a ovo?High je napisao/la: Ovo je suicid.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
a ovo?High je napisao/la: Ovo je suicid.

Sviđa mi se.High je napisao/la:Utakmica na Koševu između FK Sarajevo i FC Zaria Balti u direktnom prenosu na TV ARENA SPORT
Nije tacno, prenos je na Koševu.High je napisao/la:Utakmica na Koševu između FK Sarajevo i FC Zaria Balti u direktnom prenosu na TV ARENA SPORT
70 percent of women between the ages of 15 to 25 in Moldova reportedly have had sex at least once in their lifetime for money
De nemoj lagat'DenchiNL je napisao/la:evo šta mi je mala donijela da pročitam![]()
![]()
70 percent of women between the ages of 15 to 25 in Moldova reportedly have had sex at least once in their lifetime for money
proncenti ce naglo da se povecaju hahahDenchiNL je napisao/la:evo šta mi je mala donijela da pročitam![]()
![]()
Almir nas hebeZagor je napisao/la:Pregledao sam sazetak protiv Krupe i ne znam jesam li jedini al mislim da nismo tako losi bili koliko rezultat kaze. **** nas ta realizacija...

DenchiNL je napisao/la:evo šta mi je mala donijela da pročitam![]()
![]()
u potpunosti se slazemzagorski je napisao/la:Ono sto se ocekuje od Cale i njegovog SS,ako uprava ne dovede adekvatna pojacanja (najmanje 3), je da podnesu ostavku i da se jasno i glasno kaze sta je razlog iste. A ne da kao traze pojacanja pa ih ovi ne ispostuju i onda mijenjaju pricu i kazu kako su zadovoljni igrackim kadrom. Ako opet isto urade,u slucaju nedovodenja adekvatnih pojacanja onda su i oni isti kao i ostali uhljupi iz uprave i ljudi koji ipak misle na vlastite guzice i pozicije prije svega. Tada ce apsolutno zasluziti i docekati sve ono cime smo,ne tako davno,'pocastili' i Jesica!