Ja sam Sarajevo samo iskoristio kao jako ime top 3 ekipa u drzavi, da dokazem nekim ljudima kako glupo otpisuju neku ekipu iz ove nekvalitetne lige. Kao sto su nas otpisali prije mjesec, dva. Ne kazem da lajkujem ovakvu situaciju ali zna se da Celik ispasti nece to je sve...ne ulazim uostale tvoje komplekseOsttribine je napisao/la:Pa bolan ko o cemu ti o Sarajevu, problema imate preko glave, a dobili smo vas kada nam je najpotrebnije bilo, u finalu KUP-a 2014.e, a igrali ste na tu kartu da mi ne pobjedjujemo tamo u Zenici tako cesto pa ste prvi susret prizeljkivali da budete domacini. Sto se tice ovog susreta u najavi u drugom kolu i ja tipujem na jedan pa haman u zadnje vrijeme tradicionalan X u Zenici izmedju nasih klubovaKenoRob je napisao/la:Smijel iko u avatar na godinu dana da FK Sarajevo nece pobijediti na BP u drugom kolu? Dakle moje je 1X na avatar za citavu sezonu.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
je li od sljedece sezone vazi ono pravilo za reflektora?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
18/19irfo je napisao/la:je li od sljedece sezone vazi ono pravilo za reflektora?
A koji je ovaj merhaba,cij je on navijac,cisto da znam ko to ima obraza ovdje nekom moralni vaz da drži,.
Tomislavgrad ima teren i stadion bolji od Mladosti,Viteza,Krupe,Goska i ostalih,a trune u 3.ligi
EKONNP
Jos nam Duvno treba u premijerligi, daj bjeziskripar96 je napisao/la:Tomislavgrad ima teren i stadion bolji od Mladosti,Viteza,Krupe,Goska i ostalih,a trune u 3.ligi
Ima i Celik stadion za LP, a LP moze
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Nisi shvatio sta sam htio reci. Poruka je da se moze napravit kad se hoce,pa taman da si i 3.ligaKenoRob je napisao/la:Jos nam Duvno treba u premijerligi, daj bjeziskripar96 je napisao/la:Tomislavgrad ima teren i stadion bolji od Mladosti,Viteza,Krupe,Goska i ostalih,a trune u 3.ligi![]()
EKONNP
Slazem seskripar96 je napisao/la:Nisi shvatio sta sam htio reci. Poruka je da se moze napravit kad se hoce,pa taman da si i 3.ligaKenoRob je napisao/la:Jos nam Duvno treba u premijerligi, daj bjeziskripar96 je napisao/la:Tomislavgrad ima teren i stadion bolji od Mladosti,Viteza,Krupe,Goska i ostalih,a trune u 3.ligi![]()
avenija je napisao/la:Bombasi..chily-rz je napisao/la:A koji je ovaj merhaba,cij je on navijac,cisto da znam ko to ima obraza ovdje nekom moralni vaz da drži,.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
mario11111
- Kontakt:
Valja se okušati na ovu okladuKenoRob je napisao/la:Smijel iko u avatar na godinu dana da FK Sarajevo nece pobijediti na BP u drugom kolu? Dakle moje je 1X na avatar za citavu sezonu.
1905
- Osttribine
- Kontakt:
Komplekse kazes, pa ti Sarajevo i ponekad Zelju ne vadis iz usta, cak si nekad iz kola u kolo isao po pdf protivnika sarajevskih klubova i zelio im srecu protiv nas, ako to nisu kompleksi ne znam sta su.KenoRob je napisao/la:Ja sam Sarajevo samo iskoristio kao jako ime top 3 ekipa u drzavi, da dokazem nekim ljudima kako glupo otpisuju neku ekipu iz ove nekvalitetne lige. Kao sto su nas otpisali prije mjesec, dva. Ne kazem da lajkujem ovakvu situaciju ali zna se da Celik ispasti nece to je sve...ne ulazim uostale tvoje komplekseOsttribine je napisao/la:Pa bolan ko o cemu ti o Sarajevu, problema imate preko glave, a dobili smo vas kada nam je najpotrebnije bilo, u finalu KUP-a 2014.e, a igrali ste na tu kartu da mi ne pobjedjujemo tamo u Zenici tako cesto pa ste prvi susret prizeljkivali da budete domacini. Sto se tice ovog susreta u najavi u drugom kolu i ja tipujem na jedan pa haman u zadnje vrijeme tradicionalan X u Zenici izmedju nasih klubovaKenoRob je napisao/la:Smijel iko u avatar na godinu dana da FK Sarajevo nece pobijediti na BP u drugom kolu? Dakle moje je 1X na avatar za citavu sezonu.
@osttribine
Zamjenio si me sa nekim drug...za to iz kola u kolo. A normalno da necu Sarajevo i Zelju favorizovati
Zamjenio si me sa nekim drug...za to iz kola u kolo. A normalno da necu Sarajevo i Zelju favorizovati
Šampionska kreće pruga!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
A sad Cabraja ne fula ebo ga otac 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Osttribine
- Kontakt:
Vjeruj da nisam, nekoliko puta sam na pdf narednih nasih protivnika znao tvoje postove vidjeti (doduse ima tome vakta) u kojima im zelis srecu protiv nas, kao i zelje za sto prije ispadanje iz EvropeKenoRob je napisao/la:@osttribine
Ja sam prijatelj onih sto vas ugasise

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Bujrum u Zenicu,navuci Željin dres pa vidi jesmol ugašeni iz prve ruke,.Merhaba je napisao/la: Ja sam prijatelj onih sto vas ugasise![]()
![]()
![]()
![]()
Vi za onaj odradjen trans možete samo dobiti diplome za VK bravare,.
Pa ne moze to onda biti dug. Tko placa placu unaprijed, a vala to i nije neka placa kad je otisao sredinom mjeseca. I red je da halali. Ja sam dva puta halalio, moze i MesaPiazzaGrande je napisao/la: Plata za sesti mjesec, i premija za osvojeni naslov prvaka...to je to...
popravljam se, Sarajevo je u grupi timova koji će se grčevito boriti za ulazak u LzP.....
-
PiazzaGrande
Većina ih ne halali, traže sve do zadnjeg feninga... Meši svaka čast!Signore je napisao/la:Pa ne moze to onda biti dug. Tko placa placu unaprijed, a vala to i nije neka placa kad je otisao sredinom mjeseca. I red je da halali. Ja sam dva puta halalio, moze i MesaPiazzaGrande je napisao/la: Plata za sesti mjesec, i premija za osvojeni naslov prvaka...to je to...
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.