FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Danas Petak 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Gledam slike s treninga i fakat smo Evropa za ostale klubove sto se tice opreme, terena i uslova.
Hoce li ko dati onom Nedimu sta da jede?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- muhamedhulk
- Kontakt:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Pratio sam Liivaka na trenungu proslu sezonu , ni sam ne znam zasto nije igrao ? Ne znam hocel kad ko Calu pitat ? Ocekujem da ove godine izbaci Hebibovica iz prve ...
aBd jos igracki da to postanemo ....Lakoste je napisao/la:Gledam slike s treninga i fakat smo Evropa za ostale klubove sto se tice opreme, terena i uslova.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hadzija polako nadolazi
Vidi se da raste
Mujakic ko div sa 19 godina 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Grci nam sude u Moldaviji.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jadan komentator koji bude morao izgovarati ova imena.miky_hz je napisao/la:Grci nam sude u Moldaviji.
Kad ce poceti karte da prodaju.
Ajde Petrace šarni
Hoćemo iskihat onaj izbijeni zubmiky_hz je napisao/la:Grci nam sude u Moldaviji.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kakve veze sto nam grci sude... Jao jao
Cisto sumnjam da nas mogu zakinuti, nit su njima nesto dragi moldavci, a niti mi imamo neke velike povezanosti sa reprezentacijom nasom.. Nek polako, nemojte odmah osudjivati uefu

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Onaj Mukakić strašno izgleda. Ćelav, visok 2m, vidi se da je super građen. Kao Riste Mitrevski u svoje vrijeme 
- ThrillerHz
- Kontakt:
Mnogo gay, al zanemarit cemo tu toplu stranu, nadam se da ce mali dobit priliku na terenu.haris004 je napisao/la:Onaj Mukakić strašno izgleda. Ćelav, visok 2m, vidi se da je super građen. Kao Riste Mitrevski u svoje vrijeme
1946~
- Orangina85
- Kontakt:
Nema kod nas kao u Mariboru besplatne hranepasica je napisao/la:Hoce li ko dati onom Nedimu sta da jede?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.