Cijela Tuzla Sisoja muzla!Penaltiky je napisao/la:Đasmine Đasmine dira me SisojeMortemHz je napisao/la:Džasmine Džasmine dira me hakalaPiazzaGrande je napisao/la:Za Mačka i Đasmina!

Cijela Tuzla Sisoja muzla!Penaltiky je napisao/la:Đasmine Đasmine dira me SisojeMortemHz je napisao/la:Džasmine Džasmine dira me hakalaPiazzaGrande je napisao/la:Za Mačka i Đasmina!
Vracaju se dugovi za stolice.MortemHz je napisao/la:Kako je Široki na drugom mjestu
I dalje ne mogu da vjerujemEvolve je napisao/la:Nakupilo nas se na forumu, tjedno nam pristizu nove snage
Jaki su brojcano na forumu ko NATOMortemHz je napisao/la:I dalje ne mogu da vjerujemEvolve je napisao/la:Nakupilo nas se na forumu, tjedno nam pristizu nove snage
Znaci fino diskutiramo, zasto vrijedjanje odmah??sviunapad1010 je napisao/la:Jaki su brojcano na forumu ko NATOMortemHz je napisao/la:I dalje ne mogu da vjerujemEvolve je napisao/la:Nakupilo nas se na forumu, tjedno nam pristizu nove snage![]()
Samo ih handri sto su tupi do bola.
Koeee prvi momcinoskripar96 je napisao/la:Ima nas preko 30 registriranih ovdje,niste vi ni svjesni sile[emoji1]
A malo su nas i športski prijatelji pogurali valjda
Oznaci prijatelja koji potajno navija za Željugrbavicka je napisao/la:s obzirom da nema navijaca zelje ovde... ovo je iznenadjujuce da uopste ima 19 nasih navijacagarant neki pitar duboko u svom srcu navija za zelju...
Trenutno korisnika/ca: Proximic, ristagrad, sarajevo19461987 i 23 gosta.