FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

haris004
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la haris004 » 24 jun 2017, 10:15

Nakon jučerasnjeg poraza čudi me da do sada nije počela priča o bordo areni. Upravo reaguj !

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 jun 2017, 10:17

haris004 je napisao/la:Nakon jučerasnjeg poraza čudi me da do sada nije počela priča o bordo areni. Upravo reaguj !
valja smisliti novi supljak, vecinu su ispucali pa im sad malo teze ide :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 24 jun 2017, 11:03

Jes' mi krivo ovo oko Hadzije, ko da je moj brat rodjeni! :D Evo, umjesto da je trenirao sa ekipom i jucer igrao pola sata, pa mozda i koji minut u Evropi, on je ganjao bolji ugovor :damn:
OK, mozda je dobio vise para, ali vrijeme na pripremama je proslo, i nenadoknadivo. Sad treniraj i pokusaj se nametnuti, jbg nadam se da Mehmed nije zlopamtilo :hmmmmm:
Jel' nece biti ni izvjestaja golova? Pa nije S. Koreja :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 jun 2017, 11:07

haris004 je napisao/la:Nakon jučerasnjeg poraza čudi me da do sada nije počela priča o bordo areni. Upravo reaguj !
trebali bi se organizovat pa da pođemo uletat i zbog promašaja na treningu , nema šta čekat....
sarkazam jbg
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 jun 2017, 11:12

Ja ne znam čemu služe prijateljske utakmice ako nije zbog isprobavanja nekih stvari, koje inače ne bi probao u takmičarskim? Šta je falilo da smo juče od prve minute vidjeli Hadžića u napadu, Anđušića ili Liivaka na desnom krilu, Miću na lijevom, možda 4-4-2 formaciju, pa da vidimo kako bi funkcionisalo. Mislim da bi manji problem bio da smo igrali u novoj formaciji i izgubili 5:1 nego ovako. Sad nam je svima jasno da će u Moldaviji igrat isti ovi igrači, u istoj formaciji, s istom taktikom i vjerovatno opet doživjet poraz. Normalno da zalaganje u prijateljskom meču nije isto kao u evropskom, al' ovi igrači su i u takmičarskim utakmicama uglavnom bili odroni. Zato postoji POJAČANJE, dovedeš čovjeka koji je bolji od onog kojeg imaš, i taj čovjek igra, i automatski si bolji.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 24 jun 2017, 11:33

skoroalen je napisao/la:Ja ne znam čemu služe prijateljske utakmice ako nije zbog isprobavanja nekih stvari, koje inače ne bi probao u takmičarskim? Šta je falilo da smo juče od prve minute vidjeli Hadžića u napadu, Anđušića ili Liivaka na desnom krilu, Miću na lijevom, možda 4-4-2 formaciju, pa da vidimo kako bi funkcionisalo. Mislim da bi manji problem bio da smo igrali u novoj formaciji i izgubili 5:1 nego ovako. Sad nam je svima jasno da će u Moldaviji igrat isti ovi igrači, u istoj formaciji, s istom taktikom i vjerovatno opet doživjet poraz. Normalno da zalaganje u prijateljskom meču nije isto kao u evropskom, al' ovi igrači su i u takmičarskim utakmicama uglavnom bili odroni. Zato postoji POJAČANJE, dovedeš čovjeka koji je bolji od onog kojeg imaš, i taj čovjek igra, i automatski si bolji.
To sto ti pricas se ne moze raditi 7 dana prije zvanicne utakmice.
Normalno da je jucer morala poceti ekipa koja ce igrati u Moldaviji, a to sto ti pricas da treba probati to se treba uraditi kad se vrate iz Moldavije, pa organizovati pripremnu utakmicu za ove sto nece tamo igrati da se probaju nametnuti.
Mujakic, Andjusic, Livak, Mico, i ostali koji ne budu igrali ili koji budu malo igrali.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 jun 2017, 11:35

almir bekic najbolji bek lige! :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 24 jun 2017, 11:44

Mersudin Ahmetović i Almir Bekić u veoma snažnoj konkurenciji, dva najlošija igrača bez ikakve dileme.
Prednost bih ipak dao ovom drugom zbog nonšalancije koju prikazuje kroz sezonu i nepoznavanja osnova fudbalske igre.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 24 jun 2017, 11:46

Joj Almira, pa kakav je ovo bogalj, sva tri gola njegova i jos jedna 100% sansa.
Ovaj neki na krilu u Krupi bio na probi, ubio Almira na mrtvo, mislit ce Starcevic da je Ronalda doveo :rol: :rol:

Crnkic kapa dole, fanatastican jucer...

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 jun 2017, 11:47

Nek mi neko na pp posalje adresu gdje almir stanuje, pa da nas sviju spasim patnje koliko toliko! :kafa:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 jun 2017, 11:47

Evolution87 je napisao/la:

almir bekic najbolji bek lige! :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Oplodili smo malenu Krupu, barem po naslovu ovog videa. Krupa 1:3 FK Sarajevo :kafa:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 24 jun 2017, 11:50

sta ce vama LETIĆ , sta ce vam drugi lijevi bek, imamo alimra svemocnog.... neka nam Allah bude na pomoci sa ovom fudbalskom neznalicom i uhljeebom
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 24 jun 2017, 11:52

4:38 na videu, čovjeka nema u kadru a napad teče po njegovoj strani, on lijevi bek..
Ako nije bio van granica igrališta za to vrijeme ovo je nedopustivo

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 jun 2017, 11:55

skoroalen je napisao/la: Oplodili smo malenu Krupu, barem po naslovu ovog videa. Krupa 1:3 FK Sarajevo :kafa:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
treba vjerovati zvanicnoj! :lol:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 24 jun 2017, 11:56

3-4 Hebiba u ekipi izgleda
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 24 jun 2017, 11:56

Znaci 3 gola primili greskom Bekica ccccccc teren ovaj ka rina

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 24 jun 2017, 12:00

Jaaaaaaooooooo Bekica mrtvog :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 jun 2017, 12:04

Jesam li ja juče rekao da Almir zna lopte i da je to pokazao na Kirin kupu?
Povlačim šta sam rekao, Almir ne zna lopte taman osvojio Ligu šampiona. Kako lik ispade kod drugog gola, ne vjerujem Allaha mi. Ono ti bolan ne smije Neymar uradit a kamoli neko iz Krupe.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 24 jun 2017, 12:08

Meni sto ovi debili mogu vako sjebat dan to nemoze niko na dunjaluku .... pa jel ovo moguce ja bi sad monitor razbio .... ev gledam 3x klip i nevjerujem ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 jun 2017, 12:20

skoroalen je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:

Oplodili smo malenu Krupu, barem po naslovu ovog videa. Krupa 1:3 FK Sarajevo :kafa:
Sto bi bezveze pokušavali pobjediti napises da si dobio 3-1 ko ce za par godina pamtiti sta je bilo samo se pamti sto je zapisano...mi onda mi neko kaze da historiju pisu pobjednici :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99 i 22 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []