FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Slavko Petrovic, njemacka skola
Dzenan UscuplicPitarBordo je napisao/la:Hajde de otvorili smo ovu sezonu na isti način kako smo i prethodnu zatvorili. Nego šta vi mislite ko će doći umjesto Čale u oktobru? Kogamogu navući da je jeftin, a da nije baš totalni promašaj?
@bodi123 nije danas istrčalo 11 nego 23 molim lijepo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- bordoakapitar
Jadna nam majka ako budemo cekali da Ahmetovic zabije...
Parmak=parmak
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Parmak=parmak
Mene zanima, da li Čala uopšte vidi šta nama treba, da li Čala vidi da Almir Bekić ne bi mogao igrati beka ni u Lokomotivi iz Brčkog, da li Čala vidi da je Ahmetović prošlost od igrača, tip igrača koji ne odgovara našoj igri, potpuno bespotreban, da li Čala vidi da mu odlazi najbolji igrač lige a zamjene nema ni na vidiku, šta je s tim čovjekom za boga miloga, jer ne možeš povjerovati da čovjek konta ući u sezonu sa ovim timom, eventualno ako dođu još 2-3 polovnjaka da ulete u rotaciju, pa liga 6 će nam biti realan domet, iako je konkurencija nikad lošija.PitarBordo je napisao/la:Hajde de otvorili smo ovu sezonu na isti način kako smo i prethodnu zatvorili. Nego šta vi mislite ko će doći umjesto Čale u oktobru? Kogamogu navući da je jeftin, a da nije baš totalni promašaj?
Dugo, al dugo me nije neki igrač nervirao kao on, ne mogu da vjerujem u šta se pretvorio, malo je reći bukva, malo.bordoakapitar je napisao/la:Jadna nam majka ako budemo cekali da Ahmetovic zabije...
Parmak=parmak
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
ajdohordas
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zoran Erbezbordoakapitar je napisao/la:Zijo Tojaga[emoji1]PitarBordo je napisao/la:Hajde de otvorili smo ovu sezonu na isti način kako smo i prethodnu zatvorili. Nego šta vi mislite ko će doći umjesto Čale u oktobru? Kogamogu navući da je jeftin, a da nije baš totalni promašaj?
Ne vidi i ne kontabodi123 je napisao/la:Mene zanima, da li Čala uopšte vidi šta nama treba, da li Čala vidi da Almir Bekić ne bi mogao igrati beka ni u Lokomotivi iz Brčkog, da li Čala vidi da je Ahmetović prošlost od igrača, tip igrača koji ne odgovara našoj igri, potpuno bespotreban, da li Čala vidi da mu odlazi najbolji igrač lige a zamjene nema ni na vidiku, šta je s tim čovjekom za boga miloga, jer ne možeš povjerovati da čovjek konta ući u sezonu sa ovim timom, eventualno ako dođu još 2-3 polovnjaka da ulete u rotaciju, pa liga 6 će nam biti realan domet, iako je konkurencija nikad lošija.PitarBordo je napisao/la:Hajde de otvorili smo ovu sezonu na isti način kako smo i prethodnu zatvorili. Nego šta vi mislite ko će doći umjesto Čale u oktobru? Kogamogu navući da je jeftin, a da nije baš totalni promašaj?
Dugo, al dugo me nije neki igrač nervirao kao on, ne mogu da vjerujem u šta se pretvorio, malo je reći bukva, malo.bordoakapitar je napisao/la:Jadna nam majka ako budemo cekali da Ahmetovic zabije...
Parmak=parmak
Enver Šadinlija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Došao bi pješice!PitarBordo je napisao/la:Misliš da bi pristao na manja primanja od trenutnih samo da preuzme bh. Diva?joker90 je napisao/la:Starčević!PitarBordo je napisao/la:Hajde de otvorili smo ovu sezonu na isti način kako smo i prethodnu zatvorili. Nego šta vi mislite ko će doći umjesto Čale u oktobru? Kogamogu navući da je jeftin, a da nije baš totalni promašaj?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jeste i dosadni sa tim:'pojacanja,'pojacanja'...
Koji ce nam **** pojacanja kad mi imamo 'uigranih' prvih 11! I da dovedemo ne znam ti koga morace prvo 2-3 pripreme odraditi da se dokaze da bi ozbiljno konkurisao za prvih 11.
Koji ce nam **** pojacanja kad mi imamo 'uigranih' prvih 11! I da dovedemo ne znam ti koga morace prvo 2-3 pripreme odraditi da se dokaze da bi ozbiljno konkurisao za prvih 11.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja mislim da ne vidi. I to ne od jučer, mislim to od prvog dana kad je "nutknuto" da će ga vratiti iz Općine u Klub. Al' to je tema za drugi radio program.bodi123 je napisao/la:Mene zanima, da li Čala uopšte vidi šta nama treba, da li Čala vidi da Almir Bekić ne bi mogao igrati beka ni u Lokomotivi iz Brčkog, da li Čala vidi da je Ahmetović prošlost od igrača, tip igrača koji ne odgovara našoj igri, potpuno bespotreban, da li Čala vidi da mu odlazi najbolji igrač lige a zamjene nema ni na vidiku, šta je s tim čovjekom za boga miloga, jer ne možeš povjerovati da čovjek konta ući u sezonu sa ovim timom, eventualno ako dođu još 2-3 polovnjaka da ulete u rotaciju, pa liga 6 će nam biti realan domet, iako je konkurencija nikad lošija.PitarBordo je napisao/la:Hajde de otvorili smo ovu sezonu na isti način kako smo i prethodnu zatvorili. Nego šta vi mislite ko će doći umjesto Čale u oktobru? Kogamogu navući da je jeftin, a da nije baš totalni promašaj?
Parmak=parmak
Samo Saraj'vo.
bodi123 je napisao/la:Mene zanima, da li Čala uopšte vidi šta nama treba, da li Čala vidi da Almir Bekić ne bi mogao igrati beka ni u Lokomotivi iz Brčkog, da li Čala vidi da je Ahmetović prošlost od igrača, tip igrača koji ne odgovara našoj igri, potpuno bespotreban, da li Čala vidi da mu odlazi najbolji igrač lige a zamjene nema ni na vidiku, šta je s tim čovjekom za boga miloga, jer ne možeš povjerovati da čovjek konta ući u sezonu sa ovim timom, eventualno ako dođu još 2-3 polovnjaka da ulete u rotaciju, pa liga 6 će nam biti realan domet, iako je konkurencija nikad lošija.PitarBordo je napisao/la:Hajde de otvorili smo ovu sezonu na isti način kako smo i prethodnu zatvorili. Nego šta vi mislite ko će doći umjesto Čale u oktobru? Kogamogu navući da je jeftin, a da nije baš totalni promašaj?
da Cala ista vidi ne bi mu Hebibovic i Crnkic bili nezamjenjivi ko da su Robben i Ribery kralj te yebo
-
nukleusmember
- Kontakt:
možda ću zvučati blasfemično ali moram ovo da kažem,ljudi,nama ovakvima nikakvima rustem je i dalje itekako potreban dok ne nadjemo boljeg,čovjek je dupli bolji od jadovca realno,žao mi je ali je stvarno tako
VVVBK
VVVBK
- PitarBordo
- Kontakt:
Svaki dan ili bi se zadržavao između treninga u Sarajevu?joker90 je napisao/la:Došao bi pješice!PitarBordo je napisao/la:Misliš da bi pristao na manja primanja od trenutnih samo da preuzme bh. Diva?
Samo Saraj'vo.
@mirzatele fazon je da ce ta dva retarda dati mozda 10 golova u sezoni i mi cemo od njih napraviti grizmana i dibalu al ce isto tako promasiti 30 cistih situacija. Recimo prosle godine hebib da gol u tuzli, mi pocnemo pjevati ovdje hebibi ovo ono, crnkic da golove radniku mo svrsavamo a onda isti crnkic promasi u listici nesto sto bi kod mene zena dala ili anel promasi protiv kona nestp sto se ne smije promasiti.
U ovakvim okolnostima,prilicno si u pravu. I to je najbolji pokazatelj u kakvim smo gov.nima.nukleusmember je napisao/la:možda ću zvučati blasfemično ali moram ovo da kažem,ljudi,nama ovakvima nikakvima rustem je i dalje itekako potreban dok ne nadjemo boljeg,čovjek je dupli bolji od jadovca realno,žao mi je ali je stvarno tako
VVVBK
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nikad mi vise trenera necemo imat kao ovog gospodina na avataru kod @pb iznad. I ne zasluzujemo bolje!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ako Ćala dobije otkaz, vidjet ćeš da je Starčević sljedeći u redu na klupu FKS. Para za neko jako ime nemamo, a iz lige osim njega nema neko da bi mogao s nama nešto pokušati.PitarBordo je napisao/la:Svaki dan ili bi se zadržavao između treninga u Sarajevu?joker90 je napisao/la:Došao bi pješice!PitarBordo je napisao/la:Misliš da bi pristao na manja primanja od trenutnih samo da preuzme bh. Diva?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Je li se još očekuje 12 bodova iz prve četri utakmice?
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
Bit će trinaest bodova.Chlan je napisao/la:Je li se još očekuje 12 bodova iz prve četri utakmice?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Koliko smo se samo ogriješili prema Mehi, ovo nam se sve vraća, karma je kučka.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 8 gostiju.