Kazu u svemu losem ima nesto dobro... Nadam se da je to dobro ova Europa liga i da ce nas Željkan dogurati kao one godine sa Standardom
VOLIM TE ŽELJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sergej 150 ljami laraša...vise nego sve sto ti nabrojis, ali nebitno.Neandertalac je napisao/la:Da, ali je to laž. Spin.Monci je napisao/la:Prica Ž...Tica, Silic, Mudrinic po miliona minusa.
Dalje to što si nabrojao realno bi bilo da sam ja napisao : Husić, Pozder, Bevab... i da mi se nakačiš. U dvije godine transfera kao neko u pet, o promašajima smiješno i pričati. O promoviranju mladih, nemoj ni pokušavati.
Opravdavati ove poteze sa tim jadnim pokušajem je samo dno dna. Udar na inteligenciju svih nas.
Medikament@: Naravno možete nastaviti da se poredite, isto je to. Pardon, tu je to negdje.
Ako me pamćenje dobro služi taj Tica je fulio ( u usta ga hebem) šansu protiv Malage za prolaz u grupe lige Uefa. Tako da nije ni blizu.Monci je napisao/la:Sergej 150 ljami laraša...vise nego sve sto ti nabrojis, ali nebitno.Neandertalac je napisao/la:Da, ali je to laž. Spin.Monci je napisao/la:Prica Ž...Tica, Silic, Mudrinic po miliona minusa.
Dalje to što si nabrojao realno bi bilo da sam ja napisao : Husić, Pozder, Bevab... i da mi se nakačiš. U dvije godine transfera kao neko u pet, o promašajima smiješno i pričati. O promoviranju mladih, nemoj ni pokušavati.
Opravdavati ove poteze sa tim jadnim pokušajem je samo dno dna. Udar na inteligenciju svih nas.
Medikament@: Naravno možete nastaviti da se poredite, isto je to. Pardon, tu je to negdje.
Samo da mladja raja zna da je gresaka uvijek bilo i bice.
U toj utakmici se vidjelo koliko je Maribor veliki, a mi mali u ocima fudbalske Evrope. Mozes li zamisliti sta bi bilo da smo dosli kuci sa 2:1.hamzaTM87 je napisao/la:Jbt sad gledam neke klipove od 2010-2012, Zeba, Bogi, Bekrić, Kerla sada nemaju ni petinu kvaliteta što su tada imali. I baš smo se bezveze izglupirali u Mariboru sa ova dva gola što smo primili u završnici, ja smijem ruku dati da smo došli sa 2-1 na Koševo da bi ih izbacili jer ionako smo bez motiva opet odigrali nelošu utakmicu gore (čak nas je i sudija naguzio fino)
Svi su oni tada bili u svom "prajmu", prošlo je od toga 6,7 godina, nije to mali period u fudbalu. Poražavajuće što se mi nakon 6,7 godina opet vraćamo njima i oni su ta pojačanja sa kojima bi kao trebali napraviti taj neki sportski iskorak. Bogičević i Tuce su nažalost 'mrtvi' igrači od njih nikakve koristi nismo imali zadnjih godinu, godinu i po dana.hamzaTM87 je napisao/la:Jbt sad gledam neke klipove od 2010-2012, Zeba, Bogi, Bekrić, Kerla sada nemaju ni petinu kvaliteta što su tada imali. I baš smo se bezveze izglupirali u Mariboru sa ova dva gola što smo primili u završnici, ja smijem ruku dati da smo došli sa 2-1 na Koševo da bi ih izbacili jer ionako smo bez motiva opet odigrali nelošu utakmicu gore (čak nas je i sudija naguzio fino)
Neandertalac je napisao/la:Hajmo malo biti pozitivni

Qwerty90 je napisao/la:Uhhh ovo što se uradilo na stadionu, svaka čast, predobro izgleda !
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ili Dalibora Silica, vidjoh ga juce u Duvnu. Sto milja Mariboru tada yebem ti misa!!!Monci je napisao/la:Hajmo fokus na cetvrtak!!!!!
Nemoj da vadimo statistiku Sergeja Tice!!!!
Slavko likes thissamoposmatram je napisao/la:Nadam se da cemo igrati protiv Zete sa istom taktikom kao i do sad bez posjeda lopte. Po pripremnim utakmicama Zeta igra skroz povuceno. Treba im prepustiti incijativu i na kontre ih uzeti. I onako su se sami prozvali favoritom.
Jedva nas Newcastle uzeo. Mizernih 0-1.Monci je napisao/la:Ili Dalibora Silica, vidjoh ga juce u Duvnu. Sto milja Mariboru tada yebem ti misa!!!Monci je napisao/la:Hajmo fokus na cetvrtak!!!!!
Nemoj da vadimo statistiku Sergeja Tice!!!!
I u takvoj konstalaciji snaga prošle sezone, niko se nije naigrao sa nama niti je ko izvukao pozitivan rezultat. Samo je problem što smo mi rijetko kada tjerali protivnika da stane iza lopte i da se brani, pogotovo u Ligi za prvaka.Virtu4l je napisao/la:70% utakmice ce svi igraci Zete biti iza lopte.
Tako su igrali protiv jacih, Buducnosti, Sutjeske i Mladosti, ne sjecam se da im je neko zabio gol, a Edisa su ubili 3-0. Imaju par brzih igraca i oni me brinu, dok trepnes pred golom su ti, prizeman centarsut i neko je zakuca, tako su dali pola golova.Raonffa je napisao/la:I u takvoj konstalaciji snaga prošle sezone, niko se nije naigrao sa nama niti je ko izvukao pozitivan rezultat. Samo je problem što smo mi rijetko kada tjerali protivnika da stane iza lopte i da se brani, pogotovo u Ligi za prvaka.Virtu4l je napisao/la:70% utakmice ce svi igraci Zete biti iza lopte.
To je onaj dio gdje smo mi dosta slabi, na postavljenu obranu. Tu se ekipa koja napada puno više troši od ove u defanzivi pa u zadnjem dijelu utakmice steknu fizičku prednost.Virtu4l je napisao/la:Tako su igrali protiv jacih, Buducnosti, Sutjeske i Mladosti, ne sjecam se da im je neko zabio gol, a Edisa su ubili 3-0. Imaju par brzih igraca i oni me brinu, dok trepnes pred golom su ti, prizeman centarsut i neko je zakuca, tako su dali pola golova.Raonffa je napisao/la:I u takvoj konstalaciji snaga prošle sezone, niko se nije naigrao sa nama niti je ko izvukao pozitivan rezultat. Samo je problem što smo mi rijetko kada tjerali protivnika da stane iza lopte i da se brani, pogotovo u Ligi za prvaka.Virtu4l je napisao/la:70% utakmice ce svi igraci Zete biti iza lopte.
Mi ga moramo zabiti u prvih dvadesetak minuta.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 21 gost.