Ostali mu duzni puno paraDenchiNL je napisao/la:mohz87 je napisao/la:Fali nam ta pozicija već dugo. Gledam igrače bez ugovora. I naleti on. Nije stranac, lego bi nam ko šaka na oko. Al teško...vjerovatno.DenchiNL je napisao/la:
brz i pokretan, taktički dobar, jede prazan prostor....![]()
u mladoj repki je već bio primjetan...
otkud ti za njega?
što je raskino s turcima?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- ThrillerHz
- Kontakt:
I ja da se uzmem poredit sa Rustemovicem imao bi pozitivne argumente i dobro bi stajao, a ne Stojcev...DenchiNL je napisao/la:možete Dulju poredit s Milošem ili Sarića,Saida....
ima jedan panj ispred zgrade moje koji je bolji od rustema, jer kad bi neko napucao loptu u njega često bi ti se ista vratila...što se već za dotičnog ne može reći...vjerujem da ga postavimo na centar koševa da bi bilo koristi od njega(taj panj jel)....
a jeste i raspravu našli drama jbt
Kako cemo napredovat ako nam je letvica podignuta na nivou Rustemovica, pa samo gledamo da bude bolji od Rustema, nebitno na kojoj poziciji...
1946~
Kakav je da mu i mi ostanemo sta duzni?Ado76 je napisao/la: Ostali mu duzni puno para
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ponavljam poredicu Hrustema sa bilo kim i sa Pavlovicem, cao cao vozdrica.
Stojcev, dolazi majstore !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
210 KM putovanje u Kišnjev.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Lik nam je bio jedan od najstandardnijih zadnje dvije sezone, kapiten jedno vrijeme. A bio odron. Zamisli da je prošle sezone na njegovom mjestu bio npr Petrak. Naravno da ćemo sad težit da imamo bolje nego što smo imali lani, nećemo dozivat špica koji je bolji od Musemića nego od Ahmetovića i Bekića. Bitno je da se napreduje.ThrillerHz je napisao/la:I ja da se uzmem poredit sa Rustemovicem imao bi pozitivne argumente i dobro bi stajao, a ne Stojcev...DenchiNL je napisao/la:možete Dulju poredit s Milošem ili Sarića,Saida....
ima jedan panj ispred zgrade moje koji je bolji od rustema, jer kad bi neko napucao loptu u njega često bi ti se ista vratila...što se već za dotičnog ne može reći...vjerujem da ga postavimo na centar koševa da bi bilo koristi od njega(taj panj jel)....
a jeste i raspravu našli drama jbt
Kako cemo napredovat ako nam je letvica podignuta na nivou Rustemovica, pa samo gledamo da bude bolji od Rustema, nebitno na kojoj poziciji...
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Zagor je napisao/la:Ponavljam poredicu Hrustema sa bilo kim i sa Pavlovicem, cao cao vozdrica.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
pa dobroZagor je napisao/la:Ponavljam poredicu Hrustema sa bilo kim i sa Pavlovicem, cao cao vozdrica.
ja sam čuo da je Stojčev bolji od Rustemovića , nemojte sad past u nesvijest svi to je samo moje mišljenje
jesam kontroverzan jbt
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I Dudo Edin da se dovede bio bi bolji od Rustema, odnosno bi napredak u ono na sto smo mi igrali.
Ma o cemu pricam,imamo primjer igramo utakmicu,u rosteru sve veznjaci i svi sjede na klupi,mi igramo utakmicu vezna linija Mihojevic-Ivetic.Znaci svi ostali sjede,Said,Radovac,Rustemovic,Saric neznam jel jos ko bio u konkurenciji,i kaze vezni red,muka i Cali i Ziji sto moraju cupati i igrati se Pepa Guardiole i izmisljati pozicije.
I sad mi svi govorimo Pero dobar zadnji vezni,Marko moze dobro igrat zadnjeg veznog,ma nisu brate oni dobri nego je poslje ovih svako dobar,ko iole potrci i zna dodat loptu prvom do sebe.
Bujrum svi,i Petrak,i Rahman,i Milos.Koliko god da ih ima svi trebaj doci.Necu opet da dolazim da gledam ove situacije da mi "golman dodje" na tu poziciju jel neki nisu u "formi", pa daj mjenjaj mjesta neka.
Ma o cemu pricam,imamo primjer igramo utakmicu,u rosteru sve veznjaci i svi sjede na klupi,mi igramo utakmicu vezna linija Mihojevic-Ivetic.Znaci svi ostali sjede,Said,Radovac,Rustemovic,Saric neznam jel jos ko bio u konkurenciji,i kaze vezni red,muka i Cali i Ziji sto moraju cupati i igrati se Pepa Guardiole i izmisljati pozicije.
I sad mi svi govorimo Pero dobar zadnji vezni,Marko moze dobro igrat zadnjeg veznog,ma nisu brate oni dobri nego je poslje ovih svako dobar,ko iole potrci i zna dodat loptu prvom do sebe.
Bujrum svi,i Petrak,i Rahman,i Milos.Koliko god da ih ima svi trebaj doci.Necu opet da dolazim da gledam ove situacije da mi "golman dodje" na tu poziciju jel neki nisu u "formi", pa daj mjenjaj mjesta neka.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 22 jun 2017, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Može lijevom, desnom, glavom, makazice, slobodnjak, korner...
Mislim da produktivnijeg špica dugo nismo imali.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Historicar
- Kontakt:
Dakle, od napadača smo za Evropu prijavili jednog iskusnog i dvojicu koji zajedno imaju 20 minuta seniorskog fudbala.Zna li neko koliko se maksimalno može prijaviti novih igrača ako prođemo Zariu.
po jednog možemo dodat pred svaku tekmu ako se ne varam?? ili je svaki susret/kolo (2 tekme)??Historicar je napisao/la:Dakle, od napadača smo za Evropu prijavili jednog iskusnog i dvojicu koji zajedno imaju 20 minuta seniorskog fudbala.Zna li neko koliko se maksimalno može prijaviti novih igrača ako prođemo Zariu.
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 22 jun 2017, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ti njega sredi, ja cu otici malo do Cvijanovica i Ibricica ovdje u dezeliEvolution87 je napisao/la:Vidjecu ja ovih dana sa njim kakvi su mu planovi, mada cisto sumnjam da bi se vratio ovamo. A i menadzer mu je irfan redzepagic tj. bio mu je prije, sad ne znam kakva je situacija.
Kad vec Faruk ne zna
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- ThrillerHz
- Kontakt:
On i Benko digli igricu na novi nivo.skoroalen je napisao/la:
Može lijevom, desnom, glavom, makazice, slobodnjak, korner...
Mislim da produktivnijeg špica dugo nismo imali.
1946~
Svako kolo nova prijava, igrača.DenchiNL je napisao/la:po jednog možemo dodat pred svaku tekmu ako se ne varam?? ili je svaki susret/kolo (2 tekme)??Historicar je napisao/la:Dakle, od napadača smo za Evropu prijavili jednog iskusnog i dvojicu koji zajedno imaju 20 minuta seniorskog fudbala.Zna li neko koliko se maksimalno može prijaviti novih igrača ako prođemo Zariu.
Tako u drugom kolu možemo prijaviti sve nove igrače ako imaju pravo(registrovani i nisu igrali za drugu ekipu u istom takmićenju te godine)
Jedan đoker se može prijaviti 24 sata prije meća, i izbija nekog od prethodno prijavljenih(mora se imati 8 mladih lokalnih igraća u kvoti od 25).
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ne moze on uspjeti kod Mehmeda, ne voli on setanje i zezanciju, nije Mehmed Dzeno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ne kontam 25 igraca smo prijavili i to je to,zar se moze jos jedan prijavit ako je vec 25 prijavio ?????
To je izmjena, izbacimo nekog od registrovanih, npr ovog Blagojevića.Pitar1946 je napisao/la:Ne kontam 25 igraca smo prijavili i to je to,zar se moze jos jedan prijavit ako je vec 25 prijavio ?????
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ovaj mi se Čajić pravo sviđa, Pravi igrač sredine terena, zna dodati, ošutati, brz!
Trenutna tržišna vrijednost 500.000€, u Sarajevu bi zasigurno napredovao i otišao na 1.000.000€!
Trenutna tržišna vrijednost 500.000€, u Sarajevu bi zasigurno napredovao i otišao na 1.000.000€!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪