josipmusa je napisao/la:@effe danas te dobro ide
ja cu izgleda ulovit konjuh na gemove, kubota i mela sam imao keca, cilic 1.set i konacni, jos malo prijateljskih na golove fed i alex za fine unite
Ti magarci su mi trebali samo oni 2:0 i da okrenem 100 unita bonusa. Sve im yebem a i ja sam magare kad dubl igram a znam sta rade. Sreca guro sam all inove od nekog manjeg bankrola koji je osto na TB 2.seta i bio je, i hocu na 2.7 da igram njihovu pobjedu jer to tako prave pusta se set levatima a i pored toga dobija favorit (jer set levata je dio dogovora) i jbg trajalo dok mi obracunase taj over i stigo tek na 1.52 kvotu odigrati i uzimaju onaj TB do 10 bez belaja 10:3. Necu da kukam, ali moglo je bolje. Ali nismo mi te srece da nas ultimativno usere ko sto njih usere kad mi krenemo da pusimo.
Valjda Ana dobije, jer ovo je puno lakse sto dalje cekam, valjda ce imat Fedex milosti sa ovim svabskim dinosaurom sto mu sve nariktase.
Dakle ova situacija
MEC ; 2. SET
Favorit 1.4-1.6 ; 3 - 4.5
Levat 2.8-2.3 ; 1.30 - 1.20
Ovo kad vidite u ovom rasponu kvote 2:1 ide za favorita uvijek al uvijek. Mora se set levatima odraditi za kladare i to je to.
Nece ovdje slikovito da mi prikaze ja sam odvojio prva kolona su mec, druga 2.set kvote, pa se snalazite!