Hej, pazi sta pricas!jestamaji je napisao/la: vidiš da ni čiču lopeza ne može da uzme
Da te ne bi cica zik ! To je gospodin veteran tenisa, najkulturniji i najposteniji spanski teniser koji se ponasa uljudno na terenu i ne bavi se peksimetima i ne djeluje frljavac ko ovi ostali. Uostalom slika govori hiljadu rijeci, pogledas slike i u facu ovih miseva ko RBA i PCB pa onda u ovog i vidis u ocima ko je ozbilja i dingospo.
Oducio covjek Berdycha, Cilu, Dimija i ti velis cica!
Svi smo mi Lopezi i Mulleri!
Ovo si sve dobro rekao. Turci jbg imaju kapital i misle da mogu da rade sta hoce. Vidis sta su u kosarci organizovali i kakav boom prave a i u fudbalu mic po mic. Nazalost sve te pare im ne mogu kupiti kulturu i ponasanje i smek koji imaju Evropljani. Isto ko oni zuti tamo. Nahebali smo ga svi odreda kad oni krenu sve da odredjuju, bice gore nego sad s Amerikancima.hamzaTM87 je napisao/la:BIće pravo zanimljiv ovaj turnir u Antaliji... Kompleks izgleda fino (inače nalazi se odmah pored kultnog gdje se cijele godine fjučersi igraju), ali publika hoda u toku poena/meča kako ko gdje hoće, djeca nemaju pojma šta rade, danas su bukvalno sjebali Istomina kada je servirao za ostanak u meču jer su svaki put poslije prvog servisa krenuli bacati loptice na drugu stranu, upadnu u pola poena i ostale gluposti. Organizacijski će ovo puno više na neki divlji čelendžer ličiti. I naravno svaki dan temepratura od 35+ stepeni...
I žrijeb za kvale Wimbledona ja mislim da nikad nije gori bio, 70 % su šljakaši koji su samo došli pare uzeti a neki će ni krivi ni dužni proći bar jedno kolo, poštenog meča nema u prvom kolu. Mislim da ima jedno petnestak tenisera koji nikad nisu odigrali meč na travi ili pobjedili na travi na bilo kojem nivou
Kakvi sljakasi, to su vecinom nekompletni teniseri koji se kriju iza izgovora i termina "specijalisti sljake", lave kad znas igrat tenis igras ga na svim podlogama, a ne cekat 10 mjeseci da dodju ta 2 mjeseca da vidis pobjedu.
Davno brat Napoleon reko: "Slika vrijedi tisucu rijeci!"Jeftha je napisao/la: Odlican avatar.![]()
Federer u krupnom, Nadal u drugom planu. Bas onako kako je proteklo prethodnih 15 godina.
Idemo nagradno pitanje za Rafatardove: "Bil vise volili da vam neko da 18 hiljada maraka ili 15 hiljada maraka?