BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Sada ce biti negdje od 82 do 85 pozicije.
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: BiH tenis
Ima li sad nešto da igra u ovoj idućoj sedmici, do Wimbledona?AnkleBreaker je napisao/la:U drugoj sedmici wimbledona igra challenger u Bastadu, a sedmicu poslije toga je ATP turnir u istom gradu gdje je 7 alternativa za MD.Raonffa je napisao/la: Misliš da neće igrati Umag?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bravo Damire, za nadati se i boljim rezultatima na Atp turnirima.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
thelightblue
- Kontakt:
nistaRaonffa je napisao/la:Ima li sad nešto da igra u ovoj idućoj sedmici, do Wimbledona?AnkleBreaker je napisao/la:U drugoj sedmici wimbledona igra challenger u Bastadu, a sedmicu poslije toga je ATP turnir u istom gradu gdje je 7 alternativa za MD.Raonffa je napisao/la: Misliš da neće igrati Umag?
Wimbledon
Bastad CH
Bastad/Umag 250
nista
Los Cabos 250
Montreal Q
Cincinnati Q
nista
US Open
Prolazi 1 kolo Wimbledona.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Re: Odg: RE: Re: BiH tenis
U Umagu je 5. alternativa, tesko ce upasti u MD. Bolje je odigrati challenger nego se zezati u kvalama za ATP250!Raonffa je napisao/la:Misliš da neće igrati Umag?AnkleBreaker je napisao/la:Nastavlja sa challengerima.Raonffa je napisao/la:Pretpostavljam da će nakon Wimbledona igrati u Umagu na šljaci.
Blois je pokazao da se ipak moze (kad mora) motivisati za challengere, iako je i ovdje u par navrata bilo povuci-potegni (Felix, Muller...)
Bitno je da je vratio samopuzdanje za nastavak sezone! Jedna pobjeda na Wimbldonu bi takodje mnogo znacila!
Realno, kad bi sam sebi birao protivnika iz top 100, on ne bi bio siguran u prolaz na travi.gaston je napisao/la:Prolazi 1 kolo Wimbledona.
Cestitke na tituli!
Ovo je ono sto mora raditi s vremena na vrijeme, odigrati koji challenger, osvojiti ih par u godini i zacementirati se kao sigurica za slamove.
Ne bi bilo lose da ih odigra i vise kako bi pokusao uci u top 50 i tako izboriti ucesca na mastersima...
A price oko motivacije i kukanja kako mu se isti ne igraju su totalno bezveze za igraca njegovih mogucnosti.
Aldin bi trebao proći ovog žabara, pobjeda ovdje mu finansijski znači ko dva mjeseca kopanja po turskim fjučersima, ili mjesec kopanja po uzbekistansko-kazakhstanstkim čelendžerima
A Bašić ako uspije proći prvu rundu, u drugoj će svakako biti ogroman favorit, a onda se u trećoj može pobiti sa Lackom koji bi ipak imao veće šanse za pobjedu
A Bašić ako uspije proći prvu rundu, u drugoj će svakako biti ogroman favorit, a onda se u trećoj može pobiti sa Lackom koji bi ipak imao veće šanse za pobjedu
ZELJEZNICAR 1921!
Zrijeb za kvale Wimbldona:
1. kolo: Setkic-Arnaboldi
Basic-Gojowczyk...
Setkic mozda moze lakse do drugog kola od Basica, a kad bi kojim slucajem obojica prosli i drugo kolo, igrali bi medjusobno za ulazak u md!
1. kolo: Setkic-Arnaboldi
Basic-Gojowczyk...
Setkic mozda moze lakse do drugog kola od Basica, a kad bi kojim slucajem obojica prosli i drugo kolo, igrali bi medjusobno za ulazak u md!
Katastrofalan žrijeb za Mirzu, pored ovoliko likova koji u životu travu očima vidjeli nisu on naleti na Gojaka. Svašta.
Nije moglo gore biti za Mirzu jer mu je forma katastrofalna, dobijao je on Nijemca ali u nekim drugim okolnostima. U svakom slucaju ne ocekujem nista previse ni od Aldina ni od Mirze, davno sam se ja pomirio stim da od ovog drugo nema TOP100 igraca a lad vidim ono drvo Copila ili Fuksovica da su u TOP 100 ili blizu ranio bih se istog trenutka al ybg 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
thelightblue je napisao/la:
nista
Wimbledon
Bastad CH
Bastad/Umag 250
nista
Los Cabos 250
Montreal Q
Cincinnati Q
nista
US Open
@hm59
Mislio sam da je u MD Umaga...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Evoesprit24 je napisao/la:Poslije kojih meceva Mirza izlazi na teren??
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Hvala unnooUnofficialpage je napisao/la:Evoesprit24 je napisao/la:Poslije kojih meceva Mirza izlazi na teren??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Šetkara za sad lagano riješava Arnaboldia, odličan procenat prve serve. 
Usra i šefa i stanicu, servira žabar za drugi set.
Usra i šefa i stanicu, servira žabar za drugi set.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- SantiCazorla08
- Kontakt:
**** setkara od 3-1 do 3-6.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
E moj aldine.valjda mirza popravi dan.
Prebaciti mjesto stalnog boravka u Antaliju, nije ni za sta drugo. 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
E moj Setkara... dobijen meč izgubi..
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.