FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

tanzla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tanzla » 22 avg 2010, 15:58

Seyo_TM je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Seyo je pomenuo nezalaganje nekih igrača na treninzima
ma nezalaganje je i prejaka rijec...lezernost je mozda bolja...
jbg kad vidim kerlu kako se trudi, pa onda prvotimce...nebo i zemlja...
Nije to onda ništa što "benchwarming" ne može ispraviti..
A Kerla ima motiv više da se trudi, i vrati povjerenje. :mrgreen:
Ljudi imali smo dosad pretežak raspored, dva najgora gostovanja prošli, nema teških povreda, čak smo igrali dobro, falilo nam sreće. Glavu gore, i ispuniti Dolinu protiv Leotara.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 22 avg 2010, 15:59

Jest da ima propusta u upravi, igraci mozda nisu na nivou na kojem smo ih ocekivali ali ja sam zadovoljan, tek je pocela sezona, svi danas igraju fudbal, vecina ekipa u ovoj nasoj ligi je tu negdje, nijanse su te koje odlučuju i bolje da nam ovi porazi dodju na početku nego pred kraj sezone. Treba sad stisnuti kako treba i mi navijači a i igrači pa da opet slavimo!

Volim te Željo!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 16:00

Neka oni koji imaju te "hrabrosti" i koji su umislili da imaju pravu mi nešto spocitavaju, porucuju kako treba da pišem i šta treba da pišem NAĐU SAMO JEDAN POST u kojem sam pljuvao po Amaru Osimu.
SAMO JEDAN POST TRAŽIM i ja cu zauvijek prestati pisati na forumu.
A necete naci ni taj jedan, jer nisam nikad loše rijeci napisao protiv covjek, lažovi dvolicni.
Etiketirate me (a i onog željovca) kao izrode, kao da smo šiiti a vi sunniti...tjerate nas ko kerove odavde..fuj :oops: :oops:
Ne smije covjek ništa ni napisati, eto odmah dežurnih moralista da vagaju svaku rijec.
J*** tu pricu više.

deni_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deni_TM87 » 22 avg 2010, 16:03

Po njima i kad se izgube utakmice(realno koje trebamo da dobijamo ili minimum bod uzmemo) ne smije se nista reci,osim recenica tipa, Željo institucija,najbolji smo i slicno...
I najgore su izvlakuse kao oni su "mesari" ,los teren,ubise nas..kao da kod nas igra 11 balerina... :?
Zar nije dosta te price ?!
Ne,treba samo zatvarati oci i pricati kako smo prejaki i ono,sta je cudno da nas pobijedi,zaboga,jedna prejaka Sloboda :o ili 'pak Travnik.... :roll:
Željovac i Mandrak,svaka cast !!! Jedni od rijetkih objektivnih navijaca,nazalost ne nailazite na odobravanje,koji misle da vise vole Želju od vas dvojice,ili od mene... :roll:
Jedno je pljuvanje po klubu,drugo je komentarisati utakmicu i pricati cinjenice...
I niko ne pljuje po Amaru,sto pojedinci konstantno potenciraju...ne razumijem,al' haj.... ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2010, 16:09

deni_TM87 je napisao/la:Po njima i kad se izgube utakmice(realno koje trebamo da dobijamo ili minimum bod uzmemo) ne smije se nista reci,osim recenica tipa, Željo institucija,najbolji smo i slicno...
I najgore su izvlakuse kao oni su "mesari" ,los teren,ubise nas..kao da kod nas igra 11 balerina... :?
Ne,treba samo zatvarati oci i pricati kako smo prejaki i ono,sta je cudno da nas pobijedi,zaboga,jedna prejaka Sloboda :o ili 'pak Travnik.... :roll:
Željovac i Mandrak,svaka cast !!! Jedni od rijetkih objektivnih navijaca,nazalost ne nailazite na odobravanje,koji misle da vise vole Želju od vas dvojice,ili od mene... :roll:
Jedno je pljuvanje po klubu,drugo je komentarisati utakmicu i pricati cinjenice...
I niko ne pljuje po Amaru,sto pojedinci konstantno potenciraju...ne razumijem,al' haj.... ;)
kako neko moze komentarisati utakmicu koju nije gledao i jos pri tome dati objektivan komentar, uostalom izvjestaji ljudi koji su bili na tekmi kazu: sudjenje je bilo dobro uz par grubih startova onoliko domacinsko koliko je to normano za nasu ligu isto tako kazu da smo stvorili i odredjen broj sansi koje nismo realizovali.Sto je cudno u tome da nas sloboda dobije???
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 16:11

Deni....Ma nema veze jarane.
Ne mogu oni mene otjerati od Želje jer je to veza neraskidiva i trajna.
Taman da me citav forum proglasi izdajnikom najgore vrste.
Najviše me nervira kad lažu otvoreno i ubacuju mi rijeci u usta koje ja nisam ni u snu pomislio.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 avg 2010, 16:16

i Amar kaze sve je bilo cisto kao suza, osim nase igre, tako da... jbg nismo dobro odigrali i sta sad, treba igracima ebati od do, ne treba, treba ih podrzati, jer zapamtite to su igraci koji su nam nakon 8 godina suse, donijeli titulu, halo ba titulu, kojoj se niko nije nadao, ovi momci su donijeli, i vi sad pljujete po svima njima, pa jel vas stid imalo ....
Za zivot cijeli!

deni_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deni_TM87 » 22 avg 2010, 16:18

pile87 je napisao/la:
deni_TM87 je napisao/la:Po njima i kad se izgube utakmice(realno koje trebamo da dobijamo ili minimum bod uzmemo) ne smije se nista reci,osim recenica tipa, Željo institucija,najbolji smo i slicno...
kako neko moze komentarisati utakmicu koju nije gledao i jos pri tome dati objektivan komentar, uostalom izvjestaji ljudi koji su bili na tekmi kazu: sudjenje je bilo dobro uz par grubih startova onoliko domacinsko koliko je to normano za nasu ligu isto tako kazu da smo stvorili i odredjen broj sansi koje nismo realizovali.Sto je cudno u tome da nas sloboda dobije???
Prvo da kazem da nije lijepo da mi se "sjecka" post i izbacuju neke rijeci,samim tim on vise nije onakav kakav sam ja htio da bude,al' nebitno... :)
A pile,za ovo objektivni ne mislim samo na ovu utakmicu nego opcenito za ova dva lika sa foruma..Inace kada pisu o igri i o svemu vezano za klub..
Sto se tice zadnje utakmice sa slobodom Sir Amar Osim je rekao dovoljno...tako da one price za "mesare" ,tezak teren i slicno padaju u vodu...;)
Ako hocemo da budemo stabilan klub,i ako zelimo nesto da napravimo u Evropi onda nam mora biti cudno kada nas jedna Sloboda dobije...al' okkk
Ocigledano da nismo ni blizu stabilnog kluba,a za Evropu da ne pricam...
Nema veze,pojedinci neka samo nastave da glume navijace...a ovi kad po koju kazu sto se ne slaze sa njihovim misljenjem neka smatraju pljuvacima...;) bas logicno :?
Tu ne mislim striktno na tebe,opcenito pricam...Pozzz

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 22 avg 2010, 16:20

Najveci problem ovog foruma su ljudi koji gledaju zelju samo kad pobjedjuje,a cim nije tako drvlje i kamenje na iste! Takvi navijaci se zovu "vikend navijaci" i ja bi ih zamolio da nedolaze na utakmice i da svoje komentare zadrze za sebe. Zeljo je institucija koju treba uvijek podrzavat a ne srati po necemu sto nekim znaci puno! Zeljo je vjecan!!!!!!!!!!!1

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2010, 16:21

Mandrak je napisao/la:Deni....Ma nema veze jarane.
Najviše me nervira kad lažu otvoreno i ubacuju mi rijeci u usta koje ja nisam ni u snu pomislio.
Ma ne tjera te niko, i ja cesto napisem nesto kako ja to vidim taman da je i pogresno...to sto amar nema ugovor je do njega da hoce da ga ima moze to zavrsiti za par minuta...Ja ti garantujem da smo pa i bolja ekipa nego prosle godine i da ce kad krene igra i rezultat svi promjenit pricu...Samo ne znam zasto se ceka prvi kiks ekipe da se krene sa negodovanjem amar nema ugovora jos od prosle godine niko to ne spominje dok se ne okliznemo negdje i onda je to problem...Po meni nije nikakav problem da neko ukaze na nesto za sta misli da nije ispravno pa da je i sam Amar u pitanju ali treba biti odmjeren.Je li puno bolje ekipe od nase mogu imati rezultatsku krizu pa naravno da mogu i da im se to desava uostalom ekipi ce u ovom momentu biti potrebnija podrska nego kritika, jer su i sami svjesni gdje i kad si kiksali...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 avg 2010, 16:23

droba je napisao/la:Najveci problem ovog foruma su ljudi koji gledaju zelju samo kad pobjedjuje,a cim nije tako drvlje i kamenje na iste! Takvi navijaci se zovu "vikend navijaci" i ja bi ih zamolio da nedolaze na utakmice i da svoje komentare zadrze za sebe. Zeljo je institucija koju treba uvijek podrzavat a ne srati po necemu sto nekim znaci puno! Zeljo je vjecan!!!!!!!!!!!1
ebe mi se za takve, takve ne smatram navijacima voljenog kluba, prosle god grbavica bila puna ... sto?? zato sto je zeljo bio kandidat za osvajanje titule(mislim u drugoj polusezoni), a zeljo izgubi u travniku i tuzli, odma se ta cifra prepolovi, e J*** ti ja takve navijace
Za zivot cijeli!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 16:30

pile87 je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Deni....Ma nema veze jarane.
Ma ne tjera te niko, i ja cesto napisem nesto kako ja to vidim taman da je i pogresno...to sto amar nema ugovor je do njega da hoce da ga ima moze to zavrsiti za par minuta...Ja ti garantujem da smo pa i bolja ekipa nego prosle godine i da ce kad krene igra i rezultat svi promjenit pricu...Samo ne znam zasto se ceka prvi kiks ekipe da se krene sa negodovanjem amar nema ugovora jos od prosle godine niko to ne spominje dok se ne okliznemo negdje i onda je to problem...Po meni nije nikakav problem da neko ukaze na nesto za sta misli da nije ispravno pa da je i sam Amar u pitanju ali treba biti odmjeren.Je li puno bolje ekipe od nase mogu imati rezultatsku krizu pa naravno da mogu i da im se to desava uostalom ekipi ce u ovom momentu biti potrebnija podrska nego kritika, jer su i sami svjesni gdje i kad si kiksali...
Pratio sam Želju i kad je bio baš na dnu, to prvo.
Izgubili pa šta, ali ako napišem svoje mišljenje a ono se ne sviđa mnogima, pa ti isti ljudi uzmu sebi za pravo da mi spocitavaju kako ne treba ni dolaziti na Grbavicu, kako Želji ne trebaju takvi navijaci, kako sam j i takvi kao ja OTJERALI AMARA u prošom mandatu i slicna sranja od price :twisted: :twisted: onda buraz, covjek popizdi i to sa razlogom.
Jer sve to pokazuje nedovoljnu toleranciju i nespremnost vecina forumaša na drugo mišljenje.
Ako napišem cinjenicu da Amar nema još uvijek ugovor, javi se par ljudi koji NORMALNO napišu tipa : možda ima tu neka finta,šta mi znao ok.
Ali i onih koji odmah to tumace kao napad na Amara i znak da se odmah etiketiraju kao izrodi oni koji samo navedu cinjenice.
Padaju mnogi na ispitu komuniciranja i tolerancije, bez obzira što su željovci kao i ja.
Ako neko napiše neko svoje mišljenje,a ono se ne poklopi sa mišljenjem drugog - ovaj prvi automatski postaje vikend instant navijac, on je **** a mi smo pravi i slicna razmišljanja...jel to u redu??
Previše se uzima slobode kada se nekom nešto porucuje ovdje preko foruma i previše ljudi umišljaju da su nešto posebni kad drugima savjetuju da ovi ne trebaju dolaziti u Dolinu zbog tog i tog.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 22 avg 2010, 16:34, ukupno mijenjano 2 puta.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 avg 2010, 16:30

A sto ocekujete aplauze nakon svakog posta?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 16:32

bistrikboy je napisao/la:A sto ocekujete aplauze nakon svakog posta?
Ne...ali ne ocekujem ni pljuvanje niti neka upustva,savjete i spocitavanja šta treb da radim sa sobom nakon svakog mog posta.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 avg 2010, 16:34

Mandrak je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:A sto ocekujete aplauze nakon svakog posta?
Ne...ali ne ocekujem ni pljuvanje niti neka upustva,savjete i spocitavanja šta treb da radim sa sobom nakon svakog mog posta.
Pa nerealno je da ce svaki post naici na odobravanje,ima nas ovdje k'o mrava,nas 10 da se nadje na kafi se ne bi moglo dogovoriti sta cemo popit' a kamol' ovdje gdje nas ima 400-500 da se slozimo oko nekih stvari vezanih za Želju...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2010, 16:36

deni_TM87 je napisao/la:Prvo da kazem da nije lijepo da mi se "sjecka" post i izbacuju neke rijeci,samim tim on vise nije onakav kakav sam ja htio da bude,al' nebitno... :)
A pile,za ovo objektivni ne mislim samo na ovu utakmicu nego opcenito za ova dva lika sa foruma..Inace kada pisu o igri i o svemu vezano za klub..
Sto se tice zadnje utakmice sa slobodom Sir Amar Osim je rekao dovoljno...tako da one price za "mesare" ,tezak teren i slicno padaju u vodu...;)
Ako hocemo da budemo stabilan klub,i ako zelimo nesto da napravimo u Evropi onda nam mora biti cudno kada nas jedna Sloboda dobije...al' okkk
Nema veze,pojedinci neka samo nastave da glume navijace...a ovi kad po koju kazu sto se ne slaze sa njihovim misljenjem neka smatraju pljuvacima...;) bas logicno :?
Kao prvo vecina se ljudi povodi rezultatima, nakon hapela smo bili otpisani da bi nakon pobjede nad olimpikom proglaseni prvacima.Ja cesto gledam neku utakmicu koju i pobjedimo i ne vidim je istim ocima kao neko drugi to je tako.Mogu se sloziti da mi nismo napravili iskorak kakv navijaci prizeljuju nakon osvajanja titule ali nije sve ni tako crno kao sto mnogi zele prikazati ima propusta definitivno Seyo je vec davno pisao kako nema kampanje za prodaju godisnjih i kamara takvih stvari pa i prosle godine je bilo vise elena oko kluba ali sad je ovako kako jeste.
Po meni smo jedni od glavnih kandidata za titulu, ne nosi me situacija ni kad gubimo ni kad dobijamo tekme i dosta sam puta pisao o tome da ce ova sezona liciti na proslu po mnogo cemu...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 16:38

Bistrik...ne ne ne stani malo buraz.
Kada neko uzme sebi za pravo da me nazivao izdajnikom, da mi porucuje kako je Dolina rahat od mene i meni slicnih navijaca,kako ja ne treba da dolazim na utakmice, kako Želji ne trebaju navijaci poput mene, kada se slaže i potvori na mene da sam ja i meni slicni otjerali Amara u prvom mandatu.
ONDA SE MORA ODGOVORITI NA TA SRANJA OD PRICE jer niko nema pravo da mi to govoti.
Drugo je što ljudi umisle i uzmu sebi za pravo da mi se tako obracaju, ali to mogu svojim ukucanima ali meni ne mogu.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 avg 2010, 16:40

Mandrak je napisao/la:Bistrik...ne ne ne stani malo buraz.
Kada neko uzme sebi za pravo da me nazivao izdajnikom, da mi porucuje kako je Dolina rahat od mene i meni slicnih navijaca,kako ja ne treba da dolazim na utakmice, kako Želji ne trebaju navijaci poput mene, kada se slaže i potvori na mene da sam ja i meni slicni otjerali Amara u prvom mandatu.
ONDA SE MORA ODGOVORITI NA TA SRANJA OD PRICE jer niko nema pravo da mi to govoti.
Drugo je što ljudi umisle i uzmu sebi za pravo da mi se tako obracaju, ali to mogu svojim ukucanima ali meni ne mogu.
Sve se to moze uraditi i bez psovki i vrijeđanja,mislim nema potrebe psovati nekom ako se ne slaze sa tobom,u biti yebat' ga nek' se ne slaze,svako ima svoj mozak i neka ga koristi kako on misli da treba

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 22 avg 2010, 16:46

napravili smo 2 sanse na utakmici eto to je sve ! ja opet kazem necu da pljujem jos po ovim igracima i igri jer znam sta je bilo prosle sezone u drugom dijelu,a imam i na umu da smo prosli dva najteza gostovanja,mada moramo biti svjesni da smo MORALI uzeti bar bod iz dva meca,ali eto nema veze,idemo dalje,najveci nam je problem mislim sto ne igramo sa dva spica,vidjecemo kako ce ovo ici tek je pocetak i najbolje od svega je sto nam ne bjezi niko iznad 3 boda

deni_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deni_TM87 » 22 avg 2010, 16:48

pile87 je napisao/la:
deni_TM87 je napisao/la:Prvo da kazem da nije lijepo da mi se "sjecka" post i izbacuju neke rijeci,samim tim on vise nije onakav kakav sam ja htio da bude,al' nebitno... :)
Kao prvo vecina se ljudi povodi rezultatima, nakon hapela smo bili otpisani da bi nakon pobjede nad olimpikom proglaseni prvacima.Ja cesto gledam neku utakmicu koju i pobjedimo i ne vidim je istim ocima kao neko drugi to je tako.Mogu se sloziti da mi nismo napravili iskorak kakv navijaci prizeljuju nakon osvajanja titule ali nije sve ni tako crno kao sto mnogi zele prikazati ima propusta definitivno Seyo je vec davno pisao kako nema kampanje za prodaju godisnjih i kamara takvih stvari pa i prosle godine je bilo vise elena oko kluba ali sad je ovako kako jeste.
Po meni smo jedni od glavnih kandidata za titulu, ne nosi me situacija ni kad gubimo ni kad dobijamo tekme i dosta sam puta pisao o tome da ce ova sezona liciti na proslu po mnogo cemu...
Ma sve je to okkk,postujem tvoje misljenje...
A ja sam se prvenstveno javio zbog ovoga sto Mandrak pise...jer me nerviraju pojedinci..Znaci ako napisem da nisam zadovoljan igrom,jel mi mora odmah neko citirati post tipa :" Eto ti znas bolje od Amara." "Nemoj ni dolaziti na tekme ako ti se ne svidja" "Takvi nam ne trebaju" i slicno ?!
Mislim apsurdno,niko nikoga ovdje ne poznaje licno(mozda ima izuzetaka) da bi takve gluposti pisao,od kud ko zna koliko ja pratim Želju??
Eh u tome je stvar,a ja cu uvijek svacije misljenje uvaziti,ili ako imamo razlicito misljenje mogu normalno komunicirati,a ne napadati nekoga bez ikakvog razloga... :o
I onda fol ispadaju oni navijaci sto su nekoga napali na forumu,i kao "odbranili" cast Želje...uzas!!! :cry:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []