Nadamo se da faliBenjolos je napisao/la:UEFA je zvanično objavila spisak igrača FK Sarajevo na koje računa Mehmed Janjoš pred prvu evropsku utakmicu sa Zarijom Balti koja se u četvrtak igra u Moldaviji. Na spisku nema Amara Rahmanovića novog pojačanja Bordo tima koji će biti iskorišten kao džoker i biće prijavljen dan pred utakmicu. Spisak Mehmeda Janjoša:
Golmani: Vladan Kovačević, Bojan Pavlović, Adi Adilović
Odbrana: Dušan Hodžić, Selmir Pidro, Saša Novaković, Perica Ivetić, Marko Mihojević, Nihad Mujakić, Mufid Salčinović, Advan Kadušić.
Vezni red: Nermin Crnkić, Elvis Sarić, Samir Radovac, Elmedin Herić, Nemanja Anđušić, Zoran Blagojević, Mićo Kuzmanović, Anel Hebibović, Frank Liivak.
Napad: Mersudin Ahmetović, Sanjin Lelić, Semir Smailagić.
Da li ovdje fali Almir Bekic ili je ovaj portal zaboravio da ga napise?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Almir je djoker kojim cemo iznenaditi Moldavce.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lelić kao drugi napadac..
- muhamedhulk
- Kontakt:
Na tenisu.Vucevich je napisao/la:Gdje je Nedim?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mene vodi direktorica.MortemHz je napisao/la:Naši igrači i članovi stručnog štaba u jutarnjim satima u utorak otputovati će sa Međunarodnog Aerodroma u Sarajevu u Moldaviju. Dan prije odigravanja utakmice, u srijedu, izabranici Mehmeda Janjoša odraditi će službeni trening na stadionu "Zimbru" u Kišinjevu, a našeg trenera očekuje i zvanična press konferencija nesporedno uoči treninga.Sarajlijica1946 je napisao/la:U koliko nasi krecu sutra?
Znaci u 6 ujutro ti i ja na aerodromu cekamo, nemoj kasniti.
Ti mozes umjesto Saida.
Evo Majkl kaze da je Stojcev zavrsen 100 %. 
Haj mu ga znaj ,al sa Stojcevom,Krstom,Petrakom,pa i Rahmanovicem ekipa bi bila vrh.
Haj mu ga znaj ,al sa Stojcevom,Krstom,Petrakom,pa i Rahmanovicem ekipa bi bila vrh.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 26 jun 2017, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bekic ide
Zamaskirali ga kao veznog, valjda da zavaramo protivnika 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Čitam ovaj spisak, pa ovo je Bogu plakat koliko imamo smiješnu i jadnu ekipu....pojačat se moramo sa bar 4 igrača ako planiramo ciljati najviše ambicije u ligi
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 26 jun 2017, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
I Derek Chin nam se smije na ovaj sastav!SiouxLukavac je napisao/la:Čitam ovaj spisak, pa ovo je Bogu plakat koliko imamo smiješnu i jadnu ekipu....
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Za drugo pretkolo Evropa lige moze se prijaviti samo jedan novi igrac u odnosu na ekipu prijavljenu za prvo pretkolo, neka me neko ispravi ako grijesim
Da mi nećemo imat previše stranaca ?
Stojčev, Krste, Petrak, Novaković, Pavlović, Livak.
Livaka možemo i otpisat, taj neće ni na klupi bit. Teško ćemo ove rotirat jer je svaki sposoban i doveden za prve postave..
Livaka možemo i otpisat, taj neće ni na klupi bit. Teško ćemo ove rotirat jer je svaki sposoban i doveden za prve postave..
Grijesis, ide novi spisakkaladze je napisao/la:Za drugo pretkolo Evropa lige moze se prijaviti samo jedan novi igrac u odnosu na ekipu prijavljenu za prvo pretkolo, neka me neko ispravi ako grijesim
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Branice Adilovic,uostalom sa ovom ekipom nam golman nije ni potrebanharis004 je napisao/la:Da mi nećemo imat previše stranaca ?
Raja ništa ne brinite imam informaciju koja dolazi sa Sela Švrakinog, glasi 'gotovo je, naš je, Petrak, sutra bi trebao potpisati...'
Radujte se raja.
@High totalno nenormalna osoba nisam ni vidio sliku hahahahahahahahahahahahahahahahaha[/quote]
E jesi se nadovezao Švrakina brate pa stalno potenciraš riječ Selo u imenu naselja. Ne bjezim od činjenice da se naselje zove Švrakino Selo. Obrnimo logiku i recimo npr. kakav to grad ima selo, zar se ne zapitaš malo kako to? Iskreno i meni je više dosta insajderskih šuplji kinosvre ali nema potrebe da potenciraš previše to selo i ne baš dobroj namjeri.
Radujte se raja.
@High totalno nenormalna osoba nisam ni vidio sliku hahahahahahahahahahahahahahahahaha[/quote]
E jesi se nadovezao Švrakina brate pa stalno potenciraš riječ Selo u imenu naselja. Ne bjezim od činjenice da se naselje zove Švrakino Selo. Obrnimo logiku i recimo npr. kakav to grad ima selo, zar se ne zapitaš malo kako to? Iskreno i meni je više dosta insajderskih šuplji kinosvre ali nema potrebe da potenciraš previše to selo i ne baš dobroj namjeri.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Braco opusteno, pravimo sastav za ligu.joker90 je napisao/la:I Derek Chin nam se smije na ovaj sastav!SiouxLukavac je napisao/la:Čitam ovaj spisak, pa ovo je Bogu plakat koliko imamo smiješnu i jadnu ekipu....
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma nek brani Pavlović i igra Mujakić na štoperu, fkt sa ovom sredinom i napadom ne bi nam odbrana ni trebalazagorski je napisao/la:Branice Adilovic,uostalom sa ovom ekipom nam golman nije ni potrebanharis004 je napisao/la:Da mi nećemo imat previše stranaca ?
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Na listi se nalazi sljedeći nogometaši:
Golmani: 20 Vladan Kovačević, 30 Bojan Pavlović, 34 Adi Adilović.
Odbrana: 2 Dušan Hodžić, 4 Selmir Pidro, 6 Saša Novaković, 14 Perica Ivetić, 16 Marko Mihojević, 18 Nihad Mujkić, 31 Mufid Salčinović, 33 Advan Kadušić.
Vezni red: 7 Nermin Crnkić, 8 Elvis Sarić, 15 Samir Radovac, 17 Elmedin Herić, 19 Almir Bekić, 22 Nemanja Anđušić, 32 Zoran Blagojević.
Napadači: 9 Mersudin Ahmetović, 11 Mićo Kuzmanović, 13 Anel Hebibović, 23 Frank Liivak, 24 Sanjin Lelić, 35 Semir Smailagić.
Crnkić nova sedmica
Nažalost prema ovome i Almir je prijavljen
Golmani: 20 Vladan Kovačević, 30 Bojan Pavlović, 34 Adi Adilović.
Odbrana: 2 Dušan Hodžić, 4 Selmir Pidro, 6 Saša Novaković, 14 Perica Ivetić, 16 Marko Mihojević, 18 Nihad Mujkić, 31 Mufid Salčinović, 33 Advan Kadušić.
Vezni red: 7 Nermin Crnkić, 8 Elvis Sarić, 15 Samir Radovac, 17 Elmedin Herić, 19 Almir Bekić, 22 Nemanja Anđušić, 32 Zoran Blagojević.
Napadači: 9 Mersudin Ahmetović, 11 Mićo Kuzmanović, 13 Anel Hebibović, 23 Frank Liivak, 24 Sanjin Lelić, 35 Semir Smailagić.
Crnkić nova sedmica
Nažalost prema ovome i Almir je prijavljen
Nista majkl,treba vjerovati samo nostradamusu iz svrakinogamypitar je napisao/la:Evo Majkl kaze da je Stojcev zavrsen 100 %.
-
kraljlavova
- Kontakt:
almir bekic je na spiskuMortemHz je napisao/la:Nadamo se da faliBenjolos je napisao/la:UEFA je zvanično objavila spisak igrača FK Sarajevo na koje računa Mehmed Janjoš pred prvu evropsku utakmicu sa Zarijom Balti koja se u četvrtak igra u Moldaviji. Na spisku nema Amara Rahmanovića novog pojačanja Bordo tima koji će biti iskorišten kao džoker i biće prijavljen dan pred utakmicu. Spisak Mehmeda Janjoša:
Golmani: Vladan Kovačević, Bojan Pavlović, Adi Adilović
Odbrana: Dušan Hodžić, Selmir Pidro, Saša Novaković, Perica Ivetić, Marko Mihojević, Nihad Mujakić, Mufid Salčinović, Advan Kadušić.
Vezni red: Nermin Crnkić, Elvis Sarić, Samir Radovac, Elmedin Herić, Nemanja Anđušić, Zoran Blagojević, Mićo Kuzmanović, Anel Hebibović, Frank Liivak.
Napad: Mersudin Ahmetović, Sanjin Lelić, Semir Smailagić.
Da li ovdje fali Almir Bekic ili je ovaj portal zaboravio da ga napise?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.