Reprezentacija Njemačke - Elf

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Šta očekujete od Elfa na SP 2022

1) da bude prvak
11
16%
2) polufinale minimum
14
20%
3) proći će grupu i dalje je sve moguće
11
16%
4) ispadaju u grupi ( za švabomrzce)
34
49%

Ukupno glasova: 70

schickeria
Kontakt:

Re: Reprezentacija Njemačke - Elf

Post Postao/la schickeria » 25 jun 2017, 18:48

Werner novi klose

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 jun 2017, 18:51

Kako loptom barata taj Beny :ljepota:

Kako igra prodisa sa Kimmichom u sredini :ljepota:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 25 jun 2017, 18:55

Zao mi sto Younes nije postgao gol.

Pusti Low djecu da se igraju.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 jun 2017, 19:19

slika
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 25 jun 2017, 19:30

Besic je napisao/la:slika
Bolje da su stavili sliku gdje rovi nos :lol:
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 25 jun 2017, 19:39

Besic je napisao/la:slika
:tokralju:

mora se odati priznanje
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 26 jun 2017, 01:05

Werner je danas pokazao da mu se treba pruzati vise sansi. Pokretan, dobar pred golom, tehnika, brzina- odlican.

Henrichs udje i odmah asistencija. Mozda zasluzuje vise minuta da vidimo kakvog je zaista kova, moguce da bi bio pun pogodak. Jedno je sigurno, dalo bi se Kimmichu vise prilike u veznom redu da pokaze sav raskosni talenat.

Younes uopce nije los takodjer. Ima dobar dribling i mislim da bi vise prilike trebao dobivati, prodorniji je nego Brandt iako igraju na suprotnim stranama. Danas je imao nekoliko dobrih poteza.

Ter Stegen. Ne znam sta reci. Mogao je bolje, ali i Suleu je pobjegao igrac. Mada za mene je MATS odlican golman i vjerujem da ce se razviti u golmana svjetske klase.

Utakmica rutinska. Pogotovo nakon crvenog. Velika konfuzija prilikom koristenja VAR-a, dodijela crvenog pa ponistavanje. Samo mozda je ono i malo prestrogo bilo, ne cini mi se da je namjera postojala. Ali ova tehnologija je ipak super stvar.

Nadam se da ce Low vidjeti ko je za dalje pozive a ko nije. Neki igraci su ovdje nezasluzeno (Ginter npr.), a ova reprezentacija moze biti samo jaca na Svjetskom prvenstvu kada se vrate oni iskusniji.
Spamm

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 26 jun 2017, 08:59

Ginter je sasvim solidan na ovom turniru i opcenito nitko nije zakazao osim eventualno mustafi protiv chilea
Igrom.su odskocili goretzka stindl werner
Vrlo dobri kimmich draxler can rudy hector sule

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 26 jun 2017, 10:56

slika

@DFB_EN "Grupna faza je završena,upotrebljeno je 20 igrača,ali koji od njih vas je najviše impresionirao?"

Suvišno pitanje : Benny :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 26 jun 2017, 11:50

Lav Goretzka :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 26 jun 2017, 12:10

@schickeria
Ne govorim iskljucivo za tekuci turnir. Ginter nije opravdao ono sto se od njega ocekivalo dosad u svojoj karijeri. Na osnovu igre u klubu ne zasluzuje mjesto u reprezentaciji, jer da bi bio clan Elfa trebalo bi da pruzas odlicne partije na klupskom nivou. Doduse kod Lowa ima igraca koji veoma tesko izlaze iz reprezentacije bez obzira kakva forma bila.

Neka moja procjena kako bi spisak trebao izgledati:
GK: Neuer, MATS, Trapp
RB Henrichs, Kimmich*
CB Hummels, Boateng, Howedes, Sule
LB Hector
DMF Kimmich*, Khedira
CM Kroos, Weigl, Gundo ako ikad ozdravi, Goretzka
AMF Muller, Ozil (mada i on je poceo padati i to dobro)
LM Sane, Draxler
RM ovdje zasta ne znam ko bi mogao a da konstantno igra na toj strani, ne mogu se sjetitti
ST Werner
Naravno mijenja se od zavisnosti forme.
Neke sam mozda i zaboravio.
Ovo je spisak za ubuduce.

Od igraca koji su me najvise impresionirali na Kupu su:
Leon i Werner.
Spamm

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 26 jun 2017, 12:48

Gdje ces Schurrlea izostaviti. Jedino da se nije oprostio a ja nisam upratio?

Stindl se nametnuo. Demirbay ce sigurno dobiti jos prilika da se dokaze.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 26 jun 2017, 13:10

Vijadukt je napisao/la:Gdje ces Schurrlea izostaviti. Jedino da se nije oprostio a ja nisam upratio?

Stindl se nametnuo. Demirbay ce sigurno dobiti jos prilika da se dokaze.
Jesi ozbiljan za Schurrlea? Pa taj vec 2 i pol godine nije ni sjena bivseg sebe.
Spamm

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 26 jun 2017, 13:14

FCBAYERN je napisao/la: Jesi ozbiljan za Schurrlea? Pa taj vec 2 i pol godine nije ni sjena bivseg sebe.
Ja se salim, prigovaram za Schurrlea ima godina, ali nazalost ima ko se ne sali a taj odlucuje.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 26 jun 2017, 13:24

Vijadukt je napisao/la: Ja se salim, prigovaram za Schurrlea ima godina, ali nazalost ima ko se ne sali a taj odlucuje.
Bolje Brandtu davati sansu. Sigurno ce vise pokazati nego ovaj. Ali da ima igraca koji je vrlo dobar dole, koliko znam i nema. Lijeva strana je puno kvalitetnija.

Niti u U21 ima kvaliteta, igra im Weiser. Opet na lijevoj dosta varijanti postoji: Sane, Draxler, Gnabry. (mislim za seniorski tim i raspolozive mogucnosti) Vjerovatno da ce Ozila gurat dole na desnu stranu sto je pogreska, ili se vrati Mulleru kao nekadasnjem izboru za tu poziciju.
Spamm

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 26 jun 2017, 13:28

TORero u spicu :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 26 jun 2017, 18:57

Ginterov je bio u freiburgu najtalentiraniji stoper lige i otkrice sezone
Medutim pogrijesio je dolaskom u bvb gdje nije uspio izboriti minutazu pored subotica i hummelsa i dogodio se zastoj u karijeri a kod igraca koji ima 21 godinu kljucna je igra i to pogotovo za defenzivca
Mattias ima kvalitetu i ovo je bila sezona njegovog povratka ,vjerujem da ce dogodine biti daleko bolji ,zasluzuje sansu
Naravno da je sad popis za sp ne bi bio na njemu ali u izostanku howedesa hummelsa i boatenga zasluzuje minutazu i na turniru je sasvim dobar

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 26 jun 2017, 19:18

schickeria je napisao/la:Ginterov je bio u freiburgu najtalentiraniji stoper lige i otkrice sezone
Medutim pogrijesio je dolaskom u bvb gdje nije uspio izboriti minutazu pored subotica i hummelsa i dogodio se zastoj u karijeri a kod igraca koji ima 21 godinu kljucna je igra i to pogotovo za defenzivca
Mattias ima kvalitetu i ovo je bila sezona njegovog povratka ,vjerujem da ce dogodine biti daleko bolji ,zasluzuje sansu
Naravno da je sad popis za sp ne bi bio na njemu ali u izostanku howedesa hummelsa i boatenga zasluzuje minutazu i na turniru je sasvim dobar
Imao je itekako failova u BvB-u i uopce nije opravdao ocekivanja. Imao je priliku da se nametne ali ono sto je dobivao nije koristio.
Spamm

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 26 jun 2017, 19:21

FCBAYERN je napisao/la:
schickeria je napisao/la:Ginterov je bio u freiburgu najtalentiraniji stoper lige i otkrice sezone
Imao je itekako failova u BvB-u i uopce nije opravdao ocekivanja. Imao je priliku da se nametne ali ono sto je dobivao nije koristio.
Neigranje je ostavilo traga bez iakakve dileme medutim radi se o jos uvijek mladom igracu pogotovo za stopera i ima jos vremena.uostalom za njega je i u ovako promjenjivoj formi zainteresiran totenham

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 26 jun 2017, 19:27

Covjek je opasnost po svoj gol

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []