FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 24 jun 2017, 00:33

esprit24 je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Said nema kompleks, kada mu sta kazes za kilazu on kaze da je idealna :kafa:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: Oraspoložio si me maksimalno hahahhahah
Bogom ti se svevisnjim kunem, moj vjencani kum je bio jednom na veceri sa Sasom Balicem i ovaj mu prico neke stvari iz svlacionice, tipa to za saida, za dulju je rekao da je najaci igrac skojim je igrao, za calu je rekao da je los trener itd itd
:urnebes: :urnebes: :urnebes: Nema čega nema u svetinji. hahahah
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 jun 2017, 00:35

kupus army je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Ja mislim da se Said ne skida iznad pojasa ni pod tušem. Znate ono odete na ljetovanje i bilo gdje da ste uvijek ima barem jedan onaj debeli fucck koji se kupa u majici i šorcu. :lol:
Jel istina da je Said jedan trening dosao sa kacketom dolce kabana i kaze njemu Bandovic,sta ima 50 cent,a Sajo odgovara kakav 50 cent,ovo je dolce kabana :D
Eh koliko ja takvih stvari zna za Saida... Pogotovo iz vremena FK Sloboda kad su se šprdali sa njim svi stariji igrači u Tz. :urnebes:
Nije baš najbistriji, to je tačno. Toliko ću reći, da ne bude da tučemo mrtvog konja ovdje. :D
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 jun 2017, 00:38

Da bi nešta "uigravao" moraš imat neku igru. Mi igru nemamo već oko sezonu i po, malo jače. Naše napucavanje na Ahmetovića i forsiranje Dulje nije igra. To je ono što meni najviše smeta kod nas, imamo jedanaest pojedinaca na terenu koji nikako ne djeluju kao cjelina. Džaba nabijanje lopti na Ahmeta kad je nema kome spustit. Džaba forsiranje krila kad se Ahmetović zavlači po ćoškovima i nije u petercu gdje bi morao čekat neke centaršuteve. Džaba nam Xavi i Iniesta u sredini kad se igra na gore opisani način, jer što će nam veznjak koji zna gurnut u prostor kad je Ahmetović il prespor il u ofsajdu? Ako pogledamo golove Benke u šampionskoj sezoni, najveći broj tih golova je bio nakon sjajnih dubinskih lopti Cimija ili Stojčeva. Džaba obojica kad Ahmetović nije taj tip špica, on bi na one asistencije zabio 5-6 golova. Znaš kad bi on iskoristio onaj pas Cimirota u zadnjoj tekmi protiv Slobode? Zakasnio bi na loptu 100%. On ili mora imat 5 upotrebljivih centaršuteva po utakmici, il' imat drugog špica sa sobom da mu spušta sva ona napucavanja. To mene najviše boli, što se forsira sistem za koji nemamo upotrebljive igrače. Ne može Barcelona igrat k'o Stoke, nit Stoke može igrat k'o Barcelona. Treba stvorit sistem za ono čime raspolažeš.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 jun 2017, 00:40

Kad je s Dinom pregovarao zapeli u par hiljada rekao on Dini de ba ja hiljadu mjesecno na parking bacim :rol:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jun 2017, 00:42

skoroalen je napisao/la:Da bi nešta "uigravao" moraš imat neku igru. Mi igru nemamo već oko sezonu i po, malo jače. Naše napucavanje na Ahmetovića i forsiranje Dulje nije igra. To je ono što meni najviše smeta kod nas, imamo jedanaest pojedinaca na terenu koji nikako ne djeluju kao cjelina. Džaba nabijanje lopti na Ahmeta kad je nema kome spustit. Džaba forsiranje krila kad se Ahmetović zavlači po ćoškovima i nije u petercu gdje bi morao čekat neke centaršuteve. Džaba nam Xavi i Iniesta u sredini kad se igra na gore opisani način, jer što će nam veznjak koji zna gurnut u prostor kad je Ahmetović il prespor il u ofsajdu? Ako pogledamo golove Benke u šampionskoj sezoni, najveći broj tih golova je bio nakon sjajnih dubinskih lopti Cimija ili Stojčeva. Džaba obojica kad Ahmetović nije taj tip špica, on bi na one asistencije zabio 5-6 golova. Znaš kad bi on iskoristio onaj pas Cimirota u zadnjoj tekmi protiv Slobode? Zakasnio bi na loptu 100%. On ili mora imat 5 upotrebljivih centaršuteva po utakmici, il' imat drugog špica sa sobom da mu spušta sva ona napucavanja. To mene najviše boli, što se forsira sistem za koji nemamo upotrebljive igrače. Ne može Barcelona igrat k'o Stoke, nit Stoke može igrat k'o Barcelona. Treba stvorit sistem za ono čime raspolažeš.
Sve rečeno! Prvi dio sezone Ahmet iznio na leđima, igrao ko Drogba, drugi dio grohnuo, a preuzeo Dulja s novom pozicijom. :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 jun 2017, 00:45

Ubi nas Krupa kao Kuduz Bademu. :lol:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 24 jun 2017, 00:47

Kazu i Petrak danas igrao al nece jos da ga predstave, cekaju pravi trenutak

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 24 jun 2017, 00:48

Ne mogu dva zadnja vezna biti po 165 cm nikako,pogotovo protiv Moldavaca koji predoostavljam su ruska skola,znaci krljaju na snagu i duel.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 24 jun 2017, 00:53

Sta se brinete ? Petrak je vec potpisao prije 5 dana. Jos nas ceka ovaj dugogodisnji prvotimac u HNL, to ako bugari propadnu

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 jun 2017, 00:55

Cekaju da jos i Radnik, Vitez pa mozda i gosk eventualno eksploatisu nas ocajan vezni red pa da onda obraduju navijace
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

High

Post Postao/la High » 24 jun 2017, 01:01

kupus army je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Ja mislim da se Said ne skida iznad pojasa ni pod tušem. Znate ono odete na ljetovanje i bilo gdje da ste uvijek ima barem jedan onaj debeli fucck koji se kupa u majici i šorcu. :lol:
Jel istina da je Said jedan trening dosao sa kacketom dolce kabana i kaze njemu Bandovic,sta ima 50 cent,a Sajo odgovara kakav 50 cent,ovo je dolce kabana :D
:lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 jun 2017, 01:05

Ne kritikujem puno igrace al stvarno imamo par pozicija koje skripe i samo mogu igrati nasu ligu . tipa Pero u vezi , Hebib je krili za 30 min igre , bekic los defanzivno , ahmet spor u napadu, Novakovic je ok al cim je visoki presing lose se snalazi . to je ono sto nam i fali 3-4 pojacanja

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 24 jun 2017, 01:06

Mersudine povedi nas.

Mene je stid, ne znam je li vas. Dugo lošijih 11 nije istrčalo nego li danas, kakva skupina nedojebanih debila, za nepovjerovati.

Kako će nas preslušat Moldavci ako ovih današnjih 11 izađe opet.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 jun 2017, 01:08

Hajde de otvorili smo ovu sezonu na isti način kako smo i prethodnu zatvorili. Nego šta vi mislite ko će doći umjesto Čale u oktobru? Kogamogu navući da je jeftin, a da nije baš totalni promašaj? :kafa:

@bodi123 nije danas istrčalo 11 nego 23 molim lijepo. :D
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 24 jun 2017, 01:10

PitarBordo je napisao/la:Hajde de otvorili smo ovu sezonu na isti način kako smo i prethodnu zatvorili. Nego šta vi mislite ko će doći umjesto Čale u oktobru? Kogamogu navući da je jeftin, a da nije baš totalni promašaj? :kafa:

Faik Kolar.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jun 2017, 01:11

PitarBordo je napisao/la:Hajde de otvorili smo ovu sezonu na isti način kako smo i prethodnu zatvorili. Nego šta vi mislite ko će doći umjesto Čale u oktobru? Kogamogu navući da je jeftin, a da nije baš totalni promašaj? :kafa:

Starčević! :hmmmm:
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 jun 2017, 01:11

High je napisao/la:

Faik Kolar.
Prebrzo si odgovorio na pitanje. SumLJivo. Ti znaš nešto što ja ne znam?! :kafa:
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 24 jun 2017, 01:12

PitarBordo je napisao/la:
High je napisao/la:

Faik Kolar.
Prebrzo si odgovorio na pitanje. SumLJivo. Ti znaš nešto što ja ne znam?! :kafa:
Janjoš će uskoro spavati s ribama. :kafa:

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 24 jun 2017, 01:13

Zijo Tojaga[emoji1]

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 jun 2017, 01:14

joker90 je napisao/la:

Starčević! :hmmmm:
Misliš da bi pristao na manja primanja od trenutnih samo da preuzme bh. Diva? :hmmmmm:
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: SHZ82 i 16 gostiju.