FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Mandrak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 14:37

elSaik je napisao/la:Ne primamo po dva gola u prosjeku.

4 u 4 utakmice je 1 gol u prosjeku. Da ne govorim da je jedan primljen iz penal, a jedan u 90. i nekoj kad je sve već bilo riješeno.
U gostima primamo dvice u prosjeku, u gostima.
Šta treba da primamo dvice i kod kuce, pa da se komotno ispišemo iz ove lige sami.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 avg 2010, 14:41

1921 je napisao/la:Ovaj tim zaslužuje podršku

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ov ... je-podrsku
11 koji su počeli u Tuzli imaju prosjek od 25 godina. Ništa naročito mlado da bi morali oscilirati. Bezvrijedan argument. A još većina ima iskustvo osvajanja titule.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 22 avg 2010, 14:43

Mandrak je napisao/la:

4 u 4 utakmice je 1 gol u prosjeku. Da ne govorim da je jedan primljen iz penal, a jedan u 90. i nekoj kad je sve već bilo riješeno.
Šta treba da primamo dvice i kod kuce, pa da se komotno ispišemo iz ove lige sami.
Nije tačno. Protiv Olimpika nismo primili gol. Pretjerujete svi kolektivno (čast izuzecima). Prošle godine u ovo doba smo imali samo bod više a uslijedile su još 4 utakmice bez pobjede. U ovo doba prošle godine je prozivan Bekrić, kao i čitavu polusezonu, jer je igrao ko ****. U ovo doba prošle godine se Amar zayebavao govoreći da će onaj kome mi zabijemo 2 gola ispasti iz lige. U ovo doba prošle godine smo igrali u miru jer je na tekme dolazilo samo 4-5 hiljada ljudi i nije bilo nikakvih zahtijeva sem borbe na terenu što smo i dobili.

Vrijeme je da na stadion počne ponovno dolaziti onih 4-5 hiljada, jer se zbog naših navijača u ovo doba prošle godine nisam toliko nervirao ZNAJUĆI da će sve doći na svoje kad nas jednom krene, a vi koji savki yebeni podatak provjeravate samo da bi mu kontrirali i pokazali Želju, igrače i odluke stručnog štaba u negativnom svjetlu počnite opet dolaziti sredinom druge polusezone. Baš kao i prošle godine.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 avg 2010, 14:44

Šta vam je, s takvom podrškom Željo neće nigdje doći. Smirite, pa nije smak svijeta :evil:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 14:46

Ma nema opravdanja za ove vezane poraze.
Loši smo i tacka, to treba reci i priznati ko covjek, nismo mitomani ko pitari koji žmire na oba oka.
Loši smo jer gubimo utakmice :!: to je sva prica i tako jednostavno, nema tu puno filozofije i mudrovanja.
Da smo dobri uzeli bi barem jedan jeb.eni bod sa ova dva gostovanja, zabili bi barem jedan gol iz igre.
Nebi primili golove,ako ništa.

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 22 avg 2010, 14:50

Omar500 je napisao/la:Šta vam je, s takvom podrškom Željo neće nigdje doći. Smirite, pa nije smak svijeta :evil:
Ma bravo Omar :lol:
dva poraza i uuuuuuu Željo,bice bolje ;)
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 14:50

elSaik je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:

Nije tačno. Protiv Olimpika nismo primili gol. Pretjerujete svi kolektivno (čast izuzecima). Prošle godine u ovo doba smo imali samo bod više a uslijedile su još 4 utakmice bez pobjede. U ovo doba prošle godine je prozivan Bekrić, kao i čitavu polusezonu, jer je igrao ko ****. U ovo doba prošle godine se Amar zayebavao govoreći da će onaj kome mi zabijemo 2 gola ispasti iz lige. U ovo doba prošle godine smo igrali u miru jer je na tekme dolazilo samo 4-5 hiljada ljudi i nije bilo nikakvih zahtijeva sem borbe na terenu što smo i dobili.

Vrijeme je da na stadion počne ponovno dolaziti onih 4-5 hiljada, jer se zbog naših navijača u ovo doba prošle godine nisam toliko nervirao ZNAJUĆI da će sve doći na svoje kad nas jednom krene, a vi koji savki yebeni podatak provjeravate samo da bi mu kontrirali i pokazali Želju, igrače i odluke stručnog štaba u negativnom svjetlu počnite opet dolaziti sredinom druge polusezone. Baš kao i prošle godine.
Te seljacke price porucuj materi svojoj kod kuce, meni neces.
Ja sam dolazio i pratio Želju kad su mu svi okrenuli leđa, a prvi ti...kad je dolazilo po 1000 ljudi na stadion.
Ti si instant navijac,a ne ja...meni ne možeš te seoske fore prosipati.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 22 avg 2010, 14:52

Najviše me iritira što mnogi svoje kritike baziraju na priči "prošle godine je bilo ovako, prošle godine je bilo onako", a što nije tačno. Tek smo nakon pobjede u Širokom Brijegu u 17. kolu počeli razmišljati da bi možda ipak mogli biti iznad zacrtanog cilja od 3. ili 4. mjesta. Pokušava se stvoriti slika da je prošle godine od prvog do posljednjeg kola sve bilo med i mlijeko, kako smo razvaljivali svakog, niko nam ništa nije mogao, pa ove sezone treba isto tako, a to što prošla sezona uopšte nije tako započela, nikom ništa.

A za one koji smo prošle godine imali daleko bolju odbranu i napad:

2009/10 nakon četiri kola (i dvije utakmice kući) 4:3, ove godine (nakon 3 u gostima) 5:4.

edit: O seljačkoj priči dovoljno je spominjanje majke, zar ne?

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 14:55

Pa sad ti opet kažem, te seljacke prozivke kako ja sa ovakvim razmišljanjima ne trebam dolaziti na utakmice Želje ,to možeš kod kuce majci svojoj.
Previše uzimaš sebi kompetencija da mi to možeš porucivati.
Koji si ti faktor da mi to ti porucuješ ili bilo ko drugi?
Odakle ti pravo'

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 22 avg 2010, 15:01

Eto tako, jer mi se može. Dosta mi je ba više **** u mozak tebe i sličnih, te ne valja ovo, te ne valja ono. Niste najpametniji ako samo po matrici pljujete po igračima. Željovac, recimo, nije propustio niti jedne yebene prilike da ŠTA GOD DA SE NAPIŠE, da on nađe podatak i kaže "e nije tako nego je ovako" i UVIJEK na štetu Želje. 5 minuta nakon utakmice protiv Slobode ova tema je bila pretrpana postovima pljuvanja i vrijeđanja i omalovažavanja i kritika od strane ljudi koji nisu ni bili na utakmici. Šta više, upravo oni koji su redovni na SVIM utakmicama najmanje pljuju, dok su najčešće pljuvači oni koji prate preko tastature.

Lazar je loš. ZNAMO, nismo slijepi. Ne igramo dobro. ZNAMO, nismo slijepi. To što svi svaki dan napišete u prosjeku pod 10 postova o tome ne znači da će se to promijeniti, samo unosite nemir i handrite ljudima živce. Svakako, upravo je taj mentalitet "mi smo naj, naj, naj i sramota je izgubiti" je i otjerao Amara u prvom mandatu, pa znamo svi odlično šta je uslijedilo.

Jednako koliko vi samo možete pljuvati, mogu i ja samo braniti. Ti igrači koji sad igraju u Želji su, mahom, bili oni koji su nam nakon toliko godina ničega donijeli titulu i Europu. Ako ni zbog čega onda zbog toga treba imati malo obraza i preskočiti pokoje pljuvanje.

Svakako, bio sam na sjeveru par puta i vrlodobro znam kakav je mentalni sklop vas većine koji pljujete.

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 22 avg 2010, 15:04

sto prije moramo konsolidovati redove,i nastaviti dalje.rezultati su losi,ali nije katastrofa.ljudi dragi,mi u ovom dijelu sezone imamo tezak raspored,pored ova 3 gostovanja na startu,u ovom dijelu gostujemo svim kandidatima za vrh izuzev sarajeva.treba kuci sve dobiti i pokusati donjeti koji bod sa strane,a na proljece ljudi dragi ,prva 4 kola 3 kuci i gostovanje zvijezdi,gdje realno mozemo do 12 bodova.takva serija te u nasoj ligi dovodi ubjedljivo na 1 mjesto,plus sto nam svi ti favoriti dolaze na noge,a mi gostujemo po banovicima zvorniku i sl.ja imam osjecaj da se frka digla vise zato sto je sarajevo napravilo seriju,nego sto smo mi u krizi.sve ce to doci na svoje,mogli smo bolje proci,to se svi slazemo.kada smo nas par govorili da je i u travniku moglo bolje,vecina je mislila drugacije.sta je sad sto pravite frku.imamo 3 boda sa gostovanja,realno olimpiku mozda sarajevo jos moze uzeti bodove i niko vise garantujem,ali znajuci za netrpeljivost na relaciji gracic-sarajevo da Bog da i to.tako da smo opet donjeli nesto sa strane.polako sve ce to doci na svoje.
VOLIM TE ŽELJO

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 15:05

elSaik je napisao/la:Eto tako, jer mi se može. Dosta mi je ba više **** u mozak tebe i sličnih, te ne valja ovo, te ne valja ono. Niste najpametniji ako samo po matrici pljujete po igračima. Željovac, recimo, nije propustio niti jedne yebene prilike da ŠTA GOD DA SE NAPIŠE, da on nađe podatak i kaže "e nije tako nego je ovako" i UVIJEK na štetu Želje. 5 minuta nakon utakmice protiv Slobode ova tema je bila pretrpana postovima pljuvanja i vrijeđanja i omalovažavanja i kritika od strane ljudi koji nisu ni bili na utakmici. Šta više, upravo oni koji su redovni na SVIM utakmicama najmanje pljuju, dok su najčešće pljuvači oni koji prate preko tastature.

Jednako koliko vi samo možete pljuvati, mogu i ja samo braniti. Ti igrači koji sad igraju u Želji su, mahom, bili oni koji su nam nakon toliko godina ničega donijeli titulu i Europu. Ako ni zbog čega onda zbog toga treba imati malo obraza i preskočiti pokoje pljuvanje.

Svakako, bio sam na sjeveru par puta i vrlodobro znam kakav je mentalni sklop vas većine koji pljujete.
Tebi su stroge cinjenice koje sam napisao ustvari pljuvanje, ma bravo logicaru.
I pljuvacu i dalje, cisto onako da bi ti i tebi slicni imali šta braniti kad vec hocete te uloge branioca.
Ti si ultra,mega,giga navijac jer braniš od cinjenica ono što je neodbranjivo...cool

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 avg 2010, 15:07

Ko kritikuje, ne voli ŽELJU.

I koga boli kako je to prošle godine izgledalo, kad je ovo ne mnogo izmijenjena šampionska ekipa, kojoj se nije sklepala k'o prošle godine, kad su nakon priprema igrači dolazili. Zeba je bar 1000 puta bolji od Bekrića u isto ovo vrijeme prošle godine. Mešić je baš ofalio, Bogičević i Šehić su kiksali u Travniku... Sigurno je da im već malo fali motiva u odnosu na prošlu sezonu. Već su osvojili titulu. U prvom dijelu prošle sezone nam je Alen donosio sve bodove, a sada nam fali fudbaler na njegovoj poziciji. Doduše, falio nam je i kad smo briljirali u drugom dijelu, ali to je već pad forme odbrambenih igrača o kojem govorim. Šehić je u tom dijelu čuda radio, a i on se vratio kiksevima. Kriv je za prvi u Travniku, a i za mladu je primio gol koji pokazuje da nije zadržao stabilnost koju je stekao na proljeće prošle sezone. Bio bi dar s neba da ga prodamo za neka opasne pare i da malo obnovimo odbranu. Obnova bi mogla, trebala i biće u vidu ulaska Kerle u tim. I još kad zaigra drugi Čolić, siguro bi se moglo do titule opet.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 22 avg 2010, 15:09

Od 2 gostujuća poraza se napravila katastrofa, miriše na prošli Amarov mandat, bolje rečeno njegov kraj. :evil: Brzo se zaboravlja gdje smo bili dok Šef nije došao. Ništa ovo nije strašno, samo nastaviti pobjeđivati kući, a doći će i gostujuće pobjede. Manite se pljuvanja, čitaju ovo i igrači. Sad im treba pružiti podršku i pomoći, a ne odmagati.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 15:13

tanzla je napisao/la:Od 2 gostujuća poraza se napravila katastrofa, miriše na prošli Amarov mandat, bolje rečeno njegov kraj. :evil: Brzo se zaboravlja gdje smo bili dok Šef nije došao. Ništa ovo nije strašno, samo nastaviti pobjeđivati kući, a doći će i gostujuće pobjede. Manite se pljuvanja, čitaju ovo i igrači. Sad im treba pružiti podršku i pomoći, a ne odmagati.

Nemoj ti navijace uzimati u obzir za Amarov eventualni kraj ,vec nesposobnu upravu koja se nije udostojila da potpiše ugovor sa covjekom iako nam je donio titulu vec je radio "na rijec".
pogledaj malo na 03,00 ovog klipa ,kako je covjek sjeban na pitanje novinara, njegov izraz lica sve govori sa kakvim amaterima ima posla. i zato NISU KRIVI NAVIJACI ako ode danas sutra,jer niko nije toliko lud da radi na duže vrijeme bez ugovora.
Pogledaj na 03,00:

Faruk TM´87
Kontakt:

Post Postao/la Faruk TM´87 » 22 avg 2010, 15:14

ajd malo serite po igracima i amaru dugo niste...jel pise negdje da mi moramo opet osvojiti titulu..?? 2-3 mjesto bi bilo fenomenalno prema onome kako je prije bilo...pa ljudi moji 5-6 godina smo bili na sredini i na dnu...Zeljo treba nasu podrsku,ovo je mala kriza iz koje cemo izaci jaci nego prije...VOLIM TE ZELJOOOO..

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 22 avg 2010, 15:18

AMAR, AMAR, OSIM, OSIM
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 22 avg 2010, 15:19

joj raznoraznih zohara na ovom forumu svaki put kad zeljo izgubi.. ajde razumijem ove kitarcice i ostale kvazi navijace, ali nikako ne razumijem ove sto se predstavljaju kao Zeljini navijaci a svako malo seru po klubu.. djeco draga niste vi nikakvi navijaci, manite se toga..

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 avg 2010, 15:20

Pobogu, sačekajte proljeće. Ekipa se treba uigrati, ugovori su se potpisivali, tako da većih odlazaka sljedeće sezone ne bi trebalo biti. Tu je fantastični E. Čolić koji je ipak došao poslije priprema, bez kondicije. Marković će nam isto biti koristan kad se uigra. Što se napada tiče - boljih nemamo. Popović i Rovčanin su nam tu dok neko ne eksplodira od ovih mladih igrača ( Pehilj, Nikolić, možda i Baljić ) ili dok se ne uigra Čolić ( najdalje za to ćemo čekati proljeće) . Znači No Sikiriki, prošle sezone smo kiksali i mnogo gore tekme ( remi na našem terenu protiv Rudara :roll: ; pred kraj tekme se samo likovi valjali ) , pa smo titulu osvojiti.

Para nemamo za igrače, sa tim se moramo pomiriti. Do tada, Amar će skupljati igrače na osnovu slavnog imena našeg kluba i svoje sposobnosti. Ali, kako čujem, omladinski pogon nam nikad gori nije bio. Ima li koga da je veoma talentovan ? Šta je s Đipom, pisali ste na sajtu da je velika nada ? Na pripremama u Fojnici izgleda ništa od njega...kao i od Zolotića. Mada, nemojte me napadati, nisam ja ni 1% upućen u omladinski pogon i sve naše igrače.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2010, 15:22

Mandrak je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Od 2 gostujuća poraza se napravila katastrofa, miriše na prošli Amarov mandat, bolje rečeno njegov kraj. :evil: Brzo se zaboravlja gdje smo bili dok Šef nije došao. Ništa ovo nije strašno, samo nastaviti pobjeđivati kući, a doći će i gostujuće pobjede. Manite se pljuvanja, čitaju ovo i igrači. Sad im treba pružiti podršku i pomoći, a ne odmagati.

Nemoj ti navijace uzimati u obzir za Amarov eventualni kraj ,vec nesposobnu upravu koja se nije udostojila da potpiše ugovor sa covjekom iako nam je donio titulu vec je radio "na rijec".
pogledaj malo na 03,00 ovog klipa ,kako je covjek sjeban na pitanje novinara, njegov izraz lica sve govori sa kakvim amaterima ima posla. i zato NISU KRIVI NAVIJACI ako ode danas sutra,jer niko nije toliko lud da radi na duže vrijeme bez ugovora.
Pogledaj na 03,00:

Samo jedan mali dodatak Amar je htio te ljude da radi sa njima i to je bio uslov da se vrati, tako da NEMA problema na relaciji Amar uprava.Navijaci su prosli put otjerali Amara!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []