FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
@solinas procitaj post do kraja pa odgovori. Mene ne svtstavaj u tor nijedan jer nisam u tom vašem fazonu.
Ako si proveo mladost gdje tvrdis da jesi i vjerujem ti onda stani pred ogledalo i zapitaj se ko ti je isprao mozak.
I citaj postove malo detaljnije ubuduće živ bio.
Ako si proveo mladost gdje tvrdis da jesi i vjerujem ti onda stani pred ogledalo i zapitaj se ko ti je isprao mozak.
I citaj postove malo detaljnije ubuduće živ bio.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Samo Tuzla je samo Tuzla je pjesme pjevala,
Kontra ustasa
Kontra cetnika
Kontra SDA nacionalista!!! Samo da se zna, nikad SDA, nikad nacionalista,a bakiru **** mater i SDA- ovcima
Kontra ustasa
Kontra cetnika
Kontra SDA nacionalista!!! Samo da se zna, nikad SDA, nikad nacionalista,a bakiru **** mater i SDA- ovcima
Za Slobodu će biti puno bolje kad Tuzla počne pjevat i protiv komunjara!!Oni su na vlasti u Tz i kita ih boli za FK!!SARS je napisao/la:Samo Tuzla je samo Tuzla je pjesme pjevala,
Kontra ustasa
Kontra cetnika
DRŽAVA TUZLA!!
Vi nikad necete shvatiti da Tuzla nije samo Sloboda iako bi mi to svi voljeli, i da stariji ljudi Tuzlu gledaju kroz panonska jezera, kroz korzo i sve ostalo od sadrzaja sto ima u tz, a plus svidjelo se to kome ili ne ali Tuzla izdvaja najvise sredstava za FK od bilo kog drugog grada u drzavi, e sad druga je stvar sto smo imali prijasnje lopove i koji su nas doveli tu gdje jesmo pa se valja cupati iz govanaNjonjoVam je napisao/la:Za Slobodu će biti puno bolje kad Tuzla počne pjevat i protiv komunjara!!Oni su na vlasti u Tz i kita ih boli za FK!!SARS je napisao/la:Samo Tuzla je samo Tuzla je pjesme pjevala,
Kontra ustasa
Kontra cetnika
Frajer hladno pljuje ljude koji nemaju veze s nama i našim klubom (da se razumijemo i treba ih pljuvati jer su nakarade i nisu ništa bolji ni od jedne druge stranke koja samo svoje interese gleda).NjonjoVam je napisao/la: Za Slobodu će biti puno bolje kad Tuzla počne pjevat i protiv komunjara!!Oni su na vlasti u Tz i kita ih boli za FK!!
A SDP komunjare koje su uništile sportu gradu, i koje evo i fudbal hoće da unište i ne spomene
Nije mu džaba u imenu na profilu bolest.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
nisu ni svi muslimana za SDA, al trebate prestati vrijedjati forumase koji se izjasnjavaju kao muslimani, i meni iskreno to smetaSARS je napisao/la:Vi nikad necete shvatiti da Tuzla nije samo Sloboda iako bi mi to svi voljeli, i da stariji ljudi Tuzlu gledaju kroz panonska jezera, kroz korzo i sve ostalo od sadrzaja sto ima u tz, a plus svidjelo se to kome ili ne ali Tuzla izdvaja najvise sredstava za FK od bilo kog drugog grada u drzavi, e sad druga je stvar sto smo imali prijasnje lopove i koji su nas doveli tu gdje jesmo pa se valja cupati iz govanaNjonjoVam je napisao/la:Za Slobodu će biti puno bolje kad Tuzla počne pjevat i protiv komunjara!!Oni su na vlasti u Tz i kita ih boli za FK!!SARS je napisao/la:Samo Tuzla je samo Tuzla je pjesme pjevala,
Kontra ustasa
Kontra cetnika
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
lopov je lopov bilo iz SDA,SBB,SDP,šešeljevaca itd...Ništa nije bolji ovaj iz Islamovaca za FK Slobodu od Kukića ili Bege,ista su to vnago!!SARS je napisao/la:Vi nikad necete shvatiti da Tuzla nije samo Sloboda iako bi mi to svi voljeli, i da stariji ljudi Tuzlu gledaju kroz panonska jezera, kroz korzo i sve ostalo od sadrzaja sto ima u tz, a plus svidjelo se to kome ili ne ali Tuzla izdvaja najvise sredstava za FK od bilo kog drugog grada u drzavi, e sad druga je stvar sto smo imali prijasnje lopove i koji su nas doveli tu gdje jesmo pa se valja cupati iz govanaNjonjoVam je napisao/la:Za Slobodu će biti puno bolje kad Tuzla počne pjevat i protiv komunjara!!Oni su na vlasti u Tz i kita ih boli za FK!!SARS je napisao/la:Samo Tuzla je samo Tuzla je pjesme pjevala,
Kontra ustasa
Kontra cetnika
On se Slobode samo sjeti pred izbore,ali glupi bošnjo to ne konta!!
DRŽAVA TUZLA!!
joj sto sere ovaj tuzlanski.sviunapad1010 je napisao/la:Izjasni se kome smeta sta smeta. Dosta vise generalizacije. Kome nije istinski Sloboda ispred svega ovdje nema šta tražiti. Solinas tuzlak 1987 tuzlanski075 kad vidite grb Slobode muka vam priznajte iskreno. Da ne bi bilo podrzavam faraona i macka ko ih j... Postrojiti sve i pozvati na odgovornost pa nek ide vise sve u 16 pm.Tuzlanski075 je napisao/la:Vama smeta Azmir i SDA, a ne smeta vam Senad i SDP Faraonkatarakta je napisao/la:Ovo sve i sluzi da se Azmir oblati haman. Cuj iftar, jos s Bakirom. Plus Jasmina nije pitao. Pa organizovao ga i prosle godine, gospodo. KomunistickaSolinas dzaba objasnjavas, da su komunisti i komunizam valjao, i danas bi vladao svijetom, a ne ovom rupom zvanom Tuzla. Od danas na savjetovanja sa Faraonom po pitanju iftara, a za Bajram se snadjimo sami
Hahahaha, jel smo se to poceli i po krvnim zrncima? Nismo mi normalni, majke mi moje. Gasi mjesalicu, motaj kablove.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
kkakva drama. Lijepo savez odgovorio. Plati pa cemo ti mi reci sta ti fali od papira a sta mi imamo. Pa se ti posle tuzi skim hoces.
E sad sto oni nece da plate jer ne daju pozajmice to je druga stvar. Jasmin nece da plati jer vec dao pare Azmiru unaprjed u nadi da ce uzeti Titulu u izbornoj godini. Ove goidne nema izbora pa ga zaboli k...c
Navijaci mogu skupiti za dvije krpene lopte i mozda jednu mrezu na golu.
Znaci aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
E sad sto oni nece da plate jer ne daju pozajmice to je druga stvar. Jasmin nece da plati jer vec dao pare Azmiru unaprjed u nadi da ce uzeti Titulu u izbornoj godini. Ove goidne nema izbora pa ga zaboli k...c
Navijaci mogu skupiti za dvije krpene lopte i mozda jednu mrezu na golu.
Znaci aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
& $ ?
Evo izjave vrlog nam vođe navijača na FB... gdje mu se grupa srozala na 50 maloljetnika:
"AZMIRE TI SI SAMO KRME DEBELO"
"AZMIRE TI SI SAMO KRME DEBELO"
nakon procitanih par stranica od jutros mogu samo reci Sarijel
u par postova sve ukratko objasnio
ovih par degenerika sto se ubacuju sa spinovima (tipa pljuje se iftar i tako to) a politicki su ofarbani od glave do pete (jednostavno je jace od njih mada pokusavaju drugacije pricati) pisam po glavi 
Sloboda Tuzla
J... se meni za politicke opcije i jedne i druge te sto nabrajate nisu moja opcija i ne inetersuje me, Jadni su oni koji predstavljau klub , grupu , ili sta jos a javno se deklarisu i ulaze u politiku. Njih ne interesuje klub već ličn interes. Lično sam se dotičnom vođi obratio gdje me je izbacio iz prijatelja i pitao kome je dao prvu člansku kartu Fukara sa broje 0001, sa kim se sastajao u zlatniku u merkatoru, u četri oka prije godinu dana, Ne interesuju me ni azmir n senad vise jer su okupli oko sebe podobne ljude, al mi se gade ljudi koji mjenjaju dres, Isti će gospodin koji je clan grupe sutra pljuvat senada a likovat nekom trećem predsjedniku. Ovo je postalo previšne jadno i čemerno. Ove priče Ovaj je SDA, Ovaj je SDP, Ovaj je LGBT sta već Sve je ovo rupa koju pune ljigavci koje samo sebe gledaju i samo svoje ineterse
Nisam ja, fukaro, politički ofarban, već sam, hvala Allahu, musliman, i iako nisam ništa rekao na tu temu, slažem se sa solinašem da se iftar ne treba dovoditi u negativan kontekst i sa čim i povezivati njega i one koji daju pare za njega i organizuju ga sa nečim negativnim.fukaratz je napisao/la:nakon procitanih par stranica od jutros mogu samo reci Sarijelu par postova sve ukratko objasnio
ovih par degenerika sto se ubacuju sa spinovima (tipa pljuje se iftar i tako to) a politicki su ofarbani od glave do pete (jednostavno je jace od njih mada pokusavaju drugacije pricati) pisam po glavi
To što ti pljuješ ono što nećeš ili ne znaš da razumiješ, u čemu se ne nalaziš, haman dovoljno govori o tebi i komunističkom načinu razmišljanja."Jedan grad, 3 vjere" malo morgen.
Ne miješajte više vjeru i sport, odnosno Slobodu.
Uhvatili se iftara i Azmira, a PREDSJEDNIK NAM POBJEŽE S PREGOVORA S IGRAČEM NA REKREACIJU
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
@wobly brate pišeš ne miješajte vjeru i sport a ti u ovom postu to dvoje izmješa mikserom i to najvećom brzinom.
Danas sam napisao i ponavljam kome nije Sloboda u ovoj priči na prvom mjestu onda nek ne sere. I biće u Tuzli 1 grad 3 vjere uvijek budi u to siguran. Nacionalizam i fašizam nikome nikad nije pomogao.
I da wobly pravi vjernici istinski vjeruju za sebe i ne potenciraju to nigdje pogotovo ne na forumu.
Ko voli Slobodu i zeli joj dobro trenutno ne smije i ne moze biti ni na strani bivšeg ni sadasnjeg predsjednika, ni na strani SDP ni SDA. Samo na strani Slobode možemo biti. Kako ne možete shvatiti da ih sve treba pritisnuti jednom za sva vremena.
Danas sam napisao i ponavljam kome nije Sloboda u ovoj priči na prvom mjestu onda nek ne sere. I biće u Tuzli 1 grad 3 vjere uvijek budi u to siguran. Nacionalizam i fašizam nikome nikad nije pomogao.
I da wobly pravi vjernici istinski vjeruju za sebe i ne potenciraju to nigdje pogotovo ne na forumu.
Ko voli Slobodu i zeli joj dobro trenutno ne smije i ne moze biti ni na strani bivšeg ni sadasnjeg predsjednika, ni na strani SDP ni SDA. Samo na strani Slobode možemo biti. Kako ne možete shvatiti da ih sve treba pritisnuti jednom za sva vremena.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 23 jun 2017, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
fukaratz je napisao/la:nakon procitanih par stranica od jutros mogu samo reci Sarijelu par postova sve ukratko objasnio
-
costacurta08
- Kontakt:
Svaka ti čast za ovaj post. Aferim.solinas je napisao/la:Ma ja,smeta iftar,smeta podrinje,smeta SDA,a ne smeta Imamovicevo orgijanje sa kacavendom,i onima koji su blagosiljali granatiranje Tuzle.
Nikada nisam bio stranacki opredjeljen,iako sam vise opredjeljen za taj suzivot,i socijaldemokratiju,tu dusu koji ima ,tj imao moj grad.......
Socijaldemokratija nije vjerski izbor,nego politicki,medjutim u tuzli,her Imamovic,to pretstavlja kao privatni antiislamski pokret,pljuvajuci islam i bosnjake na svakom koraku.....Sada smeta sto covjek organizuje i placa iftar,bosnjacima podrinja.....iftar na kojem ce biti i stotine ljudi iz drugih krajeva BiH ......aferim tuzlo,grade moj.......nije nama problem ni sda,ni husic,problem je u nama samima......mi se moramo mjenjati,jer nama ne vlada sda,vec imamovic 20 godina...........Kada vidim ova pljuvanja islama,i ismijavanja iftara,stid me vaseg stida.....ej grade moj.....
Ja sam ovog @Sariela gotivio ali ovo sto pise on i pojedinici u zadnje vrijeme mi je ogadilo forum.
Šta čovječe da napišeš ovaj Činaglija samo o Azmiru, Sariel podhebava zbog iftara i pita se što neće niko u Slobodu da ulaže a vrli mu gradonačelnik pljuje po muslimanima a kenja o multikulturi............
mah.... uzalud vam trud.
Ne dajte vi da vas titule kupe.
Gledam Borac odrzao donatorsku konferenciju i skupio 300 k. Kontam svaka cast a onda procitam Vlada RS dala 100k , manji iznos od njih ali veci od predsjednika dala je Elektroprivreda RS, Ured predsjednika RS 50 k KM. To se zove projekat...
& $ ?
jedini koji ovdje ne razumije si tiwobly92 je napisao/la:Nisam ja, fukaro, politički ofarban, već sam, hvala Allahu, musliman, i iako nisam ništa rekao na tu temu, slažem se sa solinašem da se iftar ne treba dovoditi u negativan kontekst i sa čim i povezivati njega i one koji daju pare za njega i organizuju ga sa nečim negativnim.fukaratz je napisao/la:nakon procitanih par stranica od jutros mogu samo reci Sarijelu par postova sve ukratko objasnio
To što ti pljuješ ono što nećeš ili ne znaš da razumiješ, u čemu se ne nalaziš, haman dovoljno govori o tebi i komunističkom načinu razmišljanja."Jedan grad, 3 vjere" malo morgen.
Ne miješajte više vjeru i sport, odnosno Slobodu.
Uhvatili se iftara i Azmira, a PREDSJEDNIK NAM POBJEŽE S PREGOVORA S IGRAČEM NA REKREACIJU
Sloboda Tuzla
ma i Velez se ogrebao o drzavu (dolaskom novog predsjednika), Zrinjski i SIroki su godinama grebatori.......Zeljo i Sarajevo da ne pricam....... povezi paralele i sve ce ti biti jasnoklma1 je napisao/la:Gledam Borac odrzao donatorsku konferenciju i skupio 300 k. Kontam svaka cast a onda procitam Vlada RS dala 100k , manji iznos od njih ali veci od predsjednika dala je Elektroprivreda RS, Ured predsjednika RS 50 k KM. To se zove projekat...
Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.