FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 24 jun 2017, 19:23

Jel spremila Zeta supcic za razvaljivanje :cool: :opaopa:

Kazu u svemu losem ima nesto dobro... Nadam se da je to dobro ova Europa liga i da ce nas Željkan dogurati kao one godine sa Standardom :cool: (nek Zeta bude Balzan...Nek AIk bude Ferencvaros....a za Standard cemo vidjeti)
VOLIM TE ŽELJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 24 jun 2017, 19:23

Neandertalac je napisao/la:
Monci je napisao/la:Prica Ž...Tica, Silic, Mudrinic po miliona minusa.
Da, ali je to laž. Spin.

Dalje to što si nabrojao realno bi bilo da sam ja napisao : Husić, Pozder, Bevab... i da mi se nakačiš. U dvije godine transfera kao neko u pet, o promašajima smiješno i pričati. O promoviranju mladih, nemoj ni pokušavati.

Opravdavati ove poteze sa tim jadnim pokušajem je samo dno dna. Udar na inteligenciju svih nas.

Medikament@: Naravno možete nastaviti da se poredite, isto je to. Pardon, tu je to negdje.
Sergej 150 ljami laraša...vise nego sve sto ti nabrojis, ali nebitno.
Samo da mladja raja zna da je gresaka uvijek bilo i bice.

A slazem se da se treba okrenuti lijepom dijelu price. Stadionu. Nasoj Grbavici. Koja nam uz sav angazman i investiciju na zalost ne moze donijeti bolju igru, kvalitetnije igrace i bolju atmosferu u ekipi.
Hajmo u cetvrtak svi ko jedan, napuniti Je i ubiti ih navijanjem ako vec igrom ne budemo mogli. Neka cijela regija ( a i sire) jos jednom vidi kakvi su navijaci Zelje, i zasto su medju najjacim u ovom dijelu Europe.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 jun 2017, 19:24

Nema nikakvih novosti oko Zete, poslije ludog radovanja nema mekinjasa vise. Neko im spito u uho halo ba cemu ono blamiranje :lol:
Jos Slavkec im zamku puca i varku svih varki jer zna da prate. Satic kuca tik tak tik tik tak.
Ko od nasih prati njih u stopu?

Pratio sam kretanje od nacitanog i postavku u 16cu nasem i izvan 16erca. Ramos, Pike i Humels u jednom, onda se mi pitamo sto je zakucan u prvih 11 ;)
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 jun 2017, 19:30

Stadion, slike, perverzija :tokralju: :opaopa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 24 jun 2017, 19:34

Jbt sad gledam neke klipove od 2010-2012, Zeba, Bogi, Bekrić, Kerla sada nemaju ni petinu kvaliteta što su tada imali. I baš smo se bezveze izglupirali u Mariboru sa ova dva gola što smo primili u završnici, ja smijem ruku dati da smo došli sa 2-1 na Koševo da bi ih izbacili jer ionako smo bez motiva opet odigrali nelošu utakmicu gore (čak nas je i sudija naguzio fino)
ZELJEZNICAR 1921!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 jun 2017, 19:39

Monci je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Monci je napisao/la:Prica Ž...Tica, Silic, Mudrinic po miliona minusa.
Da, ali je to laž. Spin.

Dalje to što si nabrojao realno bi bilo da sam ja napisao : Husić, Pozder, Bevab... i da mi se nakačiš. U dvije godine transfera kao neko u pet, o promašajima smiješno i pričati. O promoviranju mladih, nemoj ni pokušavati.

Opravdavati ove poteze sa tim jadnim pokušajem je samo dno dna. Udar na inteligenciju svih nas.

Medikament@: Naravno možete nastaviti da se poredite, isto je to. Pardon, tu je to negdje.
Sergej 150 ljami laraša...vise nego sve sto ti nabrojis, ali nebitno.
Samo da mladja raja zna da je gresaka uvijek bilo i bice.
Ako me pamćenje dobro služi taj Tica je fulio ( u usta ga hebem) šansu protiv Malage za prolaz u grupe lige Uefa. Tako da nije ni blizu.

Hajmo malo biti pozitivni :bih:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 24 jun 2017, 19:40

hamzaTM87 je napisao/la:Jbt sad gledam neke klipove od 2010-2012, Zeba, Bogi, Bekrić, Kerla sada nemaju ni petinu kvaliteta što su tada imali. I baš smo se bezveze izglupirali u Mariboru sa ova dva gola što smo primili u završnici, ja smijem ruku dati da smo došli sa 2-1 na Koševo da bi ih izbacili jer ionako smo bez motiva opet odigrali nelošu utakmicu gore (čak nas je i sudija naguzio fino)
U toj utakmici se vidjelo koliko je Maribor veliki, a mi mali u ocima fudbalske Evrope. Mozes li zamisliti sta bi bilo da smo dosli kuci sa 2:1.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 jun 2017, 19:42

hamzaTM87 je napisao/la:Jbt sad gledam neke klipove od 2010-2012, Zeba, Bogi, Bekrić, Kerla sada nemaju ni petinu kvaliteta što su tada imali. I baš smo se bezveze izglupirali u Mariboru sa ova dva gola što smo primili u završnici, ja smijem ruku dati da smo došli sa 2-1 na Koševo da bi ih izbacili jer ionako smo bez motiva opet odigrali nelošu utakmicu gore (čak nas je i sudija naguzio fino)
Svi su oni tada bili u svom "prajmu", prošlo je od toga 6,7 godina, nije to mali period u fudbalu. Poražavajuće što se mi nakon 6,7 godina opet vraćamo njima i oni su ta pojačanja sa kojima bi kao trebali napraviti taj neki sportski iskorak. Bogičević i Tuce su nažalost 'mrtvi' igrači od njih nikakve koristi nismo imali zadnjih godinu, godinu i po dana.

Zeba je bio ok, može proći, ako ništa trudio se više nego prije 6,7 godina što je svakako za pohvalu, al' se vidi da je i on u godinama i da ne može više kako je mogao prije.

Jedino Kerlu ne bih uzimao kao primjer iz tih gore spomenutih, jer Kerla nije baš bio u toj generaciji duple krune, odnosno bio je al' nije bio u prvih 11, on se prvobitno ustalio tek iduće sezone poslije Maribora. On nije ni toliko star, njegov problem prošle polusezone bila je kurcobolja. Mada nije mi ni jasno bilo kako smo ga uopšte doveli, jer je on igrao standardno i u Žalgirisu i Irtishu, tako da sam uvjeren da je mogao naći neki jači inostrani angažman od Želje. Ako je došao da nam pomogne, kako je odigrao, bolje da nije ni dolazio.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 24 jun 2017, 19:42

Hajmo fokus na cetvrtak!!!!!

Nemoj da vadimo statistiku Sergeja Tice!!!!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 jun 2017, 19:45

Neandertalac je napisao/la:Hajmo malo biti pozitivni :bih:
slika
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Damek
Kontakt:

Post Postao/la Damek » 24 jun 2017, 19:49

Qwerty90 je napisao/la:Uhhh ovo što se uradilo na stadionu, svaka čast, predobro izgleda !

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

....slazem se drug, usminkali su ga extra...ali citam komenatre, npr na Kli(ks)u...kako su ljudi odvratni, pogan prava...nema skoro niko da je pozitivno napisao, ista :(

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 24 jun 2017, 19:49

Monci je napisao/la:Hajmo fokus na cetvrtak!!!!!

Ili Dalibora Silica, vidjoh ga juce u Duvnu. Sto milja Mariboru tada yebem ti misa!!!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 24 jun 2017, 19:59

Nadam se da cemo igrati protiv Zete sa istom taktikom kao i do sad bez posjeda lopte. Po pripremnim utakmicama Zeta igra skroz povuceno. Treba im prepustiti incijativu i na kontre ih uzeti. I onako su se sami prozvali favoritom.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 jun 2017, 20:07

samoposmatram je napisao/la:Nadam se da cemo igrati protiv Zete sa istom taktikom kao i do sad bez posjeda lopte. Po pripremnim utakmicama Zeta igra skroz povuceno. Treba im prepustiti incijativu i na kontre ih uzeti. I onako su se sami prozvali favoritom.
Slavko likes this :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jun 2017, 20:07

70% utakmice ce svi igraci Zete biti iza lopte.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 jun 2017, 20:10

Monci je napisao/la:
Monci je napisao/la:Hajmo fokus na cetvrtak!!!!!

Ili Dalibora Silica, vidjoh ga juce u Duvnu. Sto milja Mariboru tada yebem ti misa!!!
Jedva nas Newcastle uzeo. Mizernih 0-1.

Isto je to :bih:

Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 24 jun 2017, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jun 2017, 20:12

'ta ce Newcastle, drugoligas
Voli te tvoje Sarajevo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 jun 2017, 20:15

Virtu4l je napisao/la:70% utakmice ce svi igraci Zete biti iza lopte.
I u takvoj konstalaciji snaga prošle sezone, niko se nije naigrao sa nama niti je ko izvukao pozitivan rezultat. Samo je problem što smo mi rijetko kada tjerali protivnika da stane iza lopte i da se brani, pogotovo u Ligi za prvaka.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jun 2017, 20:32

Raonffa je napisao/la:
I u takvoj konstalaciji snaga prošle sezone, niko se nije naigrao sa nama niti je ko izvukao pozitivan rezultat. Samo je problem što smo mi rijetko kada tjerali protivnika da stane iza lopte i da se brani, pogotovo u Ligi za prvaka.
Tako su igrali protiv jacih, Buducnosti, Sutjeske i Mladosti, ne sjecam se da im je neko zabio gol, a Edisa su ubili 3-0. Imaju par brzih igraca i oni me brinu, dok trepnes pred golom su ti, prizeman centarsut i neko je zakuca, tako su dali pola golova.

Mi ga moramo zabiti u prvih dvadesetak minuta.
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 jun 2017, 20:34

Virtu4l je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Tako su igrali protiv jacih, Buducnosti, Sutjeske i Mladosti, ne sjecam se da im je neko zabio gol, a Edisa su ubili 3-0. Imaju par brzih igraca i oni me brinu, dok trepnes pred golom su ti, prizeman centarsut i neko je zakuca, tako su dali pola golova.

Mi ga moramo zabiti u prvih dvadesetak minuta.
To je onaj dio gdje smo mi dosta slabi, na postavljenu obranu. Tu se ekipa koja napada puno više troši od ove u defanzivi pa u zadnjem dijelu utakmice steknu fizičku prednost.

Kakva im je tranzicija po osvojenoj lopti?

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 21 gost.