Plus mu dala na kafu vazda, poslova nema gdje mu nije nalazila.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nikad ne reci nikad. Kod mene je drug sretnik nasao neku na Grbavici,udata redovno ga zvala da je drma. 
Ja mislim da smo na skali od 1 do 10,daleko ispod nulemirzatele je napisao/la:Da mi je samo znati koliko se cesto Tan sjeti da ima klub u Bosni ? dvaput, triput godisnje ? Koliko ga od 1 do 10 zaboli qrac za nas
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
A pismo podrske gospodinu Miodragu Jesicu.zagorski je napisao/la:Ja mislim da smo na skali od 1 do 10,daleko ispod nulemirzatele je napisao/la:Da mi je samo znati koliko se cesto Tan sjeti da ima klub u Bosni ? dvaput, triput godisnje ? Koliko ga od 1 do 10 zaboli qrac za nas
- PitarBordo
- Kontakt:
Nije tačno. Ja vam garantujem da Tan ima neizreciv bol u kurrcu za nama.zagorski je napisao/la:Ja mislim da smo na skali od 1 do 10,daleko ispod nulemirzatele je napisao/la:Da mi je samo znati koliko se cesto Tan sjeti da ima klub u Bosni ? dvaput, triput godisnje ? Koliko ga od 1 do 10 zaboli qrac za nas
Samo Saraj'vo.
Ova kiša Hrustemovićeve su suze!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
belosevic28
- Kontakt:
De neko klip ako imaPitarBordo je napisao/la:Treba kontaktirati onog iz Reala, ako je horan još uvijek.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jedan je...
I danas se pokazalo ono sto budala vidi, a to je da nam trebaju 4 prava igraca....stoper, dva veznjaka i napadac.
Ova ekipa ima odredjeni kvalitet i tu je negdje medju 5 ekipa u ligi, vecinu igraca smo zadrzali, imamo solidan kostur, ali ocito da nam ko zrak trebaju dva top veznjaka koji ce praviti prevagu, i napadac koji ce rasteretiti Ahmetovica.
Samir, Pero i Saric mogu super pomoci u rotaciji ako dovedemo 2 extra veznjaka.
Ali budi li nam oni drzali vezni red jadna nam majka.
Cala je ovdje najmanje kriv, on izvlaci maksimum iz ove ekipe koja je ocito ima odredjeni kvalitet ali fale igraci koji ce preuzeti odgovornost kad zagusti.
Nista necemo dobiti smjenom Cale, jer nema tog trenera koji ce od ove ekipe Sarajeva napraviti nesto ozbiljnije.
Prava adresa je Uprava kluba, i treba na njih izvrsiti pritisak dok jos ima vremena, ali i to je relativno, mozda jos 10-15 dana u vrh glave da se kompletira ekipa ako mislimo napraviti nesto.
Bas ce mi biti krivo ako se ne pojacamo adekvatno jer ce u tom slucaju ceh platiti oni koji najmanje zasluzuju, a to je Cala koji sigurno ne bi derbi docekao na klupi, i ovi igraci koji daju svoj maksimum ali koji nemaju dovoljno kvaliteta da budu dominantni u ovoj ligi.
Znaci, vrlo je jednostavno, dva extra veznjaka i napadac za prvih 11, i stoper za rotaciju, uz Micu i Rahmana mozemo se nadati necemu, u suprotnom slijedi jos jedna sezona za zaborav i grcevita borba za Evropu.
Ova ekipa ima odredjeni kvalitet i tu je negdje medju 5 ekipa u ligi, vecinu igraca smo zadrzali, imamo solidan kostur, ali ocito da nam ko zrak trebaju dva top veznjaka koji ce praviti prevagu, i napadac koji ce rasteretiti Ahmetovica.
Samir, Pero i Saric mogu super pomoci u rotaciji ako dovedemo 2 extra veznjaka.
Ali budi li nam oni drzali vezni red jadna nam majka.
Cala je ovdje najmanje kriv, on izvlaci maksimum iz ove ekipe koja je ocito ima odredjeni kvalitet ali fale igraci koji ce preuzeti odgovornost kad zagusti.
Nista necemo dobiti smjenom Cale, jer nema tog trenera koji ce od ove ekipe Sarajeva napraviti nesto ozbiljnije.
Prava adresa je Uprava kluba, i treba na njih izvrsiti pritisak dok jos ima vremena, ali i to je relativno, mozda jos 10-15 dana u vrh glave da se kompletira ekipa ako mislimo napraviti nesto.
Bas ce mi biti krivo ako se ne pojacamo adekvatno jer ce u tom slucaju ceh platiti oni koji najmanje zasluzuju, a to je Cala koji sigurno ne bi derbi docekao na klupi, i ovi igraci koji daju svoj maksimum ali koji nemaju dovoljno kvaliteta da budu dominantni u ovoj ligi.
Znaci, vrlo je jednostavno, dva extra veznjaka i napadac za prvih 11, i stoper za rotaciju, uz Micu i Rahmana mozemo se nadati necemu, u suprotnom slijedi jos jedna sezona za zaborav i grcevita borba za Evropu.
Ukoliko se nešto drastično ne promijeni, crno nam se piše.. Ionako slaba ekipa je slabija za 50% odlaskom Duljevića.. Čupali smo bod Krupi i Radniku na Koševu, sad će nam bod biti k'o kuća. Sa ovom ekipom nemamo šta tražiti u Moldaviji.
Drastične promjene, pod hitno!!!
Drastične promjene, pod hitno!!!
IDEMO PONOVO!
Sejfudin je baš zatrokirao. Nama trebaju dva napadača, ne jedan!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ono sto se ocekuje od Cale i njegovog SS,ako uprava ne dovede adekvatna pojacanja (najmanje 3), je da podnesu ostavku i da se jasno i glasno kaze sta je razlog iste. A ne da kao traze pojacanja pa ih ovi ne ispostuju i onda mijenjaju pricu i kazu kako su zadovoljni igrackim kadrom. Ako opet isto urade,u slucaju nedovodenja adekvatnih pojacanja onda su i oni isti kao i ostali uhljupi iz uprave i ljudi koji ipak misle na vlastite guzice i pozicije prije svega. Tada ce apsolutno zasluziti i docekati sve ono cime smo,ne tako davno,'pocastili' i Jesica!
Neki izgleda tek sad shvatili s kakvim mi timom idemo protiv Zarie!
Da li će biti hvatanja za glavu?
@zagorski, +1
@zagorski, +1
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
predlazem da se ponisti ova anketa i da glasamo ponovo 
- PitarBordo
- Kontakt:
Nisi sam i ja sam isto glasaoPitarBordo je napisao/la:Ja sam inoako među manjinom na ovoj anketi. Ja i 27 navijača Želje.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ja sam se bio ponadao da cemo izvuci remi, ali mislim da bi i poraz od 3 gola razlike bio solidanzagorski je napisao/la:Nisi sam i ja sam isto glasaoPitarBordo je napisao/la:Ja sam inoako među manjinom na ovoj anketi. Ja i 27 navijača Želje.
to je to, svi pljuvači su bili u pravuuuuu , svima otkaze trebaaaa, waaaaaa!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Forma se podržava na prijateljskim utakmica sa novim protivnicima.esprit24 je napisao/la:MortemHz je napisao/la: Idem ja ako mi pasos bude gotov
Uvijek su me privlacile rveku istocne evrope
Ti imas zenu
Ne bjezim od te cinjenice i volim je, al brate vidjeces aBd kad se ozenis, kad nastupi monotnija
To ti zadovoljan necim?DenchiNL je napisao/la:![]()
![]()
kuknjava kuknjava
đe ćeš bit zadovoljan, ova tekma je bila krucijalnog takmičarskog karaktera i pravi je pokazatelj naših mogućnosti...ujedno mi je ovo prvi put da pratim neku ekipu na pripremama i ovakve/prve utakmice nakon fizičkog rada bez lopte obično se vidi kako će sprema biti jedne ekipe a pogotovo igra...trebamo istupiti iz lige odmah da se ne bi brukali dalje....zagorski je napisao/la:To ti zadovoljan necim?DenchiNL je napisao/la:![]()
![]()
kuknjava kuknjava
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989 i 13 gostiju.