A zicera
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A zicera
Pricali smo obecao je extra napadaca ako se pogode u cijeni.Sariel je napisao/la:![]()
![]()
Nema jacih od ovih kantonalnih liga i utakNica
Jesl nam s precjednikom poprico il je zurio na utaknicu
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema posjete,clanskih i sezonskih bez dobrog marketinga, zvucnih pojacanja i velikih ambicija....a vi zajedno samnom mozete k u r c
u svirati i lozit nas 30,40 forumasa sa tom spikom"hajmoooooooo""...ljude jednostavno ne interesuje mrtvi vitez,krupa i mladost iz sela pored kaknja i sve to u borbi za J E B E N O NISTA.....nit je ovo Bundesliga nit smo mi Germani da nas dodje 15 milja u nizim ligama
u svirati i lozit nas 30,40 forumasa sa tom spikom"hajmoooooooo""...ljude jednostavno ne interesuje mrtvi vitez,krupa i mladost iz sela pored kaknja i sve to u borbi za J E B E N O NISTA.....nit je ovo Bundesliga nit smo mi Germani da nas dodje 15 milja u nizim ligama
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ja sam gledao par utakmica u kadetima i igrao je lijevo krilo. Prekucao je davno kadete a po mom nekom misljenju i juniore. Eh sad sta i kako ce bit u seniorima to cemo da vidimo. Znam da je na onoj prvoj kontrolnoj usao s Jahicem u duel i Jahic je nastradao znaci ima malac i srce tako da je veliki potencijal. Da bi mi mogli prodat igraca i zaradit ozbiljne novce mora se promjenit puno toga u omladinskom pogonu i nacinu rada kluba.ovisnik je napisao/la:Šta igra ovaj mali Omerović,znam da je kadetski reprezentativac i da je potpisao ugovor sa klubom, obzirom da ga nisam gledao interesuje me može li igrati seniorski futbal,kako nemamo para za prava pojačanja najbolje rješenje bi bilo da se pruži prilika mladima igračima,al samo onima koji zaista vrijede,time je klub na dobitku,navijači vole vidjeti domaće igrače a to je i šansa ako neko odskoči da se nešto i zaradi.Poslijeratni transferi na kojima smo zaradili ozbiljne novce/Mirza Mešić, Said,/bili su produkt takve klupske politike.
Nisu nasi smijeli obuc Ardu dresove glupo bi bilo da Kiseljak ima bolje dresove
Znači ništaTaRgEt_ je napisao/la: Pricali smo obecao je extra napadaca ako se pogode u cijeni.![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Samo suljo krpic.il on il niko..ako nema love nek nas handri klapandir.ha ja
Krpa ide u Selju
Otlud to??
Ko je to rekao?
Jao jao..
Pa dje ce vam dusa
Ko je to rekao?
Jao jao..
Pa dje ce vam dusa
prica iz grada jbg, moze i wobly potvrdit
Jao pa sta bi s onom da ceka nase???niko nista?
Zamis krpu u on om plavom dresu stori.i daje nam golove.pa gdje ce vam dusa.dignite kredit.uradite sta bilo.zadrzite ga ovde.
Zamis krpu u on om plavom dresu stori.i daje nam golove.pa gdje ce vam dusa.dignite kredit.uradite sta bilo.zadrzite ga ovde.
gluposti, Krpa uopste nije imao u planu da se vrati, cilj mu je otic u jaku ekipu gdje ce odigrat najbolje sto moze, jer se zeli na taj nacin nametnut u AIK-u, osim toga, ponudili su mu extra uslove
Senad ako pusti Krpu nek se komotno deportuje u Seljublje prvom prilikomChinaglia je napisao/la:Krpa ide u Selju
Sloboda Tuzla
Drugovi moji Sretan vam Bajram.
Svima koji slave Bajram barecula .

Svima koji slave Bajram barecula .
- RollingPaper
- Kontakt:
BŠMO svima!
Sariele ajde na baklavu
Sariele ajde na baklavu
Evo mene vec u pohodu .hvala na pozivu roli

-
sviunapad1010
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim slobodasima koji slave.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Bajram Serif Mubarek Olsun svim Tuzlacima Bosnjacima,i da ga provedete u zdravlju i veselju sa najmilijima.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Probisvjet
- Kontakt:
Sretan Bajram!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- & " " ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.