FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
sloboda je ispred politicke i ideoloske opcije kod mene,a kod vas???
Ne treba vjerovati Husaricu,jer je om kelja,sta on zna,mi smo.carsija,bez obzira sto su nam Senad i Karic navukli inspekciju na vrat,Senadove tuzbe,potjernice i prijetnje,sta bi sa njima,svojom bahatoscu otjera igrace,ali nam je sad jos veci problem sto je Husic organizovao iftar u svom kraju,gdje je glavni gost bio Bakir i on je SDA..
Da nije trebao zvati komunjaru Imamovica da mu gladi jaja,koliko se sjecam ni Imamovic nije cvjecka,ima njegova slika sa Kacavendom,pa se nije digla prica oko toga,vec Azmir i Bakir,kako vam je Imamovic zadao strah to nisu istine..
Zasto se Bony ne oglasi ako Husaric laze??
Da nije trebao zvati komunjaru Imamovica da mu gladi jaja,koliko se sjecam ni Imamovic nije cvjecka,ima njegova slika sa Kacavendom,pa se nije digla prica oko toga,vec Azmir i Bakir,kako vam je Imamovic zadao strah to nisu istine..
Zasto se Bony ne oglasi ako Husaric laze??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
to je nasa care moj surova realnost.
sta hocete,zmirit citav zivot i kad vas udari frontalno,opet se cudom cudit?
mi se iz lige izbacujemo, oni ni mukajt?
naravno da cu prozivat..sve redom.
dje si sadazmire do bankomata, jasmine dje su ti pravnici?
privrednici???
sta hocete,zmirit citav zivot i kad vas udari frontalno,opet se cudom cudit?
mi se iz lige izbacujemo, oni ni mukajt?
naravno da cu prozivat..sve redom.
dje si sadazmire do bankomata, jasmine dje su ti pravnici?
privrednici???
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
vamooo govore nekima da su Azmirovci, a Azmir im ne izlazi is usta... ostavite se njega, nije više predsjednik, tako da nam na ovoj temi nije bitno da li organizuje skupove i da li mu Bake dolazi na iste 
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
tacno tako,ja sutim i peglam godinu dana.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:vamooo govore nekima da su Azmirovci, a Azmir im ne izlazi is usta... ostavite se njega, nije više predsjednik, tako da nam na ovoj temi nije bitno da li organizuje skupove i da li mu Bake dolazi na iste
e sad ja govorim,al govorim samo isitnu,a istina boli.
mi smo podijeljeni na zelene i crvene, i mozete vi to nijekat do sudnjeg dana tako je...i to je nazalost tako drugovi moji. i to nije moja prozivoljna konstrukcija, to je fakat. ideologija ispred kluba.bar 90% ljudi. svi su nacelno za podrsku dok ne zagrebes ispod povrsine.e otud i kritike i napadi na ovu ili onu stranu.sve stani na sredinu,nedaj. nemojte tako.ma krac vise.tako je kako je.
a vako je
na grbu je crvena petokraka radnickog kluba slobode iz tuzle!
i zato najvise i zamjeram slatkorjecivom lafinasu jasminu sto je ostavio svetinju na vjetrometini i krcem mrdno nije. a hoce da se za sve pita.
sto pored oba oka ne vide dalje i dublje, od vlastitih dzepova...i interesa za siru zajednicu.
puuuu furdo jedna, puuuu
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 23 jun 2017, 10:19, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Krpica vratit,a to ne smiju propustiti 
i to im vise ne vjerujem, nikom vise nista ne vjerujem.harry_90 je napisao/la:Samo Krpica vratit,a to ne smiju propustiti
svi nek se gone u tri......
Ako su tebe vec razocarali nije dobro nikako.. ne daj seSariel je napisao/la:i to im vise ne vjerujem, nikom vise nista ne vjerujem.harry_90 je napisao/la:Samo Krpica vratit,a to ne smiju propustiti
iskreno, nisam dugo bio ovako izbijen..
previse kontradikcije a premalo logike.
svak na svoju stranu vuce i sta ostane covjeku neg da kreha redom do od.
kad pogledas puna usta svima slobode, a fakticki sve rade u kontru.
previse kontradikcije a premalo logike.
svak na svoju stranu vuce i sta ostane covjeku neg da kreha redom do od.
kad pogledas puna usta svima slobode, a fakticki sve rade u kontru.
"Ne spominjite Asmira seljaka više ovdje, osim kad mi hoćemo to da uradimo. Mi to imamo pravo.
Ja seljaka, pravi iftar ljudima sa svojim parama možeš mislit. A ovamo nas zavrn'o. Kako ga nije sramota vratit nas iz mrtvih...sad nam se valja borit opet da dođemo dotle. I još traži nekakva 3 miliona pišljiva, cupka ispred stadiona svaki dan i zahtijeva pare, a vamo napravio mnogo veću havariju! Da voli klub ko što je srao otpisao bi taj dug...seljačina.
Još i Baketa svog pozv'o, ccc. Jasmin ne mora biti pozvan neka neka.
Zato Jasmin dođe sam na utakmice kad treba, ne mora ga niko zvati. Voli čovjek klub, evo i sad se bori. Ne može više stići kao onda dok je Asmir bio u klubu i dok smo derali (što je najviše Jasminova nam zasluga!), ali Bože moj, biće prilike dok završi obaveze sve. Yebo sam sebe, ne spominjite ga više!"
Ja seljaka, pravi iftar ljudima sa svojim parama možeš mislit. A ovamo nas zavrn'o. Kako ga nije sramota vratit nas iz mrtvih...sad nam se valja borit opet da dođemo dotle. I još traži nekakva 3 miliona pišljiva, cupka ispred stadiona svaki dan i zahtijeva pare, a vamo napravio mnogo veću havariju! Da voli klub ko što je srao otpisao bi taj dug...seljačina.
Još i Baketa svog pozv'o, ccc. Jasmin ne mora biti pozvan neka neka.
Zato Jasmin dođe sam na utakmice kad treba, ne mora ga niko zvati. Voli čovjek klub, evo i sad se bori. Ne može više stići kao onda dok je Asmir bio u klubu i dok smo derali (što je najviše Jasminova nam zasluga!), ali Bože moj, biće prilike dok završi obaveze sve. Yebo sam sebe, ne spominjite ga više!"
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Covjek je priredio iftar za 7000 povratnika i pozvo je bosnjackog clana predsjednistva . Neće zvat u konjević polje didika , covića, ivanića ili vozda iz islamovaca koji jebrekao da je ateista. Drugo kad pivlacis to pitanje predsjednik RSD Sloboda kao i predsjedik KK Sloboda je pomoćnik nacelnika, direktor vodovida Aid Berbić, prefsjednik skupstine FK Sloboda ( najveća pozija u klubu je ) kurević- pomoćnik gradonacelnika.djulba je napisao/la:Sjeća li se ko izjava Husića kako je Sloboda njegova stranka. Zaboravite na to, eno ga sa Bakirom. Sturio se. (smajli koji povraća)
Poslano sa mog 6055K koristeći Tapatalk
Ti je samo odgovor.
Pustimo se politike i spinovanja protiv saveza itd. Neće savez donosit idluke toliko kontradiktorne ako nemaju nit da se vezubuz oravilnike. Problem ove uprave ( njenog dijela)je stobod picetka pa do sada je bruka pogresnih poteza i nadobudnig ponasanja abza sve im je kriv neko drugi
tacno tako.
azmir = sda.
i da pozvao je komplet vrh sda,osim bakira tu je bio i zvizdic premijer, i dzaferovic glavni njihov u parlametnu bh, premijer tk,ministri na drzavnom nivou,. mislim ono pozivnica vrhusci sda.i neka je za svoje pare,radi cojvek sta hoce, al to nema veze s nama
mi smo sloboda!
predsjednik komisije za licenciranje koja je slobodi ponisitla licencu suad zeljkovic,bivsi premijer sk... sda.
sve sda..
sta nalaze logika?
sasvim prirodno da nam se putevi razilaze, i da smo pored njih nemocni.okej ako tako treba bit.
ja se slazem da je ironija zanimljivija forma komuniciranja, ali necemo se lagati,svi putevi vode u rim!
azmir = sda.
i da pozvao je komplet vrh sda,osim bakira tu je bio i zvizdic premijer, i dzaferovic glavni njihov u parlametnu bh, premijer tk,ministri na drzavnom nivou,. mislim ono pozivnica vrhusci sda.i neka je za svoje pare,radi cojvek sta hoce, al to nema veze s nama
mi smo sloboda!
predsjednik komisije za licenciranje koja je slobodi ponisitla licencu suad zeljkovic,bivsi premijer sk... sda.
sve sda..
sta nalaze logika?
sasvim prirodno da nam se putevi razilaze, i da smo pored njih nemocni.okej ako tako treba bit.
ja se slazem da je ironija zanimljivija forma komuniciranja, ali necemo se lagati,svi putevi vode u rim!
Veca nam je briga iftar u Konjevic Polju za 7000 dusa i vrh stranke SDA,nego sto nam propade za nase lige dobar napadac ,jer se nasem predsjedniku zurilo na rekreaciju 
Tom Cat KUP u Kikačima, nagrada 6000KM. Što se ne prijaviše naši...Garant je Hasmir kriv! Ne znam kako al jest!
Pitanje je dal bi i taj mogli osvojiti.
Pitanje je dal bi i taj mogli osvojiti.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
pa 2 + 2 daju 4 kako god racunali drugovi moji..
senad je drugo lice iste medalje..
meni je stvarno zao sto se ocigledno kosi sa vasim drustvenim,politickim i inim drugim ubjedjenjima...
btw znaci senco ima vremena za turnir u kikacima??
sunce mu poljubim kako on ispliva od svih ljudi
senad je drugo lice iste medalje..
meni je stvarno zao sto se ocigledno kosi sa vasim drustvenim,politickim i inim drugim ubjedjenjima...
btw znaci senco ima vremena za turnir u kikacima??
sunce mu poljubim kako on ispliva od svih ljudi
- Probisvjet
- Kontakt:
Poslije nocne pijanke, skoro uvijek jutro je depresivno. Mogao bi na popravku jednim hladnim pivom ili gemistom.Sariel je napisao/la:i to im vise ne vjerujem, nikom vise nista ne vjerujem.harry_90 je napisao/la:Samo Krpica vratit,a to ne smiju propustiti
Sreca pa top kada gruhne donosi nepopravljivi optimizam.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
sad znamo glavni razlog hitnog prekida pregovora i odlaska na rekreaciju, ocigledno da ce i macak nastupiti na istom, pa zeli biti u sto boljoj formiwobly92 je napisao/la:Tom Cat KUP u Kikačima, nagrada 6000KM.
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
mislim da ovaj put nema mejsta optimizmu..
nas realan domet bez kapitala je tu gdje smo sad.
zna se uslov za priliv znacajnijih sredstava..
to se vjerovatno nece desit i tu smo gdje smo..
nas realan domet bez kapitala je tu gdje smo sad.
zna se uslov za priliv znacajnijih sredstava..
to se vjerovatno nece desit i tu smo gdje smo..
I meni samo nije jasno zbog cega "smeta" Husicev organizovan iftar za 7000 ljudi u Konjevic Polju,gdje je pozvao vrh SDA,vise se prica o tome ,nego o ovom sto nas savez handri,sto nam predsjednik ode na rekreaciju umjesto da potpise igraca,sto danas nudi jedno,sutra drugo,pa nam angazman igraca propadne,zasto Nermin Colic ne izadje u javnost ako Husaric laze,ko je slao ugovore novinarima,pa nam inspekciju navukao na vrat,ko je kriv sto smo radi tudje bahatosti oznaceni klubom X jucer na izvlacenju,zbog cega Mehidicu nisu htjeli dati slobodne papire,ko je dogovorio jedne uslove sa Kosticem,pa na kraju mu ponudio druge,tako i za Fatica,zasto je izvrsena medijska hajka na Miljana Govedaricu,koliko se sjecam momak je bio tu,ovi ga otjerali,normala da ce tuziti i traziti svoje,zbog cega Veselinovic jedan od najboljih igraca prosle sezone,kod Jagodica nije skupio tri tekme ukupno,zasto je A reprezentativac Piric dzaba poslan u Zrinjski,dokle se doslo sa tuzbom protiv Karica i Djidica,koliki su prihodi od sponzora,sta se desilo sa ostatkom para od UEFE,transferom Krpica u Svedsku.. milion pitanja,a nigdje odgovora..
Umjesto da se svi bavimo Slobodom i gledamo kako da pomognemo,najveca briga sad nam je iftar u Konjevic Polju i Bakir na slici sa Husicem !!!
Hebli vas i jedni,drugi,treci ...

Umjesto da se svi bavimo Slobodom i gledamo kako da pomognemo,najveca briga sad nam je iftar u Konjevic Polju i Bakir na slici sa Husicem !!!
Hebli vas i jedni,drugi,treci ...
- Probisvjet
- Kontakt:
Nikola Nikic ubi cvaju, a mi se glodjemo.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.