FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kaladze
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kaladze » 24 jun 2017, 17:55

Jel Josip Tadic ta 10tka koju cemo dovesti ako se ne uspije dovesti Stojcev ?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 jun 2017, 17:55

muhamedhulk je napisao/la:Moj stav je uvijek isti; kritikovati ako treba, ali svakodnevno prozivati i najavljivati ispadanje iz EL, ligu za opstanak, otkaz trenera itd. (jer se nema nista konkretno napisati) je postalo dosadno jer se ponavlja uvijek, iz dana u dan.
Zašto je dosadno ako neko smatra da nešto nije u redu i ponavlja to stalno? To je kao da kažeš "kritikovati ako treba, ali stalno prozivati i tražiti zatvor za Vedranovu ubicu (jer se nema nešto konkretno napisati) je postalo dosadno jer se ponavlja uvijek"

Meni nije dosadno što neko svaki dan ponavlja da će biti bolje, jer je to njegov stav, mogu se ne slagati sa tim i ući u debatu, ali reći da je dosadno što se neko javno drži svog stava i stoji iza istog je... u nedostatku boljeg izraza, komično. :salut:

Ovaj prvi dio komentara ti neću ni komentarisati jer zahtjeva kilometarski post o nečemu što je prerađeno ovdje milion puta već, ali neki se konstantno na to vraćaju.
Samo Saraj'vo.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 24 jun 2017, 17:56

FrancescoTotti je napisao/la:
hrn je napisao/la:Petrak je zavrsen i dogovoreno je sve samo se ceka da objave zvanicno.
hrn je napisao/la:Gdje taj Petrak ?
kopira postove od Majkla.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jun 2017, 17:57

rasavoje je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Ako mene pitas hocu, cim me imenjak posalje :kafa:
Je ko imenjak? :think:
PitarBordo :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 24 jun 2017, 17:58

MortemHz je napisao/la: PitarBordo :D
Kako se zove/s? :mrgreen:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 jun 2017, 18:00

bordobijeli je napisao/la: Upravu si nema sta . evo recimo ja kad sam na utakmici onda nekako to izbacim na toj utakmici . a kad recimo gledam link ili tv onda puno vise komentarisem ( serem ) po forumu nego kad si uzivo . tako da mislim da puno vise kritikuju i pljuju oni koji jako malo idu na utakmice . dok onih 3 000 bolesnika koji su uvijek na stadionu jako malo kritikuju ljudi odu na tekmu i tu kazu svoje misljenje . nemoj licno shvatati
Pa ti "misliš" da je tako. Evo ovdje najglasniji kritičar su ti ljudi koji su na istoku svaku tekmu i većinu gostujućih. Osim mene, ja sam na zapadu. Ne možeš nikako sebe smatrati mjernom jedinicom i ono što ti radiš i kako doživljavaš smatrati aksiomom i ako drugi ne rade k'o ti "njima je moderno ovo po fb i to." Na kraju krajeva 2017. godina, ljudi sjede na stadionu i komentarišu na FB, twitteru i forumu cijelu tekmu. Svi doživljavaju stvari drugačije, neko kritikuje jer želi bolje, neko šuti jer živi u uspomenama i emocijama, neko je tu samo u prolazu... A niko od njih/nas nije mjerna jedinica.

Ono što jeste mjerna jedinica, recimo za posjetu, je kvalitet proizovda.
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 jun 2017, 18:02

rasavoje je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: PitarBordo :D
Kako se zove/s? :mrgreen:
Zebulon. :kafa:
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 jun 2017, 18:04

Kad sutra dođe SMS uz Bajramsku čestitku (nemojte me razapet' što spominjem vjeru :mrgreen: )
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 24 jun 2017, 18:05

Tebe nisam pitala nista. :zviz:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 jun 2017, 18:06

skoroalen je napisao/la:Kad sutra dođe SMS uz Bajramsku čestitku (nemojte me razapet' što spominjem vjeru :mrgreen: )
Mnoge će popustiti nervoza, jer će se vratiti na pivo za koji dan. Ostat ćemo samo Evander, joker i ja da kritikujemo igru. :lol:
Samo Saraj'vo.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 24 jun 2017, 18:09

@pitarbordo
Nisu stavovi dosadni, nego sto moram citati svaki dan isto...
Slazem se da je sve prezvakano sto puta dosad, i nema potrebe da se pisu kilometarski postovi, svi znamo sve :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 jun 2017, 18:12

Pa ljepota interneta i foruma na internetu je u tome da ne moraš da čitaš. Sve se zasniva na tvojoj volji, svaki komentar možeš da preskočiš, svakog autora da ignorišeš. Ne moraš čitati svaki dan isto je tačna izjava u tom pogledu, niko ti ne može nametnuti da čitaš moju kritiku ili jokerovu ili pokušaj insajderskog mahalanja sa sela Švrakinoga. :salut:
Samo Saraj'vo.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 24 jun 2017, 18:13

Svi ste vi Mireli :D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

High

Post Postao/la High » 24 jun 2017, 18:15

Primijeti li iko od vas da je ova tema aktivnija nego ikad? Od 2008. sam ovdje, od samog početka foruma, i nikad se nije šaralo kao sad.

Sve zahvaljujući

H
R
U
S
T
E
M
O
V
I
Ć
U
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 24 jun 2017, 18:18

Vjeruj da ste majkl, lukavac i ti bili na ignore, ali vratio vas :D Naucio da ignorisem i bez opcije :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 24 jun 2017, 18:20

Bilo je utakmica kada je taj igrac odigrao pristojno. Valjda je red da se pristojno oprostimo od njega i nikad ga vise ne pomenemo. Nije u redu pricati o nekome ko nije tu :D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 jun 2017, 18:20

Pa naravno ovi sto kritikuju da ce doci na svoje kad tad . svaki trener ima kraj a posebno na klupi FKS . Cala ce prije ili kasnije otici onda dodju i kazu kad sam ja reko da on nema pojma .

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 jun 2017, 18:25

muhamedhulk je napisao/la:Vjeruj da ste majkl, lukavac i ti bili na ignore, ali vratio vas :D Naucio da ignorisem i bez opcije :mrgreen:
Pa šta je onda tačno problem? Naučio da ignorišeš, a kažeš "moraš" da čitaš to svaki dan. Forum po definiciji je mjeste gdje se razmjenjuju stavovi i ideje, a ne supresija istih.
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 jun 2017, 18:28

bordobijeli je napisao/la:Pa naravno ovi sto kritikuju da ce doci na svoje kad tad . svaki trener ima kraj a posebno na klupi FKS . Cala ce prije ili kasnije otici onda dodju i kazu kad sam ja reko da on nema pojma .
Nije istina da neko "dođe na svoje" većina kritika ovdje je višestruko potkrijepljena argumentima, samo zadnjih 24 sata imaš pregršt argumenata na temu Mehmed Janjoš.

A to "jesam ti rekao" rade svi. Isto tako kad Said dade gol protiv Olimpica svi saidoljupci se pojaviše da podebljaju kako su oni to najavili, bez obzira što nas je taj gol košta stotinjak hiljada KM. Pobogu si čovječe pa ti si sam rekao da igra nije nešto, ali da treba kriviti upravu - pa i to je kritika i kada ode uprava ti ćeš reći da si oduvijek govorio da treba da idu. :lol:
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 jun 2017, 18:31

Pogodite šta je objašnjeno kao "raditi istu stvar iznova x puta i očekivati drugačije rezultate". :kafa:
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”