FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gdje su sad oni sto su pljuvali momke sto su mu isli na vrata. Od Cala pa nadalje. Znali su momci nesto sto mi ne znamo, samo mi je krivo sto nisam bio tu noc! Joj kako bi ga razbio.joker90 je napisao/la:Ma ne sekiraj se, bruda, nije on vrijedan toga!Sarajlijica1946 je napisao/la: Treba mu usta razvaliti! Opet mu prozore polupati, kad promijeni 20 000 KM stolarije doci ce pameti! Smece jedno dijasporsko!![]()
Logično je da novi igrač igra sa takvim dresom, pa naši nakon ligaške utakmice ne bacaju dresove i nose kući, odigraju još koju utakmicu, a sa ovim dresovima smo miljama ispred drugih. Nike vjerovatno dobijamo po nekoj povoljnoj cijeni. Pa logično je da opremu od 2-3 hiljade neće bacati poslije svake utakmice.
Dresovi su nam najljepši, nema nekih glupih detalja i linija sa čudnim bojama.
Ne znam kakav je Liivak igrač, ali očito da je se neko zeznuo kada ga je dovodio, a za Hadžića mi je drago što nije igrao. Neka bude sa ekipom do utakmice sa Željezničarom, pa onda poslije neka ga ubacuju.
Ne znam kakav je Liivak igrač, ali očito da je se neko zeznuo kada ga je dovodio, a za Hadžića mi je drago što nije igrao. Neka bude sa ekipom do utakmice sa Željezničarom, pa onda poslije neka ga ubacuju.
Hoće Rusti opet palijaši otići na vrata zbog slika! Kakve su ono slike, yebemo ti tromajku??

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Otišao je Dulja, otišla je sredina terena + 80% napada! 
A rustemu se pokenjam u usta debilna bezobrazna, davno smo mi tog' ublehaša trebali nogirati, DAVNO! Ima nešto i u tom' imenu DINO...sve hadalj do hadalja!
A rustemu se pokenjam u usta debilna bezobrazna, davno smo mi tog' ublehaša trebali nogirati, DAVNO! Ima nešto i u tom' imenu DINO...sve hadalj do hadalja!
- PitarBordo
- Kontakt:
Neugodno me iznenađuješ iz dana u dan mogu ti reći.BelminM23 je napisao/la:Logično je da novi igrač igra sa takvim dresom, pa naši nakon ligaške utakmice ne bacaju dresove i nose kući, odigraju još koju utakmicu, a sa ovim dresovima smo miljama ispred drugih. Nike vjerovatno dobijamo po nekoj povoljnoj cijeni. Pa logično je da opremu od 2-3 hiljade neće bacati poslije svake utakmice.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
A dobro ima nas brate s tim imenom nismo hadalji. Evo recimo ja jesam, ali to ne znači da je svaki moj imenjak hadalj.BordoArmy88 je napisao/la:Ima nešto i u tom' imenu DINO...sve hadalj do hadalja!
Samo Saraj'vo.
Ma vjeruj da i mene nervira i uprava i cijeli stručni štab, a i neki igrači, ali nekako sam sebe namjerno lažem i držim u dobrom raspoloženju prema klubu i očekujem sve najbolje od europe i sljedeće sezone.PitarBordo je napisao/la:
Neugodno me iznenađuješ iz dana u dan mogu ti reći.
Ima li neko od ove ljute braće instagram profil, da mi posudi da mu se javim i kažem par riječi?! Ja ovo više ne mogu da gledam!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ĐUBRE!!! Kad se sjetim koliko sam ga branio...joker90 je napisao/la:Ima li neko od ove ljute braće instagram profil, da mi posudi da mu se javim i kažem par riječi?! Ja ovo više ne mogu da gledam!![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Njegovo ime je Edin.BordoArmy88 je napisao/la:Otišao je Dulja, otišla je sredina terena + 80% napada!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Na kraju je pokaza pravo lice, i ovo je dokaz da su navijaci bili upravu kad su ga tjerali, stidi se edine rustemovicu...
Edin to ne bi nikada uradio, profesionalac je on.
- PitarBordo
- Kontakt:
Čekao sam tebe da nam ime braniš. Ja nisam mjerodavan.MortemHz je napisao/la:Njegovo ime je Edin.BordoArmy88 je napisao/la:Otišao je Dulja, otišla je sredina terena + 80% napada!
Samo Saraj'vo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Opravdava svoj nadimak 
Ali su jaci ovi sto su povjerovali
LJUDI NEMA SLIKA NA INSTA OD RUSTEMA, OVO JE ZAEBANCIA
PS. Mislim da Hadzija nije ni isao u Travnik. Neka me ispravi neko ako grijesim. Za Estonca ne znam.
Ali su jaci ovi sto su povjerovali
LJUDI NEMA SLIKA NA INSTA OD RUSTEMA, OVO JE ZAEBANCIA
PS. Mislim da Hadzija nije ni isao u Travnik. Neka me ispravi neko ako grijesim. Za Estonca ne znam.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Jes vidio ti jok.. ovog, Rustema
- kupus army
- Kontakt:
Na stranu sve sto je pokazivao Rustemovic u svetom dresu,njegovo ponasanje je uvijek bilo za pohvalu.Momak je otisao i ne treba ga vise dirati,ove slike su nivo jednog djecaka maximum do 10 godina,a ozbiljniji forumasi se primaju na ive gluposti. 
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Opet se gasimo dok ne stigne esemes onda pisamo po malim plavim i ustasama.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Đeste
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.