FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
PRIJENOS UTAKMICE JA NA ARENA SPORT!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Slazem se, samo sto sad ta 'nejac' tipa Radnika ili Krupe guzi nasMokes je napisao/la:
Dokaz koliko je ta statistika relevantna. Jedan donio titulu svojim golovima, drugi nabijao na nejaci tipa 5 komada protiv Radnika.
Nista protiv Hadzije, bio je dobar napadac
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jest s koseva a to je manje bitno posto cemo na utakmicu.KrajisnikBosnjak je napisao/la:PRIJENOS UTAKMICE JA NA ARENA SPORT!
Sinoć sam pročitao jedan post o uplakanom Stevanoviću zbog pogrešnog pasa i primljenog gola i evo sam i dalje u šoku! Kakav gurbetluk i kakvi mitovi! 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
hapuc je napisao/la:FK SARAJEVO: "Ulaznice za navijače FK Sarajevo se kupuju na dan utakmice na stadionu. Prodajna mjesta se otvaraju dva sata prije početka susreta, u 18 sati.
Za naše navijače namijenjeni su sektori “3i” i “3h”. Cijena ulaznica iznosi između 50 i 100 LEI (5 i 10 KM) i bitno je istaći da se ulaznice ISKLJUČIVO mogu kupiti u moldavskoj valuti u skladu sa uputama od strane domaćina."
UNFKSHZ: "HORDE ZLA ORGANIZUJU PUT NA GOSTOVANJE U MOLDAVIJU U KIŠNJEV!!! Cijena puta iznosi 210KM (u cijenu su uključeni: prevoz luksuznim autobusom i smještaj sa doručkom u hotelu***). Uplate za ovo gostovanje će se primati u ponedjeljak u prostorijama UNFKS u periodu od 16:30h do 19:00h i u utorak od 10:00h do 13:00h. Pri uplati je važno da imate pasoš, odnosno broj vašeg pasoša. Sve ostale informacije vezane za gostovanje i organizaciju puta možete dobiti na mjestu uplate.
Također, u radnom vremenu udruženja bit će moguće kupiti sive FCS majice, šešire, šalove te stikere i članske kartice."
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Pošto ja ne idem, htio sam poslati nekoga kome se ide s foruma, ali bit će opet kupujem mišljenja.
Sažeta pokazao da ustvari se fakat ništa nije promjenilo, tj. da Čala nije podvukao sa prošlom sezonom i rekao "aha, ovo moramo promjeniti, ovo pomjeriti, ovo zategnuti..." Do sutra vi pričajte da je bilo malo vremena, ništa se neće promjeniti ni do početka sezone. Što znači 4. tura smjene trenera na jesen, kad je već kasno.
Sažeta pokazao da ustvari se fakat ništa nije promjenilo, tj. da Čala nije podvukao sa prošlom sezonom i rekao "aha, ovo moramo promjeniti, ovo pomjeriti, ovo zategnuti..." Do sutra vi pričajte da je bilo malo vremena, ništa se neće promjeniti ni do početka sezone. Što znači 4. tura smjene trenera na jesen, kad je već kasno.
Samo Saraj'vo.
Da se kladimo da Cala docekuje 2018.-tu na klupi FKSPitarBordo je napisao/la:Pošto ja ne idem, htio sam poslati nekoga kome se ide s foruma, ali bit će opet kupujem mišljenja.![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Joj @pb ja nemam vremena za moldavije al otvoren sam za to da me saljes na cipar ili takvu egzotiku kad budemo igrali 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
Toga se i bojim. Da čuvamo "kostur" u najgorem mogućem trenutku u zadnjih 20 godina.Mokes je napisao/la:Da se kladimo da Cala docekuje 2018.-tu na klupi FKSPitarBordo je napisao/la:Pošto ja ne idem, htio sam poslati nekoga kome se ide s foruma, ali bit će opet kupujem mišljenja.![]()
A vjeruj da nije inat, frajko ako nastavi gdje je završio minulu sezonu, nećemo ništa profitirati.
Samo Saraj'vo.
Dobrodošli su svi, bez obzira na starost, koji žele da poboljšaju svoju fizičku spremu, zdravlje i izgled. Druženje i rekreacija samo su neke od mogućnosti koje vam pruža Horde zla MMA kroz trening. Naglasak je upravo na “početnicima i rekreativcima” što znači da, u navedenoj sekciji neće biti naprednijih članova, te da svi kreću od istog nivoa tj. od osnovnih – bazičnih treninga bez obzira na ranije iskustvo stečeno na drugim borilačkim sportovima”, poručuju Horde zla.

Isto sam pročitao i nisam mogao vjerovat majke miHigh je napisao/la:Sinoć sam pročitao jedan post o uplakanom Stevanoviću zbog pogrešnog pasa i primljenog gola i evo sam i dalje u šoku! Kakav gurbetluk i kakvi mitovi!
Mi da onakve stvari pišemo, ovaj forum bi procurio u sve domaće medije i portale.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Evolution87
- Kontakt:
posalji mene na kipar tebraPitarBordo je napisao/la:Pošto ja ne idem, htio sam poslati nekoga kome se ide s foruma, ali bit će opet kupujem mišljenja.![]()
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Mogu ti poslati gajbu bezalkoholnog piva.FrancescoTotti je napisao/la:Joj @pb ja nemam vremena za moldavije al otvoren sam za to da me saljes na cipar ili takvu egzotiku kad budemo igrali
Ne dam marke više u klub dokle god je pola uposlenih tamo uhljebljeni nesposobhnjakovići.
Znam barem 10tak likova koji su do ove sezone bili među oni "2.000 bolesnika" koji nisu obnovili članske i neće kupovati sezonske... A derbi će tek da pokaže da čak ni derbi navijačima ovo više nije zanimljivo...
Samo Saraj'vo.
skoroalen je napisao/la:Isto sam pročitao i nisam mogao vjerovat majke miHigh je napisao/la:Sinoć sam pročitao jedan post o uplakanom Stevanoviću zbog pogrešnog pasa i primljenog gola i evo sam i dalje u šoku! Kakav gurbetluk i kakvi mitovi!![]()
![]()
Mi da onakve stvari pišemo, ovaj forum bi procurio u sve domaće medije i portale.
Potlačeni uvijek plaču.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
(Plači)pi*ke iz ZvorničkeHigh je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Isto sam pročitao i nisam mogao vjerovat majke miHigh je napisao/la:Sinoć sam pročitao jedan post o uplakanom Stevanoviću zbog pogrešnog pasa i primljenog gola i evo sam i dalje u šoku! Kakav gurbetluk i kakvi mitovi!![]()
![]()
Potlačeni uvijek plaču.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
Daj da ne pišemo o klubu koji svoje domaće utakmice igra u naselju Hrasno.
Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:Daj da ne pišemo o klubu koji svoje domaće utakmice igra u naselju Hrasno.
-
nukleusmember
- Kontakt:
pa daj da ga vidimo,šta si se stis'o?High je napisao/la:Sinoć sam pročitao jedan post o uplakanom Stevanoviću zbog pogrešnog pasa i primljenog gola i evo sam i dalje u šoku! Kakav gurbetluk i kakvi mitovi!
VVVBK
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... art=325320nukleusmember je napisao/la:pa daj da ga vidimo,šta si se stis'o?High je napisao/la:Sinoć sam pročitao jedan post o uplakanom Stevanoviću zbog pogrešnog pasa i primljenog gola i evo sam i dalje u šoku! Kakav gurbetluk i kakvi mitovi!
VVVBK
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.