Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

BuffonGigi
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la BuffonGigi » 23 jun 2017, 15:41

Toliko nam klub ne valja da se ponose i kad nam skauta odvedu. I ne mogu i Ribalta i ovaj drugi biti sefovi skauting sluzbe, samo jedna sluzba je u pitanju.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 23 jun 2017, 15:57

Kakav sef sluzbe kad je fabio paratici tata za taj segment u juventusu... on je direktor te sluzbe i općenito svakog igraca van Italije je on licno doveo uz prethodni njegov scouting... pogbu, vidala, moratu i ostale je on licno isposlovao...
Marrota se zna ko je... najbolji sportski direktor i on se bavi finansijama i dovodjenjem igraca iz Italije zajedno sa nedvedom koji je tu da iskoristi svoje ime i uticaj kao neki dan za schicka...

Taj diego ili kako vec je vjerojatno bitan kao i onaj neki sto je otisao u milan... ti sljakeri iz sjene ce biti lako nadomjesceni... problem je zamijeniti jednog od tria marrota-nedved-paratici.....

No znamo da i odlazak nebitnih ljudi iz juventusa cini moralnu satisfakciju i zadovoljstvo simpatizerima klubova koji su u zadnjih 6 godina najblizi bili trofeju kad igraju sa juventusom u torinu...

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 23 jun 2017, 20:31

jelle je napisao/la:Ovaj jado vise prenosi vjesti o Juventusu nego mi sami....poceo nam je pratit i skauting sluzbu...sta je sa sekretaricama....jel presla dje koja...
Fasovo je stokholmski sindrom. :kafa:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 23 jun 2017, 22:17

CAMBIASSO: "Talijani su mali kad susreću španjolske momčadi u finalu? Zapravo, onaj koji uvijek gubi je Juve, Inter i Milan ne. Moj Inter? Puno stranaca, ali bili smo kao jedno, osjećali smo se nepobjedivima. Simeone? Prije ili kasnije doći će u Inter."
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 23 jun 2017, 22:22

Pa Juventus je igrao sa samo najpotentnijom Barcom ikad koja je mozda i najlakse dosla do finala od kada se igra LP te jedinom ekipom koja je odbranila istu. Dakle, ubjedljivo najjace ekipe u tom momentu. Inter nije igrao sa Spancima u finalu i ako mu je to poredjenje onda je mogao reci da je Juve ove sezone izbacio Barcu ubjedljivo te 2015 Real u polufinalu.

Ne znam kontekst izjave, ali klasicna medijska prepucavanja rekao bih.

Da se razumijemo, ta Barca protiv Intera je bila azdaha (a ova ofanzivno jos bolja) i to je bio takticki podvig, ali ne koristi isto poredjenje, finale je drugacija utakmica naprosto, nema popravnog kao u dvomecu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 jun 2017, 00:53

Pogba je napisao/la:te jedinom ekipom koja je odbranila istu
Točno sam znao kako će se ovo u godinama koje dolaze zloupotrebljavat samo tako.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 24 jun 2017, 01:07

SiamoNoi je napisao/la:Točno sam znao kako će se ovo u godinama koje dolaze zloupotrebljavat samo tako.
Znao sam da će neko odbranit prije ili kasnije ali od toliko jakih ekipa (nekoliko generacija Barcelone i ona jedna Bajernova nakon 2010) da baš najlevatskija ekipa (ako se uopće ona skupine individualaca nazvati ekipom) to uspije dođe mi da povratim.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 24 jun 2017, 01:28

Uspio je Milan ;)

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 24 jun 2017, 09:16

Ovi Juventusovci kao da imaju amneziju od 2006-2012, kad nisu nista uspjeli osvojiti, ali eto i to ce proci ne brinem, pa ce se i vi zalit na sudije I na svasta nesto

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 24 jun 2017, 10:04

Sta ce proci bolan... juventus nece ni narednih 5 godina izgubiti scudeto... eventualno neki kup... takvi su temelji postavljeni da je ekvivalent juventusom osvajanju 3 4 LP u 5 godina osvajanje titule nekog tima u Serii A pored Juventusa... otprilike toliko je nerealno i jedno i drugo...

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 24 jun 2017, 11:02

nextterrain je napisao/la:Ovi Juventusovci kao da imaju amneziju od 2006-2012, kad nisu nista uspjeli osvojiti, ali eto i to ce proci ne brinem, pa ce se i vi zalit na sudije I na svasta nesto
Upravo to, zaboravili su kakvi su bili a sada kada im sve ide potaman se nazivaju gospodskim navijačima koji se ne žale kao ostali klubovi :urnebes:. Inače svi su navijači isti (osim što neki rade bolje koreografije od drugih :mrgreen:) kada im krene dobro onda padaju u euforiju i, ovako kao sada Juventini, nadmeno misle da će to trajati zauvijek (i mi smo nakon triplete mislili ali eto vidjeli ste kako se sve brzo primijeni) a kada im je loše krive sve i svakoga (od trenera, igrača, uprave, sudije, sreće, Boga...).

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 24 jun 2017, 11:24

**** kad osvojis 6 titula zaredom i 3 duple krune zaista zaboravis neke stvari.Mislim, ipak taj uspjeh niko nije osim navijaca Juventusa u Italiji dozivio.Kad osvojite 6 ja cu vam amneziju halalit :kafa:

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 24 jun 2017, 11:49

Sissoko je napisao/la:**** kad osvojis 6 titula zaredom i 3 duple krune zaista zaboravis neke stvari.Mislim, ipak taj uspjeh niko nije osim navijaca Juventusa u Italiji dozivio.Kad osvojite 6 ja cu vam amneziju halalit :kafa:
I mi smo osvojili 5 titula zaredom (i par duplih kruna) i to sve začinili tripletom, nešto što niko osim navijača Intera u Italiji nije doživio, kad osvojite tripletu ja ću vam amneziju halalit :kafa:

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 24 jun 2017, 11:51

Te dvje niste ni dozivili tj osjetili ....ne trabunjaj....tri godine ste bili domninatni...prije toga 18 god niste nista osvojili....nije da niste navikli

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 24 jun 2017, 11:54

Zivo me zanima kakav je osjecaj bio podici trofej Serie A 2006 pred prepunom Meazzom... jesu li navijači bili ushiceni i radosni...

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 24 jun 2017, 12:01

Biscione je napisao/la:
Sissoko je napisao/la:**** kad osvojis 6 titula zaredom i 3 duple krune zaista zaboravis neke stvari.Mislim, ipak taj uspjeh niko nije osim navijaca Juventusa u Italiji dozivio.Kad osvojite 6 ja cu vam amneziju halalit :kafa:
I mi smo osvojili 5 titula zaredom (i par duplih kruna) i to sve začinili tripletom, nešto što niko osim navijača Intera u Italiji nije doživio, kad osvojite tripletu ja ću vam amneziju halalit :kafa:
:lol:
Ovo je nesto novo.Lik "dozivio" titulu za zelenim stolom.
To je ona gdje vas kapiten Del Piero dize pehar :tokralju:

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 24 jun 2017, 12:28

Juventus ce dominirati zato sto ima vece prihodee nego inter i milan zajedno.

Pa plan milana je da ima prihode do 2020. 450mill koliko je juventus imao prošle godine.
Naravno da ce se desiti losa sezona i da ce nam izmaci jedna titula u narednih 5 godina ali dominacija ce se nastaviti jer su postavljeni cvrtsti temelji.

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 24 jun 2017, 12:36

Sissoko je napisao/la::lol:
Ovo je nesto novo.Lik "dozivio" titulu za zelenim stolom.
To je ona gdje vas kapiten Del Piero dize pehar :tokralju:
Kad se rivali osude kao lopovi logično da ćeš se osjećat ponosno što nisi kao oni. Ako nije bilo pravde 1998 sad nam se barem vratilo. Titula zaslužena kao suza, bilo bi ih i više da niste godinama radili to što ste radili ali jbg nisu mogli ići toliko daleko pa vam oduzet još neke.

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 24 jun 2017, 12:37

A gdje su vam te titule i od kakvog su materijala?

#ALLEGRIOUT

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 24 jun 2017, 12:39

JuventinoVero je napisao/la:A gdje su vam te titule i od kakvog su materijala?

Jel vi i dalje titule računate: ono što imate u vitrinama plus 2 ili?

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.