bice mi cast forumski zaginut u borbi protiv mrskog klasnog nepijatelja!!!
p.s tuzlak za pivu i dalje stoji mojne mislit da sam zaboravio
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
to ti skino gace i naguzio se, i druge pozivas na jurisSariel je napisao/la:AJTE moderatori 1 na 1... mojne na hinjaka![]()
bice mi cast forumski zaginut u borbi protiv mrskog klasnog nepijatelja!!!![]()
jurisssss
Pa imamo politizaciju i ovdje....sve zivo se politizuje,pa i Sloboda nasa.......yebu nas 20 godina.....ali to slabo kome smeta.....pljuje imamovic islam i bosnjake,a puna sala,u kojoj je 90 posto bosnjaka,aplaudira.....bravo i to nije politizacija.......Sariel je napisao/la:ne smeta iftar solinas brate..smeta sda i politizcija istog., i uvijek ce smetat.
uvijek protiv rezima!
zasto reis i bakir ne odu onim borcima i snjima ne zafitare? zasto se za njih ne zaloze? ne smiju,jer znaju da su ih izvarali ko zna koliko put...
ljudi prijete da ce se zapalit..niko o njima nista osim par navijackih skupina???
slazem sesviunapad1010 je napisao/la:Mramore ako nas sad krenes ti banovati ybg onda. Otišlo je sve u 3 PM a mi sjedimo i tipkamo na forumu. Sve rastjerati i postrojiti po Tuzli pa onda savez, ako nas ima i ako hocemo dobro Slobodi nema druge. Ako neko misli da ima drugi način neka objasni. Zaboli me qrac za SDA, SDP, ko organizuje iftar i kome yebe mi se. Pritisak mi moramo napraviti na sve da se pocnu ozbiljno baviti problemima u klubu.
Vama smeta Azmir i SDA, a ne smeta vam Senad i SDP Faraonkatarakta je napisao/la:Ovo sve i sluzi da se Azmir oblati haman. Cuj iftar, jos s Bakirom. Plus Jasmina nije pitao. Pa organizovao ga i prosle godine, gospodo. Komunisticka
Izjasni se kome smeta sta smeta. Dosta vise generalizacije. Kome nije istinski Sloboda ispred svega ovdje nema šta tražiti. Solinas tuzlak 1987 tuzlanski075 kad vidite grb Slobode muka vam priznajte iskreno. Da ne bi bilo podrzavam faraona i macka ko ih j... Postrojiti sve i pozvati na odgovornost pa nek ide vise sve u 16 pm.Tuzlanski075 je napisao/la:Vama smeta Azmir i SDA, a ne smeta vam Senad i SDP Faraonkatarakta je napisao/la:Ovo sve i sluzi da se Azmir oblati haman. Cuj iftar, jos s Bakirom. Plus Jasmina nije pitao. Pa organizovao ga i prosle godine, gospodo. KomunistickaSolinas dzaba objasnjavas, da su komunisti i komunizam valjao, i danas bi vladao svijetom, a ne ovom rupom zvanom Tuzla. Od danas na savjetovanja sa Faraonom po pitanju iftara, a za Bajram se snadjimo sami
Ovdje se čaša prelila kad je cijeli svijet bio kriv što je Sloboda u ****. Ja pratim temu konstantno,malo se u zadnje vrijeme i javljam,ali se ograđujem od većine izjava napisanih ovdje. Slažem se na solinašom, i ako je ovo Sloboda,blaćenje BiH,ljudi u BiH,vjere,reprezentacije itd, onda i treba da se gasi. Nije ni čudo što se u gradu od 150000 ljudi ne može skupiti 5000 stalnih navijača.sviunapad1010 je napisao/la:Izjasni se kome smeta sta smeta. Dosta vise generalizacije. Kome nije istinski Sloboda ispred svega ovdje nema šta tražiti. Solinas tuzlak 1987 tuzlanski075 kad vidite grb Slobode muka vam priznajte iskreno. Da ne bi bilo podrzavam faraona i macka ko ih j... Postrojiti sve i pozvati na odgovornost pa nek ide vise sve u 16 pm.Tuzlanski075 je napisao/la:Vama smeta Azmir i SDA, a ne smeta vam Senad i SDP Faraonkatarakta je napisao/la:Ovo sve i sluzi da se Azmir oblati haman. Cuj iftar, jos s Bakirom. Plus Jasmina nije pitao. Pa organizovao ga i prosle godine, gospodo. KomunistickaSolinas dzaba objasnjavas, da su komunisti i komunizam valjao, i danas bi vladao svijetom, a ne ovom rupom zvanom Tuzla. Od danas na savjetovanja sa Faraonom po pitanju iftara, a za Bajram se snadjimo sami
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.