FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Raonffa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Raonffa » 22 jun 2017, 21:33

starigrad je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ako aludiraš na nas, ne vidim da smo igdje pljuvali po Miri. Osim ako ti mišljenje, "nije kalibar za nešto više u Europi", smatraš pljuvanjem?

citaj, napisano, pazljivije, pa vidi hoces li se pronaci.

inace, i ja sam pisao da miro tesko moze uspjeti u nekoj ligi mnogo jacoj od nase, pa bio "popljuvan"
Ja se sigurno neću pronaći, jer nigdje ni na koji način nisam ništa loše rekao za Miru. A i ostali Željovci, ja još nijednog nisam vidio da nešto Miru kudi, ne znam čemu tvoj post ovakvog tipa, ili možda ne slušamo ista mišljenja o Miri.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 22 jun 2017, 21:34

@moc mahale jbg sad, i ti se nasao prozvan, a nisi mi ni u primisli bio. citaj malo vise, ne samo ovdje (mada, i ovdje ima repera za moju pricu i pisanje)
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 22 jun 2017, 21:36

Raonffa je napisao/la:
starigrad je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ako aludiraš na nas, ne vidim da smo igdje pljuvali po Miri. Osim ako ti mišljenje, "nije kalibar za nešto više u Europi", smatraš pljuvanjem?

citaj, napisano, pazljivije, pa vidi hoces li se pronaci.

inace, i ja sam pisao da miro tesko moze uspjeti u nekoj ligi mnogo jacoj od nase, pa bio "popljuvan"
Ja se sigurno neću pronaći, jer nigdje ni na koji način nisam ništa loše rekao za Miru. A i ostali Željovci, ja još nijednog nisam vidio da nešto Miru kudi, ne znam čemu tvoj post ovakvog tipa, ili možda ne slušamo ista mišljenja o Miri.
ok, ne citamo i ne tumacimo isto napisano. ne odnosi se samo na ovaj forum.

mada sam ja "hendikepiran", jer svuda pisem pod istim nikom i nemam se namjeru nikome dodvoravati, nego pisem ono sto vidim i cujem. kome ne valja, ako ima mogucnost i moc, nek me skloni, zaboli me.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 22 jun 2017, 21:38

Ja samo reagujem kad me konstantno prozivaju.[/quote]

tebe i ne "branim", sam to dobro radis :)

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 jun 2017, 21:44

Starigrad je jedan od realnijih uvijek bio ovdje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 22 jun 2017, 21:59

haj"mo ovako:

postavite se u situaciju, navijac ste Zelje,, na nekom turniru igrate za ekipu "nekonesto". dodjete do finala i, u istom, igrate protiv Zelje. ako osvojite 1. mjesto dobijate (ne ekipno, nego pojedinacno) 500 KM nagrade. sta bi ste uradili u toj utakmici? da li biste dali sve od sebe da uzmete tih 500 KM za sebe, igrajuci protiv igraca koji zive od toga i bore se za tu istu nagradu, ili biste, radi toga sto volite Zelju, kao klub, nagradu, bez borbe, prepustili igracima Zelje, koji vas, po svim rezonima, trebaju pojesti na toj utakmici, jer zive od toga?

iskrene odgovore necu traziti, iskrenosti je, ovdje, sve manje

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 jun 2017, 22:11

Sve zavisi od toga koliko igraca igra na turniru i da li ima mogucnosti da se podkupi sudija. Onda svi po 50 damo i uzmemo prvo mjesto.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 jun 2017, 22:27

Zajedno sa svojim timom pokusao da osvojim 1. mjesto.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2017, 23:10

Šiljak:
Prokomentarisao je Šiljak i odluku o smanjenju broja stranaca u Premijer ligi. "Našem klubu to nije problem, jer se uklapamo u tu odluku. Ipak, mislim da bi se trebalo napraviti prelazno rješenje kako bi se klubovi mogli organizovati s tim brojem stranaca. Svakako podržavam odluku da se taj broj ograniči", istakao je Šiljak.

BH mediji:
Dok neki klubovi, poput Sarajeva, podržavaju odluku i u njoj vide šansu da domaćim igračima daju više šansi za igranje, drugi, poput Željezničara, odluku o smanjenju broja stranaca nisu rado prihvatili i nadaju se da ona nije konačna i da će je Savez razmotriti, s obzirom da u ekipi imaju “višak” stranaca.
I treba im svima rampu udariti, da novinar nikad više ne priđe klubu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 jun 2017, 23:19

Vecinom je tako zar nas to treba cuditi.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 jun 2017, 23:20

Jos debil nabraja igrace koji imaju nase papire. Naveo 6-7 igraca,a u nasem timu imamo samo 3 stranca.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 22 jun 2017, 23:23

LjoZee je napisao/la:Jos debil nabraja igrace koji imaju nase papire. Brat naveo 6-7 igraca,a u nasem timu imamo samo 3 stranca.
Tako je to kad hoćeš da ispadneš "stručnjak" u sportskom novinarstvu, a jedini ti je izvor informacija transfermarkt. Zato je i nabrojao tih 6-7.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 jun 2017, 00:14

valjda ce se dovest uskoro dobar bek
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 jun 2017, 00:29

Ceka onaj iz Srbije da mu ponude bolje uvijete. Ocigledno ce jos dugo cekati.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 23 jun 2017, 00:33

Virtu4l je napisao/la:Šiljak:
Prokomentarisao je Šiljak i odluku o smanjenju broja stranaca u Premijer ligi. "Našem klubu to nije problem, jer se uklapamo u tu odluku. Ipak, mislim da bi se trebalo napraviti prelazno rješenje kako bi se klubovi mogli organizovati s tim brojem stranaca. Svakako podržavam odluku da se taj broj ograniči", istakao je Šiljak.

BH mediji:
Dok neki klubovi, poput Sarajeva, podržavaju odluku i u njoj vide šansu da domaćim igračima daju više šansi za igranje, drugi, poput Željezničara, odluku o smanjenju broja stranaca nisu rado prihvatili i nadaju se da ona nije konačna i da će je Savez razmotriti, s obzirom da u ekipi imaju “višak” stranaca.
Ko je ovo objavio?
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 jun 2017, 01:04

starigrad je napisao/la: ok, ne citamo i ne tumacimo isto napisano. ne odnosi se samo na ovaj forum.

mada sam ja "hendikepiran", jer svuda pisem pod istim nikom i nemam se namjeru nikome dodvoravati, nego pisem ono sto vidim i cujem. kome ne valja, ako ima mogucnost i moc, nek me skloni, zaboli me.
Ja govorim i za forume i van foruma, nebitno, ima pojedinaca koji će svakog popljuvati, kod nas takvih u državi nikad nije falilo niti će ikada faliti, e tako ti je i sa navijačima.

Pišem i ja na svugdje, pod istim nickom (odnosno ovdje pod drugim zbog bana, al' svi znaju koji mi je prvobitno nik i tamo i vamo). Niti se kome dodvoravam, niti koga pljujem. Piše ono što mislim, i tom svemu se trudim biti realan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 23 jun 2017, 01:24

Medikament je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Šiljak:

BH mediji:
Ko je ovo objavio?
Sport Centar

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 jun 2017, 01:30

LjoZee je napisao/la:Ceka onaj iz Srbije da mu ponude bolje uvijete. Ocigledno ce jos dugo cekati.
Ma yebo i te polovnjake radije ću gledati Stanića i nervirati se kako nije školovan za tu poziciju, nego da mi opet dođe neki Husić, Kramarić ili Stojanović, od kojih bi više želje i volje imao Sejo Bučan da ga iz penzije vratiš sa 36 godina.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 23 jun 2017, 01:34

Stana samo nije bio golman.

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 23 jun 2017, 06:13

Prijateljska :)
Flora Tallinn 2 - 0 AIK

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Mana i 57 gostiju.