FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Memara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 24 jun 2017, 12:56

slika

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 24 jun 2017, 13:00

Ako smo odigrali loše i izgubili ovu ovu pripremnu protiv Krupe, možda onda odigramo dobro i pobijedimo ove moldavce :think: logika neka

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 24 jun 2017, 13:01

Ja Cali zamjeram sto je pokazao u par utakmica kad nam je samo pobjeda igrala da mozemo igrati i lijepo i napadacki, ali da on nema muda u svim utakmicama igrati na taj nacin, vec se fokusira na neku defanzivu i neke kontre, zbog toga i zavrsavaju nase tekme s 1 ili nijednin golom. Odlucis se ekipu koja se brani cekat na kontre i u 90 minuta se nista ne desi.

Druga stvar je ta, da jel moguce da nema neka posebna priprema za narednog protivnika, da si malo pogledao ko je ta ekipa i da u skladu s tim prilagodis formaciju, prvih 11 i trening pred utakmicu. Evo svaki put protiv Krupe ja ne mogu da vjerujem da koristi Ahmetovica u napadu, gdje igraju dva dvometrasa i pojedu ga za dorucak, jer ovaj im ne moze pobjec. Da stavi bilo kog brzeg u napad, ova dvojica bi sebi noge polomili, al haj, ocigledno se te tekme vode preko one stvarke, pa imas uvijek papir s istih 11 isprintan i samo njeg predajes, a o taktici da ne pricam. Bas me zanima na sta lici situacija u svlacionici pred utakmicu...

Htio se neko slozit ili ne, Cala je los trener i da mu dovedu 10 Benka, on nista ne bi napravio. Zanemarite ostale stvari, rijec je o trenerskom poslu, a tu je los.

Mali Heric mislim da uopste ne bi los bio da dobije priliku, na ovom klipu je imao par dobrih pasova, isto i Rahmanovic je par puta lijepo dodao, otvara se, trazi loptu, steta sto ga ne zabi u onoj situaciji. Ekipa iz drugog poluvremena bolji dojam ostavila. Crnkic ocigledno preuzima Duljinu ulogu sto se tice ovih prodora i vucenja lopte, ne bi me cudilo da ga prekomanduju na AMC.

Sto se tekme i rezultata s Krupom tice, logicno da niko ne moze biti zadovoljan, ali kad sam vidio kakva su nam 3 gola dali, malo mi je lakse jer je greska pojedinca i nadam se da ce se to popravit. (U sta sumnjam jer Cala ne mijenja taman da ga strijeljaju)
1946~

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 jun 2017, 13:07

DenchiNL je napisao/la:joj sine....ovome bi šiša pomogla , ubijeđen sam

dovodite vezne da Ivetića vratimo na mjesto jbg dan :shock: :crazy:

ne znam, ja bi u Moldaviji izašo sa Crnkićem u špicu...Ivetićem na beku i Rahmanom u vezi...pa lagano
Svako vidi da od Almira nema igraca i da Ivetic MORA igrati LB! Svi to vide samo Cala ne vidi.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 jun 2017, 13:07

muhamedhulk je napisao/la:Eto novog 'Rustemovica' :kafa:
Tjerali smo mi njega uporedo sa Rustemovicem ;) Bogalj obicni, hodat ne zna ispravno.
Jooooj kad skontas da je bolje Puzigacu imat umjesto ovog ....
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 24 jun 2017, 13:08

Odgledao klip.. Nema veze što je pripremna utakmica, zbog nezalaganja na istoj, Almiru bih od plate odbio.. Ovo prelazi sve granice.. Ako ništa, Ivetić je defanzivno za tri klase ispred njega. Ni slučajno počinjati s Almirom u Moldaviji.. Nek igra Mihojević zadnjeg, Mujakić od prve, Pero lijevo. Ili staviti Sarića na zadnjeg, a Anđušića u vezu.. Ovo je odron!!!
Mada smo ovo znali ranije svi, osim Janjoša, očito...
IDEMO PONOVO!

High

Post Postao/la High » 24 jun 2017, 13:08

Ko nam sihir poturi?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 jun 2017, 13:11

slika

jest da ga pušimo ako nam uzmu loptu...al vjerujem da bi bili opasniji u napadu...

samo zadnje vezne i špica dovest....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

High

Post Postao/la High » 24 jun 2017, 13:16

DenchiNL je napisao/la:slika

jest da ga pušimo ako nam uzmu loptu...al vjerujem da bi bili opasniji u napadu...

samo zadnje vezne i špica dovest....
Ovo je suicid.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jun 2017, 13:18

FrancescoTotti je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Eto novog 'Rustemovica' :kafa:
Tjerali smo mi njega uporedo sa Rustemovicem ;) Bogalj obicni, hodat ne zna ispravno.
Jooooj kad skontas da je bolje Puzigacu imat umjesto ovog ....
Bas :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 jun 2017, 13:20

A mozda truhljo jednostavno ima klauzulu u ugovoru po kojoj mora igrati i to je to.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 24 jun 2017, 13:23

moj uzor-S.G je napisao/la:Pozdrav braco, jel mi može neko napisat sta se dešavalo u nasem klubu u zadnjih 20ak dana, vidio sam da smo doveli Rahmanovica i izvukli Moldavce..
Bolje ti je guzi šta god, nemoj se raspitivati oko ovoga, poslije derbija ćeš sve znati. :lol:

High

Post Postao/la High » 24 jun 2017, 13:24

Evolution87 je napisao/la:

almir bekic najbolji bek lige! :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Kakav šut Radovca.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 jun 2017, 13:24

Evolution87 je napisao/la:A mozda truhljo jednostavno ima klauzulu u ugovoru po kojoj mora igrati i to je to.
ovo mene baš podsjeća na probleme s puzijem :lol: :urnebes: isti klinac, jedino bi zabio dovoljno da ne možeš ga skroz popljuvat...i onda onaj šatro trk pred istokom i ono kao ne može je stić pa ono prokliže :D al zabio bi glavom ponekad i penali jbg :thumbup:

ne mogu da vjerujem da sa sjetom pričam o puziju :rol: :facepalm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

High

Post Postao/la High » 24 jun 2017, 13:26

Utakmica na Koševu između FK Sarajevo i FC Zaria Balti u direktnom prenosu na TV ARENA SPORT

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 jun 2017, 13:26

Puzi je za ovog goblina Roberto Carlos!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 jun 2017, 13:28

High je napisao/la: Ovo je suicid.
a ovo? :D
slika

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 24 jun 2017, 13:34

High je napisao/la:Utakmica na Koševu između FK Sarajevo i FC Zaria Balti u direktnom prenosu na TV ARENA SPORT
Sviđa mi se.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jun 2017, 13:36

Samo se nadam da je Zaria u rangu sa recimo Čelikom pa da probamo uzeti bod tamo a ovdje slaviti minimalnim rezultatom uz podrsku nasih navijaca.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jun 2017, 13:38

High je napisao/la:Utakmica na Koševu između FK Sarajevo i FC Zaria Balti u direktnom prenosu na TV ARENA SPORT
Nije tacno, prenos je na Koševu. :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.