ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

Effenberg
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la Effenberg » 26 jun 2017, 03:21

jestamaji je napisao/la: vidiš da ni čiču lopeza ne može da uzme :mrgreen:
Hej, pazi sta pricas! :twisted:

Da te ne bi cica zik ! To je gospodin veteran tenisa, najkulturniji i najposteniji spanski teniser koji se ponasa uljudno na terenu i ne bavi se peksimetima i ne djeluje frljavac ko ovi ostali. Uostalom slika govori hiljadu rijeci, pogledas slike i u facu ovih miseva ko RBA i PCB pa onda u ovog i vidis u ocima ko je ozbilja i dingospo.

Oducio covjek Berdycha, Cilu, Dimija i ti velis cica! :damn:

Svi smo mi Lopezi i Mulleri! :rol:
hamzaTM87 je napisao/la:BIće pravo zanimljiv ovaj turnir u Antaliji... Kompleks izgleda fino (inače nalazi se odmah pored kultnog gdje se cijele godine fjučersi igraju), ali publika hoda u toku poena/meča kako ko gdje hoće, djeca nemaju pojma šta rade, danas su bukvalno sjebali Istomina kada je servirao za ostanak u meču jer su svaki put poslije prvog servisa krenuli bacati loptice na drugu stranu, upadnu u pola poena i ostale gluposti. Organizacijski će ovo puno više na neki divlji čelendžer ličiti. I naravno svaki dan temepratura od 35+ stepeni...

I žrijeb za kvale Wimbledona ja mislim da nikad nije gori bio, 70 % su šljakaši koji su samo došli pare uzeti a neki će ni krivi ni dužni proći bar jedno kolo, poštenog meča nema u prvom kolu. Mislim da ima jedno petnestak tenisera koji nikad nisu odigrali meč na travi ili pobjedili na travi na bilo kojem nivou
Ovo si sve dobro rekao. Turci jbg imaju kapital i misle da mogu da rade sta hoce. Vidis sta su u kosarci organizovali i kakav boom prave a i u fudbalu mic po mic. Nazalost sve te pare im ne mogu kupiti kulturu i ponasanje i smek koji imaju Evropljani. Isto ko oni zuti tamo. Nahebali smo ga svi odreda kad oni krenu sve da odredjuju, bice gore nego sad s Amerikancima.

Kakvi sljakasi, to su vecinom nekompletni teniseri koji se kriju iza izgovora i termina "specijalisti sljake", lave kad znas igrat tenis igras ga na svim podlogama, a ne cekat 10 mjeseci da dodju ta 2 mjeseca da vidis pobjedu.
Jeftha je napisao/la: Odlican avatar. :thumbup:

Federer u krupnom, Nadal u drugom planu. Bas onako kako je proteklo prethodnih 15 godina.
Davno brat Napoleon reko: "Slika vrijedi tisucu rijeci!" :kafa: :kafa:

Idemo nagradno pitanje za Rafatardove: "Bil vise volili da vam neko da 18 hiljada maraka ili 15 hiljada maraka? :rol:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 26 jun 2017, 07:32

Edin TM87 je napisao/la:blablabla
ja ponekad mislim da je dobro biti ti, ti se lako ubijediš u stvari koje ti se sviđaju i misliš da je to apsolutna istina, nije to loše :mrgreen:

ja sam možda rekao 10% ili 25% ali sigurno ne 0,01% jer u sportu je sve moguće, mogu biti i grci prvaci evrope i pitari prvaci kod nas :wave:

filip13

Post Postao/la filip13 » 26 jun 2017, 08:49

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jun 2017, 08:52

jestamaji je napisao/la:mogu biti i grci prvaci evrope i pitari prvaci kod nas :wave:
:lol: :lol:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 26 jun 2017, 09:56

I tako malo pomalo,Federer dodje na 600 poena od Djokovica,a recimo 2.1. ove godine razlika je bila skoro 10 000 poena.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 26 jun 2017, 12:10

Ja znam samo da bi Ramosa i Aguta dobila bez problema! :lol: :lol:

Nikad vise meceva nego danas, a nikad gorih meceva i kvazi tenisera, krecu Wimbly kvale.

filip13

Post Postao/la filip13 » 26 jun 2017, 12:17

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 26 jun 2017, 12:35

Effenberg je napisao/la: meni je npr. Rafa uvijek bio drag i steta sto su ga povrede satrale
evo, 11 oktobar 2015.

Mislim da je ocito da nas lik trola sve, vakat je da dobije ban ip adrese.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 jun 2017, 12:47

Neće dobiti ban dok god piše normalno odnosno dok ponovo ne krene o namještaljkama pisati. A šta je pisao prije 2, 3 ili 5 godina nije bitno, ima pravo da promjeni mišljenje i nekad nekog igrača voliš i onda ti iz nekog razloga omrzne.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 26 jun 2017, 13:08

samosarajvo je napisao/la:
Effenberg je napisao/la: meni je npr. Rafa uvijek bio drag i steta sto su ga povrede satrale
evo, 11 oktobar 2015.

Mislim da je ocito da nas lik trola sve, vakat je da dobije ban ip adrese.
Pjeni hejteru. Misljenja i vrijeme se mjenjaju. Ajd nazad u pecinu sad. Dobar pokusaj doprinosa temi, trolu! :wave:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 jun 2017, 13:18

Unofficialpage je napisao/la:Neće dobiti ban dok god piše normalno odnosno dok ponovo ne krene o namještaljkama pisati. A šta je pisao prije 2, 3 ili 5 godina nije bitno, ima pravo da promjeni mišljenje i nekad nekog igrača voliš i onda ti iz nekog razloga omrzne.
Koliko ti plaćaju kladionice pa ne daš da se priča o tome?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 26 jun 2017, 13:30

DANTES je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Neće dobiti ban dok god piše normalno odnosno dok ponovo ne krene o namještaljkama pisati. A šta je pisao prije 2, 3 ili 5 godina nije bitno, ima pravo da promjeni mišljenje i nekad nekog igrača voliš i onda ti iz nekog razloga omrzne.
Uno, stari bojovnik gdje Coates! :urnebes: :urnebes:

Nemojmo otvarati pandorinu kutiju sad.

Ima li iko da gleda antitalenta Edmunda protiv Younga ko ja sad? :urnebes:

Gledam malo i ovog indijca u Antaliji sto ima predugo ime, nije los, ali ovi brazilski teniseri su ocaj, i ogromni chokeri, ne znam sta je to njima tamo kakva im je voda pa utice na njih. Isto ona teniserka Haddad Maia neki dan ima 2.set 5:1 i servu i sve ispusi jos favorit bila. Da nisu i oni bojovnici kakvi? :hmmmmm:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 jun 2017, 13:42

DANTES je napisao/la:
2 mil eura na dnevnoj bazi :kafa:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 26 jun 2017, 13:45

Evo s obzirom da uskoro krece i Wimbeldon a trava se igra uveliko zanimljiva izjava Nadala (ako je tacna)

"Nivo igre mi nije dovoljan da se takmičim na onom nivou, na kojem želim na Vimldonu."

Vjerovatno dolazi opušteno na turnir i ne ocekuje previše, mozda da uhvati koji ATP bodic.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 26 jun 2017, 13:50

evoga: Ivanišević: Nadal je moj favorit ako prođe prvu sedmicu :mrgreen:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 26 jun 2017, 13:56

jestamaji je napisao/la:evoga: Ivanišević: Nadal je moj favorit ako prođe prvu sedmicu :mrgreen:
Istina, rekao je da mu je Rafa prvi favorit, Roger drugi
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 26 jun 2017, 15:27

jestamaji je napisao/la:evoga: Ivanišević: Nadal je moj favorit ako prođe prvu sedmicu :mrgreen:
Goran Ivanisevic odkako se ostavio reketa jedino sto dobro zna je najesti se janjetine i popiti pivu.

Cila cvjeta odkako ga je sutno, cak je i Berdych malo progledao. Veoma raduje ova izjava Gorana jos jednog u nizu "strucnjaka". Samo se ceka jos da Muratoglu potvrdi i onda mozete kucu i djecu staviti na Babuku da ce uzeti a oni hrabriji mogu igrati i na Rosola ili nekog servis bota ko Querrey protiv Rafana! :lol:

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 26 jun 2017, 16:16

Effenberg je napisao/la:
Ja znam samo da bi Ramosa i Aguta dobila bez problema! :lol: :lol:

Nikad vise meceva nego danas, a nikad gorih meceva i kvazi tenisera, krecu Wimbly kvale.
Ja režem ki.tu ako bi im uzela više od 2 gema po setu a i to sam stavio da se osiguram da ne ostanem bez nje, inače mislim da bi bilo 6-0, 6-0 :kafa:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 26 jun 2017, 16:24

Imate finale Wimbledona 2016. na SK1... kolika razlika u Endijevoj igri u odnosu na danas :roll:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 26 jun 2017, 17:01

Eld0rado je napisao/la:Evo s obzirom da uskoro krece i Wimbeldon a trava se igra uveliko zanimljiva izjava Nadala (ako je tacna)

"Nivo igre mi nije dovoljan da se takmičim na onom nivou, na kojem želim na Vimldonu."

Vjerovatno dolazi opušteno na turnir i ne ocekuje previše, mozda da uhvati koji ATP bodic.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Izjavljeno dosta davno, prije 10 ak dana mozda. Zna i sam Rafa koliko brzo napreduje ako je zdrav i ako trenira na 100%.Odigrace i 2 egzibicije.

Ono čega je mene najviše strah je to da ce se maximalno potrositi spremajuci za WB da bi ostvario napokon dobar rezultat.Eh sad, pod dobar rezultat smatram 1/2 ili finalem, mozda cak i 1/4 bi se smatrala solidnim rezultatom.Problem je sto bi Nadal vrlo lahko mogao da se premori spremajuci, da se previše potroši do tog potencijalnog dobrog rezultata, a da ne osvoji titulu jer mu je niko i ništa ne moze garantovati.I onda kao takav premoren ide na US gdje ispada vrlo rano i sjebaje citav kraj sezone (a postoji šansa i za nekom povredicom od tog forsiranja)

Po meni je sigurnija varijanta ranije ispadanje sa WB-a te maximalno spremanje za US.A ovom Rafi, koji puca od samopuzdanja, koji ima svo vrijeme svijeta za odmor i pripremu, šanse za US-o skaču višestruko.Mislim da bi bio prvi favorit na US-u, i to sa finom razlikom u odnosu na onog sljedeceg.Bolje servira, BH mu je jači, sve preduslove za takvo nešto ima.Bar za 2 klase je bolji sad nego početkom godine, a do US-a uz trening ce ta razlika biti još veća.Odma mi na um pada cuvena 2013 godina, samo sto bi ovaj put uz ovakvog Novaka napao i završni.

Ne znam, nisam pametan, valjda on zna.Bolje jedna titula i ispadanje u prvom kolu nego 2 polufinala ili 1 finale i 1 polufinale...

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []