FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tacno vidis da su Zec i Graovac novi igraci. Zeljni dokazivanja i sasvim solidni dok ovi stari meda ne mogu ili nece to je sad veliko pitanje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Tuzno je kad za 45 minuta ne vidis nikakvu taktiku nikakav plan u igri, nikakvu izgradjenu akciju. Nista sto lici na neki dogovor u igri.
Sve sto uspijevamo uradit je na neki individualni kvalitet. Nedavno sam bio na jednoj nizeligaskoj utakmici, kantonalna liga, znaci kunem se da ne lazem, ali vise ljudi su akcija i taktike neke u napadu pokazali nego sto smo mi zadnju polusezonu, imaju neki plan ljudi, znaju sta zele igrat, a mi ko muha bez glave, samo gledamo da ne primimo gol, a kad primimo onda se jos vise pogubimo, ne znamo sta da radimo.
U redu sve prijateljska je i vruce je, sve shvatam ali ovakva bezidejna igra nema opravdanja.
Ako ne daj boze ne prodjemo zetu, slavko mora letit iz kluba istu noc.
Sve sto uspijevamo uradit je na neki individualni kvalitet. Nedavno sam bio na jednoj nizeligaskoj utakmici, kantonalna liga, znaci kunem se da ne lazem, ali vise ljudi su akcija i taktike neke u napadu pokazali nego sto smo mi zadnju polusezonu, imaju neki plan ljudi, znaju sta zele igrat, a mi ko muha bez glave, samo gledamo da ne primimo gol, a kad primimo onda se jos vise pogubimo, ne znamo sta da radimo.
U redu sve prijateljska je i vruce je, sve shvatam ali ovakva bezidejna igra nema opravdanja.
Ako ne daj boze ne prodjemo zetu, slavko mora letit iz kluba istu noc.
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 23 jun 2017, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
-
samoposmatram
- Kontakt:
Iskreno, nije lose. Draago mi je sto nema dugih lopti skoro nikako. Ali koliko Siroki nas stisne, toliko se i pogubimo.
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Stana,Siniša,Bogi i Zeba odron dok ostalo može proći. Od ostalih Zec najbolji. Posljednjih pet minuta se vidjelo da Blagojević i Radinović znaju i mogu, ali to ne rade često.
Neka Petrovic ubleha kiksa protiv Zete noga mu momentalno, neka povede ugljesu i markovica i zebu treba dobro oladit , on trenutno nema mjesta samo kad Ramovic bude spreman , umjesto zebe ga gurnut, fali nama sigurno jos 3 igraca vezni, bek koji se ceka i stoper, + Golat... Cenan pitarski kloc pokusava nama nadmenut pricu kako je vojnik Zelje i da voli Zelju, mrs iz svetinje janeze pitarski .... Slavko rjesi se mahalaca doce ti glavesamoposmatram je napisao/la:Raspad sistema a pripremna utakmica. Nek mi neko kaze da ce Petrovic docekati proljece.
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 23 jun 2017, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Ljudi dragi isti igraci isti trener a da ocekujemo drugaciju igru nema smisla
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
-
samoposmatram
- Kontakt:
Toliko ima grijeha u ovom postu, da moram doci na tobe samo sto sam ga vidio.scootzzZzTM87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
-
samoposmatram
- Kontakt:
Beganovic in Zec out
Markovic in Ugljesa out
Osmankovic in Bogicevic out
Markovic in Ugljesa out
Osmankovic in Bogicevic out
Zadnja izmjena: samoposmatram, dana/u 23 jun 2017, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
Adzeme vracaj se debeli ides mi na zivce ba vise **** te tvoja Njemacka i pistaljka,idi u sumu pa pisti bjezi iz Zelje zajedno SA bivsim cupavim pitarom.
A sto Zeca ? Frajer najbolji bio jos ga zamijenio Beganovic koji ne igra Evropu.
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
A vi jos ne kontate da je ovo sve taktika 
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Mozda bi i pomislili da je taktika da ovako nismo igrali vecinu prosle polusezone.
Pa i to je taktika bila.LjoZee je napisao/la:Mozda bi i pomislili da je taktika da ovako nismo igrali vecinu prosle polusezone.
evo ljudi ce citav tim promjenit dok Slavko nece cak ni na pipremama 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Ovo se zove kontinuitet, za ovo se bore zagovornici ovakvog načina rada u Želji. Ovo je očajno, za 6 dana prve evropska utakmica a mi izgledamo ko razbijena vojska. Ovo je bruka.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Jel ono Ramovic? Broj88
Zadnja izmjena: samoposmatram, dana/u 23 jun 2017, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hansestadt, JuzniVjetar1979, Zeljoo1921, Zhustri i 45 gostiju.