ali poslao je henmana u penziju, svi smo mu zbog toga zahvalni
što se ostalog tiče igra roger odlično, a ako čilić osvoji wimbledon onda ću i ja dogodine
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
hahahahahahhahahahhahha bas ih udara pola seta nije poena osvojio protiv NAJVECEG SVIH VREMENAbodi123 je napisao/la:Saša bi danas mogao nastaviti udarati temelje u epohu nazvanu smjena generacija. Federer je loš čitav vikend, danas će mu trebati za pobjedu nivo igre koji do sad nije pokazao, na drugoj strani, Čilić igra odlično nema šta, u zoni je čitav turnir, crta po terenu, pogađa šta poželi, servis sluša besprijekorno, podsjeća u mnogo toga na onog sa US Opena od prije tri godine i sa ovom igrom će biti jako, jako zajeban na Wimbledonu, a za protivnika ima čovjeka koji je primjer savršenog prototipa grass court igrača, Lopeza. Svaki puta sve više uživam u njegovom bekend slajsu, poezija od tenisa, trava i on, ko Lolek i Bolek.
rece "strucnjak" bodi danas smjena generacijaJeftha je napisao/la:Ubi ga babuka, izgleda Mirka dobru baklavu spremila za Bajram.
Nemoj mi @bodija ismijavati, moglo bi se sad sve okrenuti u drugom setu.delinjo je napisao/la:rece "strucnjak" bodi danas smjena generacijaJeftha je napisao/la:Ubi ga babuka, izgleda Mirka dobru baklavu spremila za Bajram.![]()
![]()
ali toliko momak nalupa gluposti da je mucno citati mada djeluje kao fin momak ali lupa i sta ces ....i kad se nekad desi da Rafa dobije Rogera....vidjet ces kad pocne pisati pa sta je jesam vam rekao hahahahaadarker10 je napisao/la:Ma kakav Bodi.Jedino je haman pogodio dominaciju Nadala na sljaci,a da ce se to desit svi smo ionako znaliBolje da se on uhvati vozanja formula i da mani tenisa
Bas "strucnjak", sve go strucnjak dok babuke i moja drva preslusavaju njihove (kvazi) talente!delinjo je napisao/la:rece "strucnjak" bodi danas smjena generacijaJeftha je napisao/la:Ubi ga babuka, izgleda Mirka dobru baklavu spremila za Bajram.![]()
![]()
Zašto, pa ne bi da je rijec o Džumhuru pa da je neka senzacija.jestamaji je napisao/la:ako čilić osvoji wimbledon onda ću i ja dogodine
Nema smjenjuju ih ko na traci, pitanje je samo ko ce biti prvi ispod njega koji mu do koljena dobaci, moraju ponijet merdevine da se popnu i da dobiju tu cast da mogu da uopste da mu ga pushe!delinjo je napisao/la:moj @effe prijatelju danas smjena generacija ...ne znas kakvu cast imamo...jos povrrijedi babuka ovo jadno dijete...predaj mec sinko
Teško, morao bi osvojiti još 17 titula, da igra naredne 4 godine, a da osvaja 4 turnira godišnje..moguće, ali da igra ATP 250, naravno ima Wimbledon, Cincinatti, Toronto, Paris, Shangai, WTC.delinjo je napisao/la:moze li se ugroziti ovih 109 titula Connorsa hmmmm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.