A u ormaru viri nečija noga...skoroalen je napisao/la:Za to ne tražimo ništa zauzvrat, sramota je.High je napisao/la:I Saidov ormar!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A u ormaru viri nečija noga...skoroalen je napisao/la:Za to ne tražimo ništa zauzvrat, sramota je.High je napisao/la:I Saidov ormar!
HAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH NE VJERUJEM OCMHigh je napisao/la:A u ormaru viri nečija noga...skoroalen je napisao/la:Za to ne tražimo ništa zauzvrat, sramota je.High je napisao/la:I Saidov ormar!
High je napisao/la:A u ormaru viri nečija noga...skoroalen je napisao/la:Za to ne tražimo ništa zauzvrat, sramota je.High je napisao/la:I Saidov ormar!
Prije ce biti da je Komazec znao da Tan dolazi,ali da je znao i kolika je to ubleha pa pobjegao.DenchiNL je napisao/la:Otkud letargicni bahati makedonac opet u kombinacijama? Sta treba da nekom opet srednji prst pokazuje?
Ili Komazec koji nije vjerovao da Tan zaista dolazi i ostavio nas nakon pola godine?
Ima li neko ko duze nije igrao/je van svake forme od ove dvojice? Znam da je tesko ali potrudite se....
zagorski je napisao/la:Prije ce biti da je Komazec znao da Tan dolazi,ali da je znao i kolika je to ubleha pa pobjegao.DenchiNL je napisao/la:Otkud letargicni bahati makedonac opet u kombinacijama? Sta treba da nekom opet srednji prst pokazuje?
Ili Komazec koji nije vjerovao da Tan zaista dolazi i ostavio nas nakon pola godine?
Ima li neko ko duze nije igrao/je van svake forme od ove dvojice? Znam da je tesko ali potrudite se....
Nije lijep i izazovan kao Said.Zagor je napisao/la:Tacno mislim, ako potpise Petrak, jer vise ne znam da li se salite il je istina, da ce bit jedan od boljih u sljedecoj sezoni. Razlog zbog cega tako mislim:
e da da bilo je to pred Lech, doveden igrač sa iskustvom u EL i jačim ligama, ali ćorakDBR1987 je napisao/la:Bajram Serif Mubarek Olsun forumasima koji slave Bajram.
Gledam na danasnji dan sam sherovo "Zvanicno Milan Stepanov novi igrac FK Sarajevo" dobro se sjecam ovog dana ja sam mislio da ce se ostvarit sve o cemu sam sanjao .....
joj da je kakav X izvući 1:1 ili pobjeda 0:1, na Koševu bi ih uzeli glatSiouxLukavac je napisao/la:Dokaz da smo na pravom putu![]()
![]()
Hebo majku frajer se u ovom šestom mjesecu vratio jedno 14 puta.SiouxLukavac je napisao/la:Krste Velkoski se vraća u Sarajevo
Prema informacijama do kojih je došao naš portal, makedonski internacionalac je već raskinuo ugovor s tajlandskim Nakhonratchasimom i u utorak bi trebao biti u Sarajevu, gdje će pregovarati s čelnicima tima s Koševa. Dvadesetdevetogodišnji fudbaler je napustio Bordo tim početkom 2016. godine, a navijačima je ostao u dobrom sjećanju. Za Sarajevo je odigrao 73 utakmica, postigao 30 golova i upisao 13 asistencija.
****![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ado_77, Lecler, mosarajvosa83, N3R3D, Rule_hz i 54 gosta.