Mozda nas uspije obradovati na Wimbldonu pa prodje kolo-dva,al.sta ga briga za prvo kolo dobiva 35k funti
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Ne bi li ovdje otisao do kraja,mozda ga to malo trgne iz ove neke lose rezultatske forme.
Mozda nas uspije obradovati na Wimbldonu pa prodje kolo-dva,al.sta ga briga za prvo kolo dobiva 35k funti
Nakon prvog odlicnog seta previse se opustio (po starom obicaju) te je u tb kod 5:4 i dva svoja servisa pomislio "ma gotovo je ovo" sto mu se naravno osvetilo... Poslije je Francuz u prvom dijelu treceg seta pogadjao nevjerovatne vinere i izgledalo je da je stvarno gotovo, ali za Mullera.Unofficialpage je napisao/la:Loša stvar što nije meč u dva seta završio jer je bio dosta bolji, nije trebao biti treći set a dobra stvar je što se nije predao nakon 0-3 i dva breaka zaostatka i uspio preokrenuti meč. To je stari Damir koji se bori do kraja i ne odustaje do zadnjeg poena.
Sta je tu je, nadam se da se Damir moze oporaviti do sutra...
-
oldtown1990
- Kontakt:
Negdje oko 83.mjestaAlminjo99 je napisao/la:Hajd' ovo mora uzeti. Ako osvoji koji bi bio?
Sutra protiv Laaksonena (102.)
Ne znam da li je ikada imao laksi zdrijeb, a mislim da nije.
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ne sumnjam da će naći "načina" kako da ovo ne uzme na kraju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Damir nije upao u MD Antalije ? Sa ionako slabom igrom, bez meča na travi otići na W, nimalo dobro ne izgleda
ZELJEZNICAR 1921!
Kako loš tenis, jedino ova jedna razmjena u tie-breaku ličila na nešto.
Opet puče k'o kokica, e tuge
Opet puče k'o kokica, e tuge
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Kakav meč 
Auu kakav poen, hajde sad se trgni
Edit: Set je tu, bravo, vratio se sa 5-1 u tb
Edit: Set je tu, bravo, vratio se sa 5-1 u tb
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 24 jun 2017, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Tako je, prelud je
-
oldtown1990
- Kontakt:
Ovaj nas ne zna odigrat normalan mec.
0-5 je bilo u TB
0-5 je bilo u TB
-
thelightblue
- Kontakt:
Kakva pi.cka je ovaj Laaksonen, nemoguce
Laganini privedi to kraju 
- RafaGarros9
- Kontakt:
Al ce se pozdraviti na kraju meca...nije bas tolika pi.cka da to ne uradi ma kako god on zavrsio...thelightblue je napisao/la:Kakva pi.cka je ovaj Laaksonen, nemoguce
Ko plitak potok
-
oldtown1990
- Kontakt:
Ovaj challenger je bio puni pogodak iako ga je i morao igrati. Njemu i nije potrebna neka priprema za travu jer sto se tice nje najbitnije mu se pojaviti na Wimbledonu i uzeti pare. Prethodnih godina je kao i imao neke pripreme ali je svejedno gubio na samom pocetku turnira. Tako da, sto se tice trave najbitnije mu je upasti u MD Wimbledona.
Kad je već došao do finala šteta bi bilo da ne osvoji ovaj challenger, u finalu će igrati protiv domaćeg igrača, tako da sigurno neće biti lako.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
thelightblue
- Kontakt:
Sljaka je njegova najlosa podloga ove godine, a 2016 g je pokazala da na travi zna igrati. Ali je debil koji ne zna sta je pravi raspored a ambicija mu je nula zato ga nema na travi u ovom mjesecu. Onda nakon Wimbledona, i jeb.anja Lamiji na plazi, jedan turnir na sljaci ponovo (*ipak dva Bastad i Umag...), pa skoro odmah ide tvrda u Americi i Meksiku. Komedija od tenisera.oldtown1990 je napisao/la:Ovaj challenger je bio puni pogodak iako ga je i morao igrati. Njemu i nije potrebna neka priprema za travu jer sto se tice nje najbitnije mu se pojaviti na Wimbledonu i uzeti pare. Prethodnih godina je kao i imao neke pripreme ali je svejedno gubio na samom pocetku turnira. Tako da, sto se tice trave najbitnije mu je upasti u MD Wimbledona.
Zadnja izmjena: thelightblue, dana/u 24 jun 2017, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
Rutinski. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.