Pa sta da ti kazem ja imam neki svoj stav, ti imas svoj tako neki drugi ljudi imaju svoj istom logikom kao sto ti zelis da napises nesto i oni imaju pravo ali glupo je da neko nekog vrijedja radi toga i takvih se stvari definitvno treba suzdrzati.deni_TM87 je napisao/la:Ma sve je to okkk,postujem tvoje misljenje...
A ja sam se prvenstveno javio zbog ovoga sto Mandrak pise...jer me nerviraju pojedinci..Znaci ako napisem da nisam zadovoljan igrom,jel mi mora odmah neko citirati post tipa :" Eto ti znas bolje od Amara." "Nemoj ni dolaziti na tekme ako ti se ne svidja" "Takvi nam ne trebaju" i slicno ?!
Mislim apsurdno,niko nikoga ovdje ne poznaje licno(mozda ima izuzetaka) da bi takve gluposti pisao,od kud ko zna koliko ja pratim Želju??
Eh u tome je stvar,a ja cu uvijek svacije misljenje uvaziti,ili ako imamo razlicito misljenje mogu normalno komunicirati,a ne napadati nekoga bez ikakvog razloga...![]()
I onda fol ispadaju oni navijaci sto su nekoga napali na forumu,i kao "odbranili" cast Želje...uzas!!!
Jesi li gledao utakmicu u Tuzli?