko ko Lendra!!!
Nakon pogodka poljubi grb, ziv bio pa vidio.
Kleli bi se mi u njega da smo osvojili titulu, i navijali bi da ostane ovdje plus još da produži ugovor, nešto slično kao sa Mirom. Al' eto pošto se onako sve izdešavalo, na to joj dodaš njegovu ludu glavu i naš navijački mentalitet, dobiješ tu današnju ravnodušnost, da ne kažem neku grublju riječ, naših navijača prema Lendriću.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 jun 2017, 20:44

Pljuvaca i dronjaka ce uvijek biti ali on kao profesionalac se morao drugacije ponašati i postupiti u onoj situaciji.

Miro je dobar igrac i pravi profesionalac ali mi smo mu dosli kao rehab neki. Moramo gledati korist klubu ne igracu.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 22 jun 2017, 20:44

Babukaaa je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Babukaaa je napisao/la:a pogotovo ti treba da budes miran jer nisi dao ni 1% sebe za Zelju a da ne govorim o novcu i potrosenom vremenu
pa, sad, vagajte, ultrasi
Ja sam samo prošle sezone dao više nego takvi kao ti za čitav život :wave:
Doslo vrijeme da nam se stranci koji su u zivotu pogledali jednu ili nijednu utakmicu Zelje predstavljaju kao najveci navijaci hahahhahaha, zamisli koliko je to bezobrazno i koliko to nema stida da Bog sacuva.
a, sta je reper pravog navijaca?

je li neko ko je svaku domacu tekmu na stadionu? je li neko ko je svaku domacu i gostujucu tekmu na tribinama? je li neko ko je kupio desetogodisnju za istok? je li neko ko je "insajder"? je li neko ko ima poznanstva sa ljudima iz uprave (iz bilo kojeg perioda)? je li onaj koji ima clansku i sezonsku? je li onaj iz dijaspore sto mu sin daje dzeparac za godisnju?...

da budemo na cisto, ja sam jug davno (prije rata) batalio zbog godina, pa, sada, cak razmisljam bataliti i sjever i preci na zapad, godinama najblizi tamo. sin mi batalio jug, prerastao ga godinama. a, ima snimaka i snimaka na you tube manijaka, gdje je on u prvom planu. dovoljno je reci "ta divna splitska noc". pokazao muda i privrzenost grupi i Zelji, koju velika vecina vas lajavaca nikada nije, niti ce ikada pokazati.

i, vi se nadjete, preko interneta, vagati ko je i kakav navijac. samo vagajte, "internet huligani" i "ultrasi", a guzicu ne znate obrisati da valja + muda vam se skupila u frizideru, zajedno sa onim kupovnim jajima, u skoljci, na hladjenju, jer ih nemate hrabrosti pokazati gdje treba. interent je vas maksimum
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 jun 2017, 20:50

MocMahale444 je napisao/la:Pljuvaca i dronjaka ce uvijek biti ali on kao profesionalac se morao drugacije ponašati i postupiti u onoj situaciji.

Miro je dobar igrac i pravi profesionalac ali mi smo mu dosli kao rehab neki. Moramo gledati korist klubu ne igracu.
Greške su obostrane, al' bi bilo vrlo lako zaboravljenje samo da je ishod sezone bio drugačiji, vjeruj mi.

Bili smo Miri klasična odskočna daska, odnosno neko ko će ga vratiti iz mrtvih. Iako je veliki profesionalac i radilica, mislim da je dosta grohnuo kao igrač, i nije ni sjena onog igrača od prije pet godina, tako da će se on teško zadržati u nekom klubu u Europi na duže staze, prije će se vratiti u našu ligu nego što će napraviti nešto u Europi.

Druga stvar, hvala Miri na zalaganju u dresu, al' nama je više valjao 'bahati i neprofesionalni' Lendrić nego Stevanović suprotnih osobina.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 jun 2017, 20:53

Raonffa je napisao/la:Druga stvar, hvala Miri na zalaganju u dresu, al' nama je više valjao 'bahati i neprofesionalni' Lendrić nego Stevanović suprotnih osobina.
To je to :kafa: sigurno je tako.
Miro ljohno kao igrac, moze on vezati po nasoj ligi ali u Europi nema sta traziti.
Nije taj kalibar.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 jun 2017, 20:57

Crnov nam posto babo :kralj:
cestitke, jos bolje da zaigras ove polusezone :opaopa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 jun 2017, 20:59

Raonffa je napisao/la:Druga stvar, hvala Miri na zalaganju u dresu, al' nama je više valjao 'bahati i neprofesionalni' Lendrić nego Stevanović suprotnih osobina.
Miro ljuhno kao igrac, moze on vezati po nasoj ligi ali u Europi nema sta traziti.
Nije taj kalibar.
Ja mu želim svu sreću da uspije, i da se prije svega egzistencijalno obezbijedi (mada imao je sigurno dobru lovu za naše uslove dok je bio ugovorom vezan za Sevillu), za nešto više vidjet ćemo, moje mišljenje je da nema taj kvalitet. Mada radna etika je odlična stvar, on je ima i može mu puno značiti.

Sa druge strane, sumnjam da je tu radnu etiku stekao tek u Želji, imao je i prije sigurno, a koliko mu je bila dovoljna za karijeru, najbolje vidimo po klubovima u kojima je igrao poslije transfera u Sevillu...

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 jun 2017, 21:08

Raonffa je napisao/la:
Miro ljuhno kao igrac, moze on vezati po nasoj ligi ali u Europi nema sta traziti.
Nije taj kalibar.
Ja mu želim svu sreću da uspije, i da se prije svega egzistencijalno obezbijedi (mada imao je sigurno dobru lovu za naše uslove dok je bio ugovorom vezan za Sevillu), za nešto više vidjet ćemo, moje mišljenje je da nema taj kvalitet. Mada radna etika je odlična stvar, on je ima i može mu puno značiti.

Sa druge strane, sumnjam da je tu radnu etiku stekao tek u Želji, imao je i prije sigurno, a koliko mu je bila dovoljna za karijeru, najbolje vidimo po klubovima u kojima je igrao poslije transfera u Sevillu...
Zelim mu i ja srecu i dukata vrecu ali moram biti realan i reci da ma kakav profesionalac i radilica bio nema to sto se trazi kod modernih igraca na njegovoj poziciji. Nije on slucajno zavrsio u nasoj ligi.
Nista protiv njega.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 jun 2017, 21:11

Zelim mu i ja srecu i dukata vrecu ali moram biti realan i reci da ma kakav profesionalac i radilica bio nema to sto se trazi kod modernih igraca na njegovoj poziciji. Nije on slucajno zavrsio u nasoj ligi.
Nista protiv njega.
Vidjet ćemo samo koliko će nama nedostajati, mada moje mišljenje da nećemo puno osjetiti njegov izostanak.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2017, 21:17

starigrad je napisao/la: i, vi se nadjete, preko interneta, vagati ko je i kakav navijac. samo vagajte, "internet huligani" i "ultrasi", a guzicu ne znate obrisati da valja + muda vam se skupila u frizideru, zajedno sa onim kupovnim jajima, u skoljci, na hladjenju, jer ih nemate hrabrosti pokazati gdje treba. interent je vas maksimum
Ja samo reagujem kad me konstantno prozivaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 22 jun 2017, 21:23

nikad mi nece biti jasno sto se miro ovako i ovoliko pere na ruke, jer nije zelio prduziti ugovor. covjeku je to posao i zivi od toga i to tako treba posmatarati, da zeli sebi nabolje i najvise, pogotovo sto je, dok je bio u Zelji, dao svoj maksimum, pa za sta god to bilo dovoljno. vidjet cemo desnog beka sinisu sada, kada nema mire da krpi njegove propuste i ispadanja.

dalje, jel jucer i danas trebamo pljuvati po capljicu, bazdarevicu, skori, nikicu, bahticu... kao igracima, ivici osimu kao treneru (napustio klupu Zelje i nakon toga vodio sturm, jef junajted, partizan, repku juge)... zahvaljujemo Bogu na dzeki, jer uzimamo lovu na guzove, a ispalio se kao junior.... nabrojani i jos dosta njih otisli u bolje sredine i za vecu lovu, sta je problem?

gdje je mjera koja nama moze pod kozu?

PS ima jedan forumas, ne znajuci sta ce vise od pasjaluka i pljuvanja po svima koji su ikada ranije prosli kroz Zelju (valjda Zeljo bitise zadnje 2-3 godine), pa pokusa potegnuti pricu kako nas je cobo dvaput ispalio, ali mu se nio ne primi na mahalanje i omalovazavanje pripadnika nase zlatne generacije, osvajaca jedine titule u bivsoj jugi. ja cobu gledam kroz taj uspjeh, kao i ivicu kroz utakmicu sa videotonom i period koji je doveo do taga i izdigao ih za sva vremena.

nije bolest sve sto boli.
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 22 jun 2017, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 jun 2017, 21:26

Ako aludiraš na nas, ne vidim da smo igdje pljuvali po Miri. Osim ako ti mišljenje, "nije kalibar za nešto više u Europi", smatraš pljuvanjem?

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 jun 2017, 21:29

@Starigrad nismo ga pljuvali nego neko nase misljenje o njemu. Nigdje u postovima pljuvanja nije bilo.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 22 jun 2017, 21:30

Raonffa je napisao/la:Ako aludiraš na nas, ne vidim da smo igdje pljuvali po Miri. Osim ako ti mišljenje, "nije kalibar za nešto više u Europi", smatraš pljuvanjem?

citaj, napisano, pazljivije, pa vidi hoces li se pronaci.

inace, i ja sam pisao da miro tesko moze uspjeti u nekoj ligi mnogo jacoj od nase, pa bio "popljuvan"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Taree i 41 gost.