HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Svi smo isto primijetili što se tiče igre i igrača... Što se tiče igrača koji nisu danas nastupili, pretpostavljam da će svi igrati protiv Cibalie, a neki današnji akteri će biti pošteđeni... Jest da je prijateljska utakmica, ali Jamak ne može biti vođa našeg veznog reda protiv Maribora, dobar je za PLBiH, ali nama treba tu veliko pojačanje i to usudim se reći pojačanje koje bi igralo u paru s malim Ćavarom (Ćavar prije Jamaka, po mom mišljenju opet ponavljam!)... treba klonirati Tomića i eto pojačanja
... Ima i previše potencijala u ovim našim mladićima i to je možda novi smjer u kojem klub želi ići i to je baš pozitivno... ali sadašnjost nalaže da nam treba VEZNJAK
Salki odmah sutra dati ugovor, a Galić će biti veliko pojačanje, napokon će imati desnog beka ove sezone! Šta je sa Todorovićem, kad planira sebi doći? P.S. Meša trpa i ne staje
Nek se ispuca u ovim prijateljskim 
- tutankamon1905
- Kontakt:
Todor je danas bio zaduzen da kera izbaci s terena, bit ce on dobar kad bude trebalo
- hskzmostar
- Kontakt:
tutankamon1905 je napisao/la:Todor je danas bio zaduzen da kera izbaci s terena, bit ce on dobar kad bude trebalo
Ako Jazvin nastavi kao do sada i Jovic poboljsa zavrsnicu Kukoc malo smrsa mogao bi Todorovic lagano na posudbu ionako nista nije odigrao pola godine.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- tutankamon1905
- Kontakt:
Lucic nam nije stranac ili?
Njega odavno zelim pohvalit kako fino odigra kad god dobije priliku. Nije onaj tip odbrambenog sto odma dobijes osip kad primi loptu i kontas da ces gol primit
Njega odavno zelim pohvalit kako fino odigra kad god dobije priliku. Nije onaj tip odbrambenog sto odma dobijes osip kad primi loptu i kontas da ces gol primit
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
vidim Hajdarević vam igrao danas, pa me zanima kakav je bio? pozdrav
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
PiazzaGrande
"Bijeli M'bape", igrao je na lijevom krilu-brz, zna i ne boji se duela, ima dribling, nije mu problem petom odigrati, ima tu neku drskost...iako moze i sljedece sezone igrati za juniore, mislim da ce biti u seniorskom timu, sigurno ce dobivati odredjenu minutazu...Volio bih ga jednu utakmicu vidjeti u vrhu napada...Mislim da ce biti odlican igrac, po nekom mom skromnom navijackom misljenju...SlobodaTuzla1919 je napisao/la:vidim Hajdarević vam igrao danas, pa me zanima kakav je bio? pozdrav
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
OZnači ovako neko moje vidjenje trenutne situacije.Piric na golu ako ne iskoči kakva dobra ponuda u tom slučaju Krešo Bandić.Lijevi bocni Pero a desno Galić. Stoperi Katanec i Jakovljevic.Sredina Ćavar ? Bilbija pa onda lijevo Kukoč ali nadam se 100 spreman ,desno Jazvin ako je tako dobar kako kažete i naprijed eventualno Kajkut jer mislim da ce nakon kompletnih priprema uz njegovo iskustvo biti puno bolji nego lani.Naravno tek smo poceli s pripremama i teško je biti pametan ali mislim da se slazemo da svi znamo 6-7 igrača iz prvih 11 Piric,Galić Stojkić, Jakovljević, Katanec, Bilbija,Kukoč a ostalo ......Ajmo Šula dovedi Stevanovića i kakvog veznjaka i napadača zestokog i napast cemo treću u nizu.Volio bih ako bi se u prvih 11 probio Ćavar ili Mulahusejnovic.....
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
hvalaPiazzaGrande je napisao/la:"Bijeli M'bape", igrao je na lijevom krilu-brz, zna i ne boji se duela, ima dribling, nije mu problem petom odigrati, ima tu neku drskost...iako moze i sljedece sezone igrati za juniore, mislim da ce biti u seniorskom timu, sigurno ce dobivati odredjenu minutazu...Volio bih ga jednu utakmicu vidjeti u vrhu napada...Mislim da ce biti odlican igrac, po nekom mom skromnom navijackom misljenju...SlobodaTuzla1919 je napisao/la:vidim Hajdarević vam igrao danas, pa me zanima kakav je bio? pozdrav
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
I prije ove tekme su ga hvalili, valjda će dobiti šansu. U juniorskoj konkurenciji razvaljuje nadajmo se da će i seniorskoj biti jednako uspješan.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
PiazzaGrande
Traži se veznjak!
Kvalitetan, u dobroj tjelesnoj spremi, i koji je spreman za timski rad.
Radno mjesto sigurno, plaća po dogovoru, osvajanje trofeja zagarantirano.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- hskzmostar
- Kontakt:
PiazzaGrande je napisao/la:Traži se veznjak!
Do kada je konkurs raspisan?
Ovi nasi nogometasi kao obican puk nadaju se elektroprivredi(europi) a zavrse u kafani (bih) kad sve veze propadnu.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Zvone KožuljPiazzaGrande je napisao/la:Traži se veznjak!
HŠKZ!
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
To bi bilo extra moćno ali na žalost trenutno nerealno.mara1905 je napisao/la:Zvone KožuljPiazzaGrande je napisao/la:Traži se veznjak!
Marin Tomasov?mara1905 je napisao/la:Zvone KožuljPiazzaGrande je napisao/la:Traži se veznjak!
-
PiazzaGrande
Evo javio se Marko Perišić, defanzivni vezni...na probnom radu do petka, pa ćemo vidjeti.
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Sve kao ode Perišić u Man United..PiazzaGrande je napisao/la:Evo javio se Marko Perišić, defanzivni vezni...na probnom radu do petka, pa ćemo vidjeti.
-
PiazzaGrande
"Nadam se da ćemo postati prvaci države i tako obradovati navijače. Pred nama je sezona u kojoj moramo pokazati zašto smo Zrinjski".
Bravo Salko majstore!
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/jazvin-z ... ave/242383
Bravo Salko majstore!
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/jazvin-z ... ave/242383
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Sjećaš li se Petraka u sezoni 2014/15? Vjerojatno ne, kao ni ja i pretpostavljam većina naših navijača...Više je bio na klupi ili nikako u momčadi, nego što je igrao, ali istrpili smo ga i sada nam je veliki hendikep što je otišao...Tako i ovi novopridošli igrači, treba ih malo sačekati, ne žuriti sa ocjenama...Dosadašnja sportska politika kluba se pokazala dobrom, nema razloga da im ne vjerujemo...Uvjeren sam da će biti i "kapitalaca"Mandrake je napisao/la:Sve kao ode Perišić u Man United..PiazzaGrande je napisao/la:Evo javio se Marko Perišić, defanzivni vezni...na probnom radu do petka, pa ćemo vidjeti.![]()
I Petrak je došao na "mala vrata", pa vidjet ćemo, možda opet ubodemo
... ali kako sam shvatio danas iz Makinog intervjua, traže se dva veznjaka... mi i dalje čekamo i vjerujemo u nekog "kapitalca"
Realnost je takva, kao što ste svi napomenuli, PLBiH je plan B za većinu igrača, a s obzirom na ugled lige, nije ni čudo, ali ima još vremena do prijave, in Šula we trust
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Dva veznjaka i piše da gonjamo jednog brzonogog napadača ali nikako da ga uhvatimo,prebrz šta li je već.?Mandrake je napisao/la:Sve kao ode Perišić u Man United..PiazzaGrande je napisao/la:Evo javio se Marko Perišić, defanzivni vezni...na probnom radu do petka, pa ćemo vidjeti.![]()
I Petrak je došao na "mala vrata", pa vidjet ćemo, možda opet ubodemo
... ali kako sam shvatio danas iz Makinog intervjua, traže se dva veznjaka... mi i dalje čekamo i vjerujemo u nekog "kapitalca"
Realnost je takva, kao što ste svi napomenuli, PLBiH je plan B za većinu igrača, a s obzirom na ugled lige, nije ni čudo, ali ima još vremena do prijave, in Šula we trust
Znaci za Maribor sljedece
Piric,jakovoljevic,katanec,galic,stojkic mislim da ovdje nema sta mjenjati ..jakovljevic i katanec su beton u obrani ,desno galic valjo bi mozda i i neko iskusniji,ali moze i ovo ajd
Dva zadnja vezna .jamak me raduje jer ja msm da moze igrat komotno i donekle zamjenit petraka sad za ovog drugog neznam ,.bilbija poluspica nema sumnje..krila todorovic i jovic i gore kajkut msm za proc maribor trebo bi jos jedan dobar zadnji vezni,jedno krilo ,nesto onako ko sto je peko ljetos bio protiv Legije..i po meni jos jedan spic ..
Piric,jakovoljevic,katanec,galic,stojkic mislim da ovdje nema sta mjenjati ..jakovljevic i katanec su beton u obrani ,desno galic valjo bi mozda i i neko iskusniji,ali moze i ovo ajd
Dva zadnja vezna .jamak me raduje jer ja msm da moze igrat komotno i donekle zamjenit petraka sad za ovog drugog neznam ,.bilbija poluspica nema sumnje..krila todorovic i jovic i gore kajkut msm za proc maribor trebo bi jos jedan dobar zadnji vezni,jedno krilo ,nesto onako ko sto je peko ljetos bio protiv Legije..i po meni jos jedan spic ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.