Bundesliga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Leverkuzem je pred punim plijenom u Dortmundu iako ima još dosta do kraja
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Vedo i Sejo, sta reci, vaka cast na igri vama kao i kompletnom Hoffenheimu, dati čvrku Werderu nije mala stvar, jer to nije mal klub. Samo ovako nastavite, volio bih da Hoffe izađe u Evropu, a sta mislite 
Re: TSG 1899 Hoffenheim
dal' se meni cini, il igraju puno bolje bez pojedinaca kao Eduardo koji hoce sve da ide preko njih..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
HVALA LEVERKUSEN!
Nakon sinoćnjih provokacija, da uzvratim istom mjerom. Ne volim ostati dužan. Zbilja mi su Apotekari uljepšali ovaj, ionako, divan mubarek dan.
Nakon sinoćnjih provokacija, da uzvratim istom mjerom. Ne volim ostati dužan. Zbilja mi su Apotekari uljepšali ovaj, ionako, divan mubarek dan.
Da sam ja navijac Schalkea bio bih duboko zabrinut nakon jucerasnje utakmice, i nikakav poraz Dortmunda me ne bi mogao utjesiti. Ocajni ste, necete ni peti biti.Zdena04 je napisao/la:HVALA LEVERKUSEN!
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
Očajni su tvoji komentaru u afektu. Zar ti nisi napisao da je HSV strašno dobra ekipa? Evo sad pitanje, Zar je sramota izgubiti na gostovanju sa igračem manje protiv "strašno dobre ekipe"?Klopp je napisao/la:
Da sam ja navijac Schalkea bio bih duboko zabrinut nakon jucerasnje utakmice, i nikakav poraz Dortmunda me ne bi mogao utjesiti. Ocajni ste, necete ni peti biti.
Gledaj svoje poslove i provociraj kad imaš povod za tim.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sve pohvale idu na racun Mainza.
Prosle sezone su bili pravo osvjezenje i malo je falilo da se dokopaju Europe, a evo i ove godine nastavljaju ciniti cuda, a uz to su ostali i bez najboljeg strijelca ekipe.
Prosle sezone su bili pravo osvjezenje i malo je falilo da se dokopaju Europe, a evo i ove godine nastavljaju ciniti cuda, a uz to su ostali i bez najboljeg strijelca ekipe.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Lewis Holtby oderao guzove.Omerbavarac je napisao/la:Sve pohvale idu na racun Mainza.
Mi tračimo igrača na toj poziciji a posudili ovog dijamanta.
Kakvom bolan afektu, poceo si se gubiti. Nit sam koga kad provocirao nit mi je cilj provocirati. HSV odigra lose i opet vas poderu. Ja pricam o potencijalu kojeg HSV ima, da mogu da se bore za sami vrh. Juce nisu igrali extra dobro al i onakva igra je bila dovoljna da se pobijedi ocajni Schalke. Ti ako ne mozes normalno diskutovati, tj.bez emocija, brate povuci se iz rasprave, jer ocigledno nisi sposoban za raspravu. U svakom postu vidis provokaciju, ostaje mi da zakljucim da nisi sposoban za raspravu.Zdena04 je napisao/la:Očajni su tvoji komentaru u afektu. Zar ti nisi napisao da je HSV strašno dobra ekipa? Evo sad pitanje, Zar je sramota izgubiti na gostovanju sa igračem manje protiv "strašno dobre ekipe"?Klopp je napisao/la:
Da sam ja navijac Schalkea bio bih duboko zabrinut nakon jucerasnje utakmice, i nikakav poraz Dortmunda me ne bi mogao utjesiti. Ocajni ste, necete ni peti biti.
Gledaj svoje poslove i provociraj kad imaš povod za tim.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
Samo ti tako nastavi i potvrdi nam svima kakv si ti u stvari pri "vođenju diskusije".
- sarajlija89
- Kontakt:
Gledo sam obje utamice..u prvoj kod rezultata 0-0 stuttgart(cacau) fulio penal a kasnije i marica imao sut koji je neko od igraca mainza skinuo sa linije.mainz je to brzo kaznio i dosao do gola,nakon lose intrevencije golmana stuttgarta,tacnije bio je lose postavljen a ista situacija je bila i kod drugog gola..fantastican gol rasmunssena koji je na posudbi iz celtica u mainzu,sjajan gol glavom sa nekih 15 metara ali opet golman Sven Ulreich nije bio najbolje postavljen...do kraja su domaci rutinski priveli utakmicu kraju.
U drugoj tekmi Dortmund Leverskusen,gosti poveli golom Barnete nakon sjajnog prodora Vidala cini mi se po desnoj strani,nakon toga Borussija aktivnija,ponisten im je i cist gol mislim zbog navodnog offsidea,zaista su nijanse odlucivale....vec u iducem napadu renato Augusto ljevicom na slican nacin kao i Barneta pogadja mrezu domacih i tu je prica zavrsena.
Moram jos spomenut ove komentatore na Srbijanskom ES2...malo je rec da su ludi
preludi su..zajebaju se samo...
Kako sam se ismijo gledajuci pregled...igrac hanoverra Ya Konan(Ja Konan se cita)...i sad spominje ga taj komentator.."Ja Konan",kaze nemojte mislit da sam ja Konan,nego se ovaj igrac tako zove
...samo se zaebaju
preludi
U drugoj tekmi Dortmund Leverskusen,gosti poveli golom Barnete nakon sjajnog prodora Vidala cini mi se po desnoj strani,nakon toga Borussija aktivnija,ponisten im je i cist gol mislim zbog navodnog offsidea,zaista su nijanse odlucivale....vec u iducem napadu renato Augusto ljevicom na slican nacin kao i Barneta pogadja mrezu domacih i tu je prica zavrsena.
Moram jos spomenut ove komentatore na Srbijanskom ES2...malo je rec da su ludi
Kako sam se ismijo gledajuci pregled...igrac hanoverra Ya Konan(Ja Konan se cita)...i sad spominje ga taj komentator.."Ja Konan",kaze nemojte mislit da sam ja Konan,nego se ovaj igrac tako zove
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Vidi što ti je navijač Juventusa, nije odgledao utakmicu "svoje" ekipe, a prati sva dešavanja u Bundesligi.
Crveni karton dodjeljen Kolnovom kapitenu Mohamadu je najbrži ikad dosuđen u BuLi (u drugoj minuti ili tačnije u 87 sekundi).
Po Spox-u tim kola:

Crveni karton dodjeljen Kolnovom kapitenu Mohamadu je najbrži ikad dosuđen u BuLi (u drugoj minuti ili tačnije u 87 sekundi).
Po Spox-u tim kola:

Vom Jäger zum Gejagten
- sarajlija89
- Kontakt:
Danas sam cijeli dan gledo utakmice,jer sam bolestan nesto pa nisam ni ustajao iz kreveta,temperatura
A oduvijek pratim BL,kao i sve lige svijeta bez izuzetka, u vecoj ili manjoj mjeri...bolesnik fudbala sam ja vise nego sto mislite,sve tekme gledam...samo mrsko mi pisat po svakoj temi i ostavljat komentare i analize...u tom slucaju radije bi dnevnik pisao o svojim zapazanjima
Al eto...mogu nekad ovdje
,pogotovo sto sam sa BL poceo i gledat medjunarodni fudbal,tako da mi je Bayern sa klinsmanom tamo negdje oko 96 cak i bio prvi klub kojeg sam simpatisao,al ubrzo sam se odlucio za Juventus..i to je zauvijek nece se mjanjat vise.
Eto tako...
Realan je ovaj tim kola...nema sta
A oduvijek pratim BL,kao i sve lige svijeta bez izuzetka, u vecoj ili manjoj mjeri...bolesnik fudbala sam ja vise nego sto mislite,sve tekme gledam...samo mrsko mi pisat po svakoj temi i ostavljat komentare i analize...u tom slucaju radije bi dnevnik pisao o svojim zapazanjima
Al eto...mogu nekad ovdje
Eto tako...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Baš mi je o tebi pričao jedan jaran kad smo bili na kafi, štoviše zvao te na mobitel kada nam je trebala jedna informacija za trenera Slavije ili Leotara, ne sjećam se.sarajlija89 je napisao/la:Danas sam cijeli dan gledo utakmice,jer sam bolestan nesto pa nisam ni ustajao iz kreveta,temperatura![]()
![]()
A oduvijek pratim BL,kao i sve lige svijeta bez izuzetka, u vecoj ili manjoj mjeri...bolesnik fudbala sam ja vise nego sto mislite,sve tekme gledam...samo mrsko mi pisat po svakoj temi i ostavljat komentare i analize...u tom slucaju radije bi dnevnik pisao o svojim zapazanjima![]()
![]()
Al eto...mogu nekad ovdje,pogotovo sto sam sa BL poceo i gledat medjunarodni fudbal,tako da mi je Bayern sa klinsmanom tamo negdje oko 96 cak i bio prvi klub kojeg sam simpatisao,al ubrzo sam se odlucio za Juventus..i to je zauvijek nece se mjanjat vise.
![]()
![]()
Eto tako...![]()
Što se današnjih utakmica Bundeslige tiče, iznenadio me Mainz, odnosno loša igra Stuttgarta. Bayer će ove sezone biti hit, bar sudeći po današnjoj utakmici. Ubili su Dortmundovce.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- sarajlija89
- Kontakt:
hahaha...pa kako si me pozno Ministre,otkud znas da sam ja taj
Pito za trenera Slavije..upravu si
E ne mogu da vjerujem
Nije stuttgart toliko lose igro do prvog gola,promaseni penal ih je skroz poremetio... Timo Gebhart je pokazao da je veliki talenat i da je pred njim buducnost,vec sad je nosilac igra Svaba...
A Neverkusen ima dobru ekipu,pogotovo vezni red...opet ce biti kandidati za evropu,za nesto vise ne smijem ni rec
Nije stuttgart toliko lose igro do prvog gola,promaseni penal ih je skroz poremetio... Timo Gebhart je pokazao da je veliki talenat i da je pred njim buducnost,vec sad je nosilac igra Svaba...
A Neverkusen ima dobru ekipu,pogotovo vezni red...opet ce biti kandidati za evropu,za nesto vise ne smijem ni rec
Ja sam baš njegao morao imati na sportbildmanageru.geronimo je napisao/la:
Da li još neko igra sportbildmanager?
Rekao mi je da si "sarajlija89" - bog za fudbalsarajlija89 je napisao/la:hahaha...pa kako si me pozno Ministre,otkud znas da sam ja taj![]()
![]()
![]()
Pito za trenera Slavije..upravu si
![]()
E ne mogu da vjerujem
![]()
No, nećemo sad otići sa teme.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Današnja predstava 11 igrača (igračina) Bayera me baš oduševila. Kako momci igraju srcem, svaka čast. Pogotovu sada je Micha opet tu, opet ga navijaci vole, tacnije nisu nikada ni prestajali, al sad je to vise. Danasnja predstava i demonstracija sile u Dortmundu je dokaz da ovaj klub može i hoće u Evropu, pa i u juriš na titulu, što da ne, nije Bayer mačiji kašalj. Čovječe ova Bundeska je sve zanimljivija i zanimljivija, Hoffenheim prvi, Werder zadnji, hehe, naravno sve je to početak. Iduća utakmica protiv Tavrije 26-og pa onda opeet u Bundesku da damonstriramo silu i nad Borusijom iz Monchengladbaha. Što se tiče Tavrije imamo prednost od 3:0 pa nevjerujem da ekipa Tavrije može da dostigne taj rezultat ovog euforičnog sastava iz Leverkuzena, dakle Ukrajinci bye-bye.
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
Evo samo zbog ovoga ove sezone simpatishem Leverkusen, inace navijam samo da bayern ne bude prvak, al et ove godine bi volio nekako da Leverkusen uzme, a igraju pravo fin fudbalhepek04 je napisao/la:Današnja predstava 11 igrača (igračina) Bayera me baš oduševila. Kako momci igraju srcem, svaka čast. Pogotovu sada je Micha opet tu, opet ga navijaci vole, tacnije nisu nikada ni prestajali, al sad je to vise. Danasnja predstava i demonstracija sile u Dortmundu je dokaz da ovaj klub može i hoće u Evropu, pa i u juriš na titulu, što da ne, nije Bayer mačiji kašalj. Čovječe ova Bundeska je sve zanimljivija i zanimljivija, Hoffenheim prvi, Werder zadnji, hehe, naravno sve je to početak. Iduća utakmica protiv Tavrije 26-og pa onda opeet u Bundesku da damonstriramo silu i nad Borusijom iz Monchengladbaha. Što se tiče Tavrije imamo prednost od 3:0 pa nevjerujem da ekipa Tavrije može da dostigne taj rezultat ovog euforičnog sastava iz Leverkuzena, dakle Ukrajinci bye-bye.
nema potpisa
Ma nisam bas optimista, a ni toliki pesimista, Bayer ima fin kadar igrački i igra lijep fudbal, al tesko da ce osvojiti titulu, al naravno nije nemoguca misija, a i vrijeme je vise za to
Ovaj sastav sa Michom zasluzuje sami vrh njemačkog fudbala. Hajmo Apotekari 

Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.