FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Tuzlanski075
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja napisem da je pozitivan dolazak Husica, covjeka budalom prave na potpisu ugovora, ne moze se nista promijeniti ako pozitivno napisem nesto, pozitivno je ako do kraja izguramo sa tuzbom protiv saveza ako ce ikako doci do nje i tu je moja podrska velika, vama smeta ako nesto negativno napisu ljudi, ali to je istina, eto falimo na sva usta ove ljude, njihov posao i odnos prema igracima pa nemojte da dodjemo u slicnu situaciju da krivimo Zeljeznicar, Velez, Gosk kao i 2012 godine
Opet plate uporedjujete sa privatnim firmama, UKCom i drugim djelatnostima, jeste li realni braco, kakve veze imaju Sloboda i privatna firma i plata u zadnjih nekoliko dani mjeseci, ne pravite od kluba Tom Cat otpad, pa neka nam bude kao sto je sada i gore
ovo je moje misljenje samo, pisem negativno i imam pravo, ako vam smeta vase je, ako vam valja da UO tretira igrace kao gradjevince onda ok vi to zelite, ali ne zelite onda uspjesan klub, ali ne krivim nas, navikli smo da budemo klub bez ambicija sto i jesmo. Samo se nadam da se varam i da ce me prijatno iznenaditi
Ja sam mislio na uporedbu sa drugim klubovima..
Mogu oni svi pricat sta hoce.rijetko ko to izmiruje mjesec za mjesecom...
U sarajevu znaju kasnit po tri mjeseca. Kod nas bi izgorio forum. Veliki zastitnici fudbalera. Sindikalci hahaSariel je napisao/la:Ja sam mislio na uporedbu sa drugim klubovima..
Niko, niko, samo Sloboda
-
sviunapad1010
- Kontakt:
PotpisSariel je napisao/la:Clanska 20 i sezonska 50..
To bi bili prihvatljivo...
Ako je.manje hebaji ha ne vrijedi..
Plus treba napravit i neke skuplje varijante
50 cl 100 sez..
100 cl 200cl 500cl..1000cl..
Sto rece onaj blento tuzlank neli dan voli raja nesto da dobije zauzvrat.makar i karticu
Dajte ljudi više pustimo šuplju priču hajde da pomognemo Slobodi.
Kada napunimo tribine imamo i pravo da svima yebemo od do i da vrsimo na sve u i oko kluba pritisak maksimalni.
Pune tribine mi smo pola posla završili.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ti si neki uhljeb mrtvi, koji uopšte nema realnu sliku trenutne situacije ni u klubu ni kako drugi ljudi žive.Tuzlanski075 je napisao/la:Ja napisem da je pozitivan dolazak Husica, covjeka budalom prave na potpisu ugovora, ne moze se nista promijeniti ako pozitivno napisem nesto, pozitivno je ako do kraja izguramo sa tuzbom protiv saveza ako ce ikako doci do nje i tu je moja podrska velika, vama smeta ako nesto negativno napisu ljudi, ali to je istina, eto falimo na sva usta ove ljude, njihov posao i odnos prema igracima pa nemojte da dodjemo u slicnu situaciju da krivimo Zeljeznicar, Velez, Gosk kao i 2012 godineOpet plate uporedjujete sa privatnim firmama, UKCom i drugim djelatnostima, jeste li realni braco, kakve veze imaju Sloboda i privatna firma i plata u zadnjih nekoliko dani mjeseci, ne pravite od kluba Tom Cat otpad, pa neka nam bude kao sto je sada i gore
ovo je moje misljenje samo, pisem negativno i imam pravo, ako vam smeta vase je, ako vam valja da UO tretira igrace kao gradjevince onda ok vi to zelite, ali ne zelite onda uspjesan klub, ali ne krivim nas, navikli smo da budemo klub bez ambicija sto i jesmo. Samo se nadam da se varam i da ce me prijatno iznenaditi
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
tacno , gori od Dzidica jbt
a najredovnije plate u cijeloj ligi
dobro neko napisa, posjeta je presudna.
mi kad bi imali 3000 prodatih karti u prosjeku, ne bi morali ni Ordagica ili bilo kojeg drugog igraca prodavati. Eto koliko je posjeta bitna.
a najredovnije plate u cijeloj ligi
dobro neko napisa, posjeta je presudna.
mi kad bi imali 3000 prodatih karti u prosjeku, ne bi morali ni Ordagica ili bilo kojeg drugog igraca prodavati. Eto koliko je posjeta bitna.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma kakvi mi i posjeta..
Samo nek neko drugi sve sredi i mi na gotovs ko zapete puske.
Cast izuzecimA!!!
Seru ljudi mjesecima seru godinama nije to samo sad, nego i za azmirove i bivsih uprava.
Palanacka filozofija i pomirite se s tim...
Samo nek neko drugi sve sredi i mi na gotovs ko zapete puske.
Cast izuzecimA!!!
Seru ljudi mjesecima seru godinama nije to samo sad, nego i za azmirove i bivsih uprava.
Palanacka filozofija i pomirite se s tim...
Sta cemo za napadaca?
Nista kmecat ko i dosad
Upravu si, dobar je i Tandara
3 - 0 vodimo titula je nasa.
Spavate li mirno Azemice.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
ccc nama Kiseljak uvali go. cccc. U ovoj utakmici juniori ako prime go je loše a kamoli prvi timSkojevska je napisao/la:3 - 0 vodimo titula je nasa.
& $ ?
Mico, Djukic i Smajic zabili golove
ovaj Djukic mi je interesantan, volio bih da mu Vlado da sansu
ovaj Djukic mi je interesantan, volio bih da mu Vlado da sansu
Nadam se da polovnjaci koji su na probi Mico,Sadzid,Ognjen Stjepanovic i slicni nece dobiti ugovore.Umjesto navedenog skarta bolje dati sansu i prostor juniorima poput malog Omerovica,Djukica,Muratovica,Beganovica i Salkica.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
da li je stjepanovic ostao u slobodi ili mu je istekao ugovor
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
11-1 spavate li mirno sarajlijee?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Tandir hat-trickDoeTz je napisao/la:11-1 spavate li mirno sarajlijee?
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Jesu i našli ekipu.

-
slaniskojevska
- Kontakt:
Jel Omerovic iz omladinskog,spic?
Mostovi koji nikuda ne vode,fontane koje niko ne gleda.
Spavas li mirno Premijer Ligo?
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.