Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

JuventinoVero
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la JuventinoVero » 24 jun 2017, 12:52

Mi samo racunamo titule sto smo osvojili.

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 24 jun 2017, 13:34

JuventinoVero je napisao/la:Mi samo racunamo titule sto smo osvojili.

Da je babi muda bila bi djed
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: Serie A

Post Postao/la muxa » 24 jun 2017, 13:41

JuventinoVero je napisao/la:Juventus ce dominirati zato sto ima vece prihodee nego inter i milan zajedno.

Pa plan milana je da ima prihode do 2020. 450mill koliko je juventus imao prošle godine.
Naravno da ce se desiti losa sezona i da ce nam izmaci jedna titula u narednih 5 godina ali dominacija ce se nastaviti jer su postavljeni cvrtsti temelji.

Jak ti argument. Kolike prihode su prošle godine imali UTD, City, Chelsea? Ko je osvojio titulu?

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

JuventinoVero
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Serie A

Post Postao/la JuventinoVero » 24 jun 2017, 13:44

muxa je napisao/la:
JuventinoVero je napisao/la:Juventus ce dominirati zato sto ima vece prihodee nego inter i milan zajedno.

Pa plan milana je da ima prihode do 2020. 450mill koliko je juventus imao prošle godine.
Naravno da ce se desiti losa sezona i da ce nam izmaci jedna titula u narednih 5 godina ali dominacija ce se nastaviti jer su postavljeni cvrtsti temelji.

Jak ti argument. Kolike prihode su prošle godine imali UTD, City, Chelsea? Ko je osvojio titulu?

Sigurno vece od milana.
I sva 3 kluba su izborili CL za razliku od milana.

U današnjem fudbalu titule se kupuju, nema se vise vremena za stvaranje tima 5 sezona.

#ALLEGRIOUT

Biscione
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Serie A

Post Postao/la Biscione » 24 jun 2017, 13:46

JuventinoVero je napisao/la:U današnjem fudbalu titule se kupuju
Nisam ni sumnjao da prosječan Juventino tako razmišlja.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 24 jun 2017, 13:58

Naravno da se kupuju, inter i milan pokusavaju kupiti izlaznicu iz prosjecnosti ali im slabo ide.

#ALLEGRIOUT

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Serie A

Post Postao/la muxa » 24 jun 2017, 14:05

JuventinoVero je napisao/la:
muxa je napisao/la:

Sigurno vece od milana.
I sva 3 kluba su izborili CL za razliku od milana.

U današnjem fudbalu titule se kupuju, nema se vise vremena za stvaranje tima 5 sezona.

Dzaba ja tebi pokusavam objasniti poentu kad ti ne kontas ni ono sto si ti napisao

Il Club più titolato al mondo!

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 24 jun 2017, 14:23

Kineska braca vs The Chopor...nista novo na podforumu Serie -a

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 24 jun 2017, 15:00

Biscione je napisao/la:
Sissoko je napisao/la::lol:
Ovo je nesto novo.Lik "dozivio" titulu za zelenim stolom.
To je ona gdje vas kapiten Del Piero dize pehar :tokralju:
Kad se rivali osude kao lopovi logično da ćeš se osjećat ponosno što nisi kao oni. Ako nije bilo pravde 1998 sad nam se barem vratilo. Titula zaslužena kao suza, bilo bi ih i više da niste godinama radili to što ste radili ali jbg nisu mogli ići toliko daleko pa vam oduzet još neke.
Dozivio covjek titulu za zelenim stolom koja je tudja. :rol:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 24 jun 2017, 15:20

Sissoko je napisao/la:**** kad osvojis 6 titula zaredom i 3 duple krune zaista zaboravis neke stvari.Mislim, ipak taj uspjeh niko nije osim navijaca Juventusa u Italiji dozivio.Kad osvojite 6 ja cu vam amneziju halalit :kafa:
Ma ako osvojite iducih 20 godina ligu prcaka postat cu i ja juventino pa da se i ja radujem kad Juventus izgubi 7 finala uzastopono

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 24 jun 2017, 15:29

Cuj ovih sinterista... :shock:
Prvo su unistili ligu, unistili klubove...prigrabili titulu koja nije njihova i hladno uzeli jos koju poslije toga...i nema stida, nema srama...jos se ponose sa time.. :puke: :puke: :puke:

Kakav klub, takvi i "navijaci"...danas im je ostalo samo da uzivaju kad Juventus izgubi finale.. :facepalm:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 24 jun 2017, 16:21

nextterrain je napisao/la:
Sissoko je napisao/la:**** kad osvojis 6 titula zaredom i 3 duple krune zaista zaboravis neke stvari.Mislim, ipak taj uspjeh niko nije osim navijaca Juventusa u Italiji dozivio.Kad osvojite 6 ja cu vam amneziju halalit :kafa:
Ma ako osvojite iducih 20 godina ligu prcaka postat cu i ja juventino pa da se i ja radujem kad Juventus izgubi 7 finala uzastopono
Super samo ja govorim o faktima i prezentu te perfektu vezano za 6 uzastopnih a ti se nadaj o buducnosti.Sve 5.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 24 jun 2017, 16:30

Juventinisimo je napisao/la:Cuj ovih sinterista... :shock:
Prvo su unistili ligu, unistili klubove...prigrabili titulu koja nije njihova i hladno uzeli jos koju poslije toga...i nema stida, nema srama...jos se ponose sa time.. :puke: :puke: :puke:

Kakav klub, takvi i "navijaci"...danas im je ostalo samo da uzivaju kad Juventus izgubi finale.. :facepalm:
Žalosno je da ne shvaćate da ste svojim mutnim radnjama uništili nekad najjaču ligu. Nakon najvećeg skandala u historiji modernog nogometa ni titula prvaka svijeta Italije, titula CL Milana 2007. i Intera 2010. nisu uspjele povratiti ugled talijanskog nogometa. Jednostavno sponzori su napustili ligu jer je na lošem glasu i sada se više se ne može mjeriti sa Englezima i Špancima a sve zbog vaših lopovluka. I još nemate stida i srama i ponosite se time. Takav klub nije ni zaslužio bolje navijače :puke:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 24 jun 2017, 16:35

Biscione je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:Cuj ovih sinterista... :shock:

Žalosno je da ne shvaćate da ste svojim mutnim radnjama uništili nekad najjaču ligu. Nakon najvećeg skandala u historiji modernog nogometa ni titula prvaka svijeta Italije, titula CL Milana 2007. i Intera 2010. nisu uspjele povratiti ugled talijanskog nogometa. Jednostavno sponzori su napustili ligu jer je na lošem glasu i sada se više se ne može mjeriti sa Englezima i Špancima a sve zbog vaših lopovluka. I još nemate stida i srama i ponosite se time. Takav klub nije ni zaslužio bolje navijače :puke:
The Italian press exploded this morning following yesterday’s revelations by the FIGC (Italian Football Federation) chief investigator Stefano Palazzi, who accused Inter of committing sporting fraud during the 2004-05 season. This had subsequently led to the Calciopoli scandal, which saw Juventus stripped of two Scudetti and relegated to Serie B, and Milan, Lazio, Fiorentina and Reggina issued point penalties for 2006-07.

Palazzi said: "Inter violated the article relative to sporting fraud with regards to the possibility of taking advantages in the standings."

The FIGC handed Palazzi the responsibility of pouring over all the evidence from the Calciopoli II trial in Naples a year ago, during which it was revealed that former Inter directors had had contact with referees and a number of other high-profile Italian football leaders between 2004 and 2006.

Transcripts from wiretaps identified by the Tribunal of Naples also demonstrated that ex-Inter president Giacinto Facchetti enjoyed regular contact with former referee designators Paolo Bergamo and Pierluigi Pairetto.
Inter fans (as well as those from Milan and Livorno) will be relieved to know that this will probably be the end of the matter. As Palazzi took over a year to complete his investigation, it now means that the case is out of statute. Italy’s Statute of Limitations states that the maximum time after an event that legal proceedings can be initiated is five years
Article 6 violations (the attempt to gain an advantage in the standings through match-fixing or attempted match-fixing) are deemed worthy of immediate relegation. Even in the now-discredited trial of 2006, Juventus were cleared of any Article 6 violations, and were only demoted due to a combination of Article 1 violations (unsportsmanlike conduct, which can be anything from swearing on the pitch to excessively calling Bergamo and Pairetto), misdemeanours that had never before resulted in anything more than fines or, at most, a minor points penalty.

Thus, according to the findings of the FIGC’s chief investigator, it is Inter, Milan and Livorno who should have been relegated in 2006 and not Juventus.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 24 jun 2017, 17:05

Da, otiđi na forum Srbijanskih četnika i oni će tako isto iznositi dokaze i svjedočenja kako se nije dogodio genocid.

P.S. Obzirom da ste "nepravedno" toliko teško kažnjeni pretpostavljam da sada kada je "istina" izašla na vidjelo valjda ćete dobiti više-stotina-miliona kompenzacije? Baš me zanima šta se događa s tim, ili ćete i za to reći da nećete dobiti jer je zastarila kao i dokazi protiv Intera?

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 24 jun 2017, 17:25

Sissoko je napisao/la:
nextterrain je napisao/la:
Super samo ja govorim o faktima i prezentu te perfektu vezano za 6 uzastopnih a ti se nadaj o buducnosti.Sve 5.
Ma sve 5, jači Milan znači jači Juventus, tako da će biti ovih godina zanimljivija liga i kvalitetniji derbiji :thumbup:

Svemu dođe kraj kao i Interu, Juventusu i Milanu :zviz:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 24 jun 2017, 17:30

Kakve veze ima srbijanski forum sa ovim sto je Sissoko postao??
Halal ti pita, kakve paralele pravis..pravo balkanski :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ne da mi se upustati dalje u raspravu...ja tamo zivio nekoliko godina, gledao TV kanale u vlasnistu Berlusconija, rimljana..bla bla bla..svakodnevne hajke na Juve i sve ostalo...to je bilo godinama prije farsopolija...ali eto, vi ste bolje upuceni..mi lopovi, sve 5.. :thumbup:
Cekajte slijedece finale i uzivajte.. :opaopa:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 24 jun 2017, 18:23

Juventinisimo je napisao/la:Kakve veze ima srbijanski forum sa ovim sto je Sissoko postao??
Čuj kakve veze ima, pa i jedni i drugi negirate sudsku presudu i furate neku svoju verziju istine iako cijeli svijet ima drugu.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 jun 2017, 18:26

Stvarno, otkud vam pravo da Juventus nazivate lopovskim klubom? Na pravdi Boga ih izbacili iz prve lige.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 24 jun 2017, 18:35

Cuj ti ovoga Sissoka...mi uzeli mi ovo mi ono....lik kreno navijati za Juve prije 4 godine da bi se osjecao uspijesan...ko mi uzeli...sta si ti ba uzeo.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.