Jeftha je napisao/la:LaVar je legenda.
Lonzo će biti za nekih 20-tak godina kad Kaliforniji donese prstenje.
Kakvu cemo samo hegemoniju uspostaviti.
Let's go Dubs. Let's go Lakers.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Jeftha je napisao/la:LaVar je legenda.

Nisam te ni zamisljao drugacije.Lillard je napisao/la:Jeftha je napisao/la:LaVar je legenda.
Imaju Knicksi nekog dugogodišnjeg skauta u Evropi. Uglavnom toga lika Phil sluša kao oca. A kada se pogleda u posljednje vrijeme, taj skaut je izgleda dobro odradio svoj posao Porzingis, Hernangomez pa donekle i Kuzminkas. Mislim da je ovo dobar pick za Knickse, ovaj momak je karakteran i već je profesionalac dok da je Smith došao u Knickse ne mislim da bi to u ovakvoj organizaciji ispalo kako treba. Ntilkina možda neće biti neki all-star ali ovo da će biti bust pa to je smiješno. Biće nešto tipa, George Hill samo 5-6 cm veći i mnogo duži wingspan što je opet dugogodišnji vrlo solidan NBA igrac.NEZALAGANJE je napisao/la:Ovaj put je Stephen A. vjerovatno bio upravu kad je kritikovao Phila oko drafta.Nije on mnogo pricao o tome sta decko moze postati niti ga je podcjenjivao kako ti kazes,ali je iznio zanimljive tvrdnje.Znaci poprilicno visokim pikom biras igraca koji nije imao workout za tebe,kojeg nisi gledao uzivo i za kojeg ne znas da li u NBA moze biti PG ili SG!?Isto tako je naveo da je plan Phila jos prije 4 god bio da NYK budu najmanje u PO,a onda je draftovao Porzingisa(kao projekat,posto se jos uvijek razvija),a onda to isto ucinio i ove godine.Gdje je tu PO i sve obecano i ono za sta prima skoro 12mil? Licno vidim klasicni rebuilding,ako i to ne sj.ebe trejdom Porzingisa.Lillard je napisao/la:Stephen A opet kuka koga su izabrali na draftu, kako mi ide na živce podcjenjivanje euro igrača. Tako je sra.o i prošle godine.
Tome se i ja cudim.Nije prevelika nauka naci buduceg All stara top 5 pikom.Nauka je naci ga izvan lutrije,pri kraju drafta,u 2.rundi itd.Donnie Darko je napisao/la:Fasciniran sam divljenjem za pick Porzingisa, iako je isti bio projektovan kao 4. ili 5. pick, i uzeo bi ga svako normalan, Magic bi ga uzeo 100% da su ga Knicksi iz nekog razloga propustili, čak je i niz ekipa bio spreman da se penje u draft poretku da bi ga pokupili.
Dobar pick, ali savim normalan i očekivan. Na stranu što je ionako bio projektovan kao minimalno 5. pick, a zatim rasturio workoute, ipak je internet armija vidjela visokog euro bijelca i proglasili su ga novim Miličićem, a Phil je unatoč njihovim stručnim i potpuno objektivnim i razumnim prognozama bio hrabar i uzeo ga. Plus činjenica da su lokalni navijači Knicksa mahom **** idioti, njihova stručna procjena također ima veliku težinu.
Govori se kao da je izvukao lika sa dna lutrije, ili da je uradio ono što su Cavsi sa Benetom, i pogodio.
Zamisli kako je bilo M.Gasola bilo izvuć u drugoj rundiNEZALAGANJE je napisao/la:Tome se i ja cudim.Nije prevelika nauka naci buduceg All stara top 5 pikom.Nauka je naci ga izvan lutrije,pri kraju drafta,u 2.rundi itd.Donnie Darko je napisao/la:Fasciniran sam divljenjem za pick Porzingisa, iako je isti bio projektovan kao 4. ili 5. pick, i uzeo bi ga svako normalan, Magic bi ga uzeo 100% da su ga Knicksi iz nekog razloga propustili, čak je i niz ekipa bio spreman da se penje u draft poretku da bi ga pokupili.
Dobar pick, ali savim normalan i očekivan. Na stranu što je ionako bio projektovan kao minimalno 5. pick, a zatim rasturio workoute, ipak je internet armija vidjela visokog euro bijelca i proglasili su ga novim Miličićem, a Phil je unatoč njihovim stručnim i potpuno objektivnim i razumnim prognozama bio hrabar i uzeo ga. Plus činjenica da su lokalni navijači Knicksa mahom **** idioti, njihova stručna procjena također ima veliku težinu.
Govori se kao da je izvukao lika sa dna lutrije, ili da je uradio ono što su Cavsi sa Benetom, i pogodio.
AshburtonG je napisao/la:Ne zivim u Bosni. Zivio sam u raznim drzavama, pa se zato smatram kompetentnim da uporedim Amere sa tih ostalih par nacija, i ustanovim kako su debelo "najgluplji" narod. Pod tim podrazumijevam da ih je najlakse izmanipulisat. Oprah da napravi emisiju sad, i kaze da se trebaju jest **** krokodila, sutra bi na ebayu raja kupovala **** krokodila. Nasa raja se makar nalozi na nesto normalno(muzika), koliko god to bilo (ne)kvalitetno, te jos uvijek, nazalost, ratne teme.Kawhi je napisao/la: Malo je offtopic, al meni je smiješno kad mi za nekog mislimo da je glupa nacija, a kod nas Zvezde Granda najgledanija stvar na tvu. Ne mislim da ti gledaš Zvezde Granda, al poenta je da gledaš malo oko sebe gdje živimo.![]()
Lavar je car.
Za Lavara se slazem. On upravo dokazuje moju tvrdnju. Trolla frajer, a dokaz koliko to Amere lozi su i ovi "angry" smajliji na svakoj objavi vezano za Lonza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.