FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije problem što je Bekić odigrao loše, problem je što će ga naš vrli Mehmed opet iduću gurnuti u prvu postavu 90 minuta. Ovaj zna kako god da odigra, igrat će stalno, boli ga khurčić. Mehmed Hrabrost Janjoš!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma kont'o sam da frajer zna, samo da neće. Međutim, jasno je da pojma nema. Šta je bilo u Japanu Bog sami zna. Doduše, jednom sam i ja na terminu zabio više golova od Dženisa Beganovića a igrao protiv njega, što ne znači da sam bolji fudbaler od njega.socrates je napisao/la:@skoroalen Vidim povukao si receno za ovog magarca Bekica,dobro je,u protivnom svasta bih ti nesto imao sad reci.![]()
I ovaj Ahmetovic,pa gluho bilo sta je ovo.
Opet par zicera fula. Sa ili bez onog Hebibovica nama se zna,svaka 6-7u gol. More s broda pogoditi ne mogu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Krpić u Zrinjski
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Stvarno kad skontas mi imamo samo jednog napadaca. Nedim ionako mislim da nece dobiti pravu sansu u evropi , cak vjerujem i u prvi nekoliko kola lige, tako da, kao i sto Bekica zaboli neka stvar, tako i Ahmetovica. Znaju da ce igrati kako god. Dajte nam barem napadaca jednog pravog.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
uglavnom, neko plati 500 marakaa nekom igracu slabije ekipe, polomi ahmetovica i nama su nedim i smajlagic prvi napadaci...i tu mozemo zavrsiti sezonu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A i zdrav nam je od velike pomoci amanPantelija je napisao/la:uglavnom, neko plati 500 marakaa nekom igracu slabije ekipe, polomi ahmetovica i nama su nedim i smajlagic prvi napadaci...i tu mozemo zavrsiti sezonu
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ide li iko u Moldaviju ??? I hoce li biti prijenos zna li se to....
Da mi skupimo da ga na pripremama povrijedePantelija je napisao/la:uglavnom, neko plati 500 marakaa nekom igracu slabije ekipe, polomi ahmetovica i nama su nedim i smajlagic prvi napadaci...i tu mozemo zavrsiti sezonu
To bi zasigurno značilo pojačanja
Šalu na stranu Mersudin je bio strašan u prvom dijelu sezone, ovaj drugi je za zaborav. Zna i on sam da ne može sam nosit ekipu, da mu treba zamjena, ali mi zamjene nemamo. To je veliki problem čak i za ekipu koja ima samo ambicije izlaska u europu.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Dva vezna nam trebaju i brz stoper . u napadu bi davao sansu Smajlagicu i Hadzicu a i od ovih krila bi mogao neko uletiti kao napadac .
Ako me ne bude ovdje na forumu sljedeće sedmice, a neće biti, sve su prilike, onda ću samo da poželim momcima sreću u četvrtak i da im poslije utakmice čestitam na pobjedi i zalaganju.
Sarajevski do kosti.
Sarajevski do kosti.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ide Nedim, nek ti live streama s klupePrimorac je napisao/la:Ide li iko u Moldaviju ??? I hoce li biti prijenos zna li se to....
1946~
A baš bi pomogao i da igra tamo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoce na FACE TV meni se cini.Primorac je napisao/la:Ide li iko u Moldaviju ??? I hoce li biti prijenos zna li se to....
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
ajdohordas
- Kontakt:
Dajte nam Nermina Haskića, da ne gledam više istrošenog Sejfu bez motivacije... 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dajte Emira Hadzica, vracajte ga iz penzije !
- ThrillerHz
- Kontakt:
Emira Obucu!FrancescoTotti je napisao/la:Dajte Emira Hadzica, vracajte ga iz penzije !
1946~
eto revanš na Areni 
Alena Melunovica, vratite!!!
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
NEDIM HIROŠ!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Leon Benko utakmica- 49 golova- 29ThrillerHz je napisao/la:Emira Obucu!FrancescoTotti je napisao/la:Dajte Emira Hadzica, vracajte ga iz penzije !
Emir Hadzic utakmica- 33 golova- 23
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.