FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
ajdohordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hajd to sve, nego gora sam ja budala što vidim da je šprdancija a opet sam nekako povjerovao u ove slike, pa ga čak i zapratio na instagramu da provjerim. 
Lezim..... zaspat nemogu .... cuj Krupa

Jest me pogodilo ovo nekako haj i pripremna i sve al 3 komada ti ljudi zabiju..... et nako .... opusteno ...
Jest me pogodilo ovo nekako haj i pripremna i sve al 3 komada ti ljudi zabiju..... et nako .... opusteno ...
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 23 jun 2017, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Sljedece godine u ligi za opstanak sa Čelikom, Slobodom i Goškom 
Ali najjaca je ona: 'eto krupe sakrij dupe'joker90 je napisao/la:
Oplak'o sam ocam
- TobeYarabi
- Kontakt:
treba momcima dati vremena da se uigraju i uklope u novu sredinu a i noge su jos uvjek teske..a i cali treba malo vremena da vidi sa cim raspolaze i sta i koliko ko moze.
Što vas @joker90 navuče!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Od muke malo zajebancije, kad već trice primamo.zagorski je napisao/la:Ali najjaca je ona: 'eto krupe sakrij dupe'joker90 je napisao/la:
Oplak'o sam ocam![]()
t
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 24 jun 2017, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Pitari popucali po savovima. Ne znaju vise prepoznati ni dobru salu. 
- TobeYarabi
- Kontakt:
sto nebi gostujuce utaknice igrali goli do pojasa? to jos niko nije uradio, bili bi prvi bar u necemu 
Ne treba uzimati za zlo ovaj poraz, skoro su sisli sa planine, i normalno je da su noge teske, valjda se to ispravi do cetvrtka. Cuo sam da ih je mehmed derao na pripremama da nisu mogli kasike do usta donijeti. Mene iskreno brine njegova tvrdoglavost i forsiranje ona dva teletabisa, crnkica i hebibovica. Ne moze me niko ubijediti da mico nije bolji igrac od njih. Sto se tice odbrane to je to nema tu puno filozofije, ta cetvorka ce izgurati prvenstvo. Veza je limitirana do mila Boga i pojacanja su neophodna, valjda se taj rahmanovic pokaze. Za dresove nemam rijeci, totalni amaterizam!!!! Juce citam da partizan nece mijenjati dres a msm da idu preko iste firme ko i mi, dok je osjek promijenio i bas mi se svidja, uzeo bih identican kao i oni samo sto bih izmjenio boje naravno
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Plot twist: @joker90 je Rustem i ovako skuplja followere, noćas ga je zapratilo brat bratu 15 forumaša da provjere ovo

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne može zbog Hadžića, mislila bi raja da gleda Hitlerove logoraše. A i gdje ćeš Saida skinut, ipak ima djece na tribinama, morali bismo cenzurisat utakmice.TobeYarabi je napisao/la:sto nebi gostujuce utaknice igrali goli do pojasa? to jos niko nije uradio, bili bi prvi bar u necemu
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja mislim da se Said ne skida iznad pojasa ni pod tušem. Znate ono odete na ljetovanje i bilo gdje da ste uvijek ima barem jedan onaj debeli fucck koji se kupa u majici i šorcu. 
Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:Ja mislim da se Said ne skida iznad pojasa ni pod tušem. Znate ono odete na ljetovanje i bilo gdje da ste uvijek ima barem jedan onaj debeli fucck koji se kupa u majici i šorcu.
Said nema kompleks, kada mu sta kazes za kilazu on kaze da je idealna 
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
esprit24 je napisao/la:Said nema kompleks, kada mu sta kazes za kilazu on kaze da je idealna
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- kupus army
- Kontakt:
Jel istina da je Said jedan trening dosao sa kacketom dolce kabana i kaze njemu Bandovic,sta ima 50 cent,a Sajo odgovara kakav 50 cent,ovo je dolce kabanaPitarBordo je napisao/la:Ja mislim da se Said ne skida iznad pojasa ni pod tušem. Znate ono odete na ljetovanje i bilo gdje da ste uvijek ima barem jedan onaj debeli fucck koji se kupa u majici i šorcu.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Borac zbrdazdola sklopi/sklapa ekipu, malo otpada, malo zeljeza, malo starog gvožđa, malo bakra.. dok se naši već dvije godine uigravaju, a razlike neće biti ni u rezultatima, ni u igri, ni u ljepoti igre, kladit se smijem u što hoćete.
Bogom ti se svevisnjim kunem, moj vjencani kum je bio jednom na veceri sa Sasom Balicem i ovaj mu prico neke stvari iz svlacionice, tipa to za saida, za dulju je rekao da je najaci igrac skojim je igrao, za calu je rekao da je los trener itd itdKrajisnikBosnjak je napisao/la:esprit24 je napisao/la:Said nema kompleks, kada mu sta kazes za kilazu on kaze da je idealna![]()
![]()
Oraspoložio si me maksimalno hahahhahah
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.