Lazni nazivi komunisti nema ovde vise komunista.n3go socijal demokrate sto meni opet ne godi jer sam anarhisticki nastrojen hehe
Argument je da nema kapitala jer je sav kapital u njihovim ruakam.j tako je kako je rahat patnja.
Krug poza 69.
Plus nesposobnost neznanje licni interes svih dosadasnjih uprava.
Jednako trenutna situacija.
I da azmir je sdaovac sto se to krije nije mi jasno demokratksa je drzava.ima pravo covjek na to.samo sto se onda zna otpor tuzlaka prema sda.
Svaki dosad odrzani izbori su to potvrdili.
A vi .mozete govorit komunisti crveni kmeri kako god to je fakat.
Imal jos koji fakat..
Koja tacno drzavna firma nama pomaze???
Zna se u cijim su oni rukama a tu je isto veci dio sredstava.kako god okrenes.jedini fakat je da smo **** jer ne glasamo za tu opciju.
Mislim nisam ja kriv sto mi je argument ko king kong a jedina odbrana ironija.bez navijanja tako stvari stoje svidjelo se nama ili ne..
P.s jos jednom ne vrijedjam iftar i vjernike ne serite i ne poturajte boze sacuvaj...nije fer plej.samo imam svoje misljenje.
Costalurta ja se ne cudim ja znam sto nema kapitala.razilka je drasticna.i u ovoj konstalaciji snaga dok god ne bude vise snaga 50%+ zelene provinijencije bolje nece ni bit imacemo tihi embargo.plus nepostojanke zakonske regulative o privatizaciji sportskih kolektiva gdje su i vanjski suradnici neradi ulagar svoja sredstva u nesto sto je sta udruzenje gradjanja kud?
Pozdrav