FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 23 jun 2017, 11:38

harry_90 je napisao/la:I meni samo nije jasno zbog cega "smeta" Husicev organizovan iftar za 7000 ljudi u Konjevic Polju,gdje je pozvao vrh SDA,vise se prica o tome ,nego o ovom sto nas savez handri,sto nam predsjednik ode na rekreaciju umjesto da potpise igraca,sto danas nudi jedno,sutra drugo,pa nam angazman igraca propadne,zasto Nermin Colic ne izadje u javnost ako Husaric laze,ko je slao ugovore novinarima,pa nam inspekciju navukao na vrat,ko je kriv sto smo radi tudje bahatosti oznaceni klubom X jucer na izvlacenju,zbog cega Mehidicu nisu htjeli dati slobodne papire,ko je dogovorio jedne uslove sa Kosticem,pa na kraju mu ponudio druge,tako i za Fatica,zasto je izvrsena medijska hajka na Miljana Govedaricu,koliko se sjecam momak je bio tu,ovi ga otjerali,normala da ce tuziti i traziti svoje,zbog cega Veselinovic jedan od najboljih igraca prosle sezone,kod Jagodica nije skupio tri tekme ukupno,zasto je A reprezentativac Piric dzaba poslan u Zrinjski,dokle se doslo sa tuzbom protiv Karica i Djidica,koliki su prihodi od sponzora,sta se desilo sa ostatkom para od UEFE,transferom Krpica u Svedsku.. milion pitanja,a nigdje odgovora..

Umjesto da se svi bavimo Slobodom i gledamo kako da pomognemo,najveca briga sad nam je iftar u Konjevic Polju i Bakir na slici sa Husicem !!!

Hebli vas i jedni,drugi,treci ... :evil: :evil:
sve je to drug moj uzrocno posljedicno vezano.
i tako je kako je.
bavimo se posljedicama umjesto uzrocima.

to je to..

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 23 jun 2017, 11:44

Samo u bih je moguce da se savez prepucava preko medija.
faktor;ba/vijest/nogometni-fudbalski-savez-bih-odgovorio-navijacima-slobode-na-objavljeni-rat-253983
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 23 jun 2017, 11:45

harry_90 je napisao/la:I meni samo nije jasno zbog cega "smeta" Husicev organizovan iftar za 7000 ljudi u Konjevic Polju,gdje je pozvao vrh SDA,vise se prica o tome ,nego o ovom sto nas savez handri,sto nam predsjednik ode na rekreaciju umjesto da potpise igraca,sto danas nudi jedno,sutra drugo,pa nam angazman igraca propadne,zasto Nermin Colic ne izadje u javnost ako Husaric laze,ko je slao ugovore novinarima,pa nam inspekciju navukao na vrat,ko je kriv sto smo radi tudje bahatosti oznaceni klubom X jucer na izvlacenju,zbog cega Mehidicu nisu htjeli dati slobodne papire,ko je dogovorio jedne uslove sa Kosticem,pa na kraju mu ponudio druge,tako i za Fatica,zasto je izvrsena medijska hajka na Miljana Govedaricu,koliko se sjecam momak je bio tu,ovi ga otjerali,normala da ce tuziti i traziti svoje,zbog cega Veselinovic jedan od najboljih igraca prosle sezone,kod Jagodica nije skupio tri tekme ukupno,zasto je A reprezentativac Piric dzaba poslan u Zrinjski,dokle se doslo sa tuzbom protiv Karica i Djidica,koliki su prihodi od sponzora,sta se desilo sa ostatkom para od UEFE,transferom Krpica u Svedsku.. milion pitanja,a nigdje odgovora..

Umjesto da se svi bavimo Slobodom i gledamo kako da pomognemo,najveca briga sad nam je iftar u Konjevic Polju i Bakir na slici sa Husicem !!!
Gdje'š Zdenu zaboravit, najveći zločin.

Btw.
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 23 jun 2017, 11:50

Treba im ponovo prikazati sporazume ostalih i Zeca, gdje su neke prihvatili neke ne, kako im se "ćefne".
I treba ih samo još više stisnuti, gube se i sami.
Ako se povučemo najebali smo, a upravu smo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 jun 2017, 11:50

Asmir je odlucio da se bode s rogatim i dobio je po usima, a i po dupetu :kafa:
#Faraonrulez

slika

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 jun 2017, 11:53

Treba se ganjati sa njima do kraja ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 23 jun 2017, 11:55

u ovoj konstalaciji snaga i podjeli drzave kakva jeste, ovo je borba koju mi ne mozemo dobit i donji smo svakako.
pitanje je samo kako cemo otic...
banda vlada!

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 23 jun 2017, 11:59

Hahhahaha, ne mogu da vjerujem da je savez izdao saopstenje za javnost. Naprosto ne mogu da vjerujem. Jesu li oni ozbiljni?

P.S. Sariele, ne kradi pjesme [emoji14]

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 23 jun 2017, 12:01

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 23 jun 2017, 12:01

sta kradem,nema u slobodarskom socijalizmu anarho sindikalizmu kradje...
sve je nase..:D

sutra od kiseljacke jalije ocekujem bar rostilj! :mrgreen:

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 23 jun 2017, 12:02

Sariel je napisao/la:sta kradem,nema u slobodarskom socijalizmu anarho sindikalizmu kradje...
sve je nase..:D
Jel i stadion? :urnebes:

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 23 jun 2017, 12:03

sve i stadion...
sve je nase...
nema moje tvoje, ku rac palac,pravac sarajevo ko hoce truhli kapitalizam!
doduse sace bit i blizih lokacija hehehe

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 23 jun 2017, 12:05

Chinaglia je napisao/la:Asmir je odlucio da se bode s rogatim i dobio je po usima, a i po dupetu :kafa:
#Faraonrulez

slika
i ovaj pakaš je skrenuo u desno i izdao nase ideale!dvije su strane i on je otisao na tamnu strranu **** ga recitati
i njemu je crveni karton!!!

drugovi moji,spremite se izgleda cemo morat opet u ilegalu, pravac suma.. :!:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 23 jun 2017, 12:20

Hebli vas i jedni,drugi,treci ... :evil: :evil:
nema se tu šta odgovarat posebno na ova pitanja kad je odgovor jasan ko dan sve je to zbog AZMIRA i nema potrebe sad da talasamo i tražimokrivca u ovom NJUO. AZMIR je KRIV i to je kraj priče.

VEZANO ZA OVO SAOPŠTENJE OD SAVEZA, sve mi smrdi da mi ovo moramo uplatit, jer ako treba prije će oni poništit registraciju ZECA u selji, nego priznat da mi nemamo duga prema ovoj četvorci.... samo da nas s-je-bu, a da ne bude dvostrukih aršina. Msm ovo ako nam je to jedini argument u ovoj situaciji. mislim da su spremni i na taj korak, a onda se mi do vijeka možemo s njima tužiti.
Pa jebt krv i licenciranje pola klubova ne ispunjava osnovne uvjete, a oni se kao dosljedno pridržavaju pravila :puke:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 23 jun 2017, 12:31

Ko nastavi forsiranje priče o politici ide na hlađenje. Upozoreni ste. :kafa:

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 23 jun 2017, 12:33

Ovaj dio saopstenja saveza sam kopirao
"FK Sloboda je nesumnjivo potreban Savezu i bh. fudbalu, ali Savez ne može prihvatiti odgovornost za neizvršavanje obaveza od strane ovog kluba. Nećemo upasti u zamku lokalnih problema i odnosa bivših i sadašnjih uprava kluba, odnosno onih koji su stvarali obaveze i onih koji su te obaveze naslijedili. Oni su ti koji ih trebaju riješiti, jer su ih samim ulaskom u Upravu kluba preuzeli zajedno sa svim pravima. Savez nije dekretom postavljao uprave FK Slobode, nego su članovi bivšeg i sadašnjeg rukovodstva dobijali povjerenje putem nadležnih klupskih organa i klupskih procedura."

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 23 jun 2017, 12:39

NKMramor je napisao/la:Ko nastavi forsiranje priče o politici ide na hlađenje. Upozoreni ste. :kafa:
Ma kako nece kad ti je ova citava situacija SDA vs SDP. Ona slika Azmira s Bakirom je sve rekla...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 23 jun 2017, 12:40

Savez nije dekretom postavljao uprave FK „Slobode“, nego su članovi bivšeg i sadašnjeg rukovodstva dobijali povjerenje putem nadležnih klupskih organa i klupskih procedura. Mater vam j e b e m kriminalnu i banditsku, čiji ste vi dug prema Slobodi naslijedili pa nikad niste platili j e b e m li vam pleme kriminalno? Jeste li pravila primjenili prema svim klubovima isto? Jeste al na k u r c u mom
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 23 jun 2017, 12:41

Aj mi pojasni sta je reka. Ima slika azmir sa jasminom vise nego sa baketom. Kake to veze ima sa slobodom

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 23 jun 2017, 12:46

Pa i prsle godine je bilo 5000 ljudi i ista ekipa pa nije se komentarisalo kad je bio predsjednik kluba

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.