FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
samoposmatram
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dobra vijest
Sandro nece obuci dres Zeljeznicara.
Losa vijest
Ista bagra ko i Sandro se kunu u Zeljeznicar.
Sandro nece obuci dres Zeljeznicara.
Losa vijest
Ista bagra ko i Sandro se kunu u Zeljeznicar.
Pa čim se odugovlačilo 10, 15 dana sa ugovorom, a lafo odavno postoji dogovor, odmah je to bilo sumnjivo. Ako si se već sve dogovorio, potpišeš ugovor kroz dan, dva, tri i to je to.
I onako su Ive i Stevica, Messi i Suarez za Sandra
I onako su Ive i Stevica, Messi i Suarez za Sandra
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- plavousrcu
- Kontakt:
Okrenuti se drugim igracima. Treba nam jos pojacanja, konkurenti su slabiji nego prosle sezone i trebamo to iskoristiti.
- Sandokan87
- Kontakt:
Kad prodjemo Zetu ako Bog da, ocekujem bombastican naslov u novinama " Veliko pojacanje za plave pred duel sa svedskim Aik-om Miroslav Stevanović se predomislio, zaduzio broj 10 i produzio vjernost plavoj boji na jos godinu dana " Hahahahahahahahahaha
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
-
Huseinagic
- Kontakt:
Sto Beganovica nema na spisku?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Ljudi ne serite puno kad je trebao doci svi smo jedva cekali, frajer je igracina, sut ima boli glava, suta odakle stigne, steta sto nije dosao, izradio nas da valja, **** ide se dalje.
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
- MocMahale444
suta odakle stigne, neki daljni rodjak roberta karlosa. Ono malo mi je vokri jer se po klipovima vidi da je ok igrac, ekstra za nasu ligu. Samo cim je postupio kako je postupio, vidis da je neki lipicaner levatski.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Zoki manijak"Željezničar je najveći klub u državi, tako da mi je drago što sam u karijeri imao priliku nastupati za Plave sa Grbavice, posebno kada se uzme u obzir činjenica da neizmjerno volim taj klub. Mi smo tu sezonu odigrali fenomenalno, i malo nam je falilo da dođemo do trofeja, ali nažalost nismo uspjeli. Nakon toga su došli nastupi u Evropi, u kojima smo ostvarili odličan uspjeh, i stigli do trećeg pretkola gdje nam je malo falilo da prođemo Standard iz Liegea. Ponavljam da mi je veoma drago što sam u duelima sa Ferencvarošem bio i strijelac nakon fenomenalne asistencije mladog Hadžiahmetovića, i sigurno je da će mi te utakmice ostati kao najljepše uspomene u mojoj karijeri”, rekao je Zoran i dodao:
”Igrao sam u Crnoj Gori i poznajem politiku Zete, to je mlada ekipa, ali mislim da bi Željezničar trebao proći u ovom duelu. Željo je prije svega zvučno ime, te bi sada na Grbavici trebao riješiti pitanje prolaska, jer kada zagrmi armija navijača u Dolini Ćupova, onda Zeta nema šta tražiti na Grbavici. Znam kako je igrati na Grbavici i koliko se vjetar okrene u jarbol Želje kada je pun stadion, tako da ja im želim puno sreće i nadam se da će proći.”
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma hajd nije ni prvi ni posljednji igrac koji nas je ispalio, nasi su mu ponudili maximalno kolko su mogili,Ne treba samo da krivimo klub zbog toga sto nije dosao... Covjek jednostavno trci za vecim parama to je to, Idemo dalje..... Hajcat raju treba za ovu Zetu sad , treba napunit nasu Grbavicu da se sjebu ovi iz Zete,nakon 13 godina ponovo igramo Evropu na nasoj Grbavici nadam se da ce bit po prilicno puna i pored direktnog prenosa na Sport klubu.. ULTRA LJETO J*** TE ZETO !scootzzZzTM87 je napisao/la:Ljudi ne serite puno kad je trebao doci svi smo jedva cekali, frajer je igracina, sut ima boli glava, suta odakle stigne, steta sto nije dosao, izradio nas da valja, **** ide se dalje.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MocMahale444
Ne krivi Pasha moj niko kazem onako globalno , da ne bude ovde krivi su nasi bla bla, na to sam mislio, Nadam se da neces pogresno svatit kao i ostali.. Zoran Kokot Manijak Pravi !MocMahale444 je napisao/la:Ko krivi klub?
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MocMahale444
Samo pitam jer nisam procitao da iko klub krivi zbog levata.Neymar11 je napisao/la:Ne krivi Pasha moj niko kazem onako globalno , da ne bude ovde krivi su nasi bla bla, na to sam mislio, Nadam se da neces pogresno svatit kao i ostali.. Saban Saulic Manijak Pravi !MocMahale444 je napisao/la:Ko krivi klub?
Meni je drago sto nije dosao, Boga mi.
Nadam se da su Slavko i igraci svjesni znacaja ove utakmice, da igramo u svojoj kuci nakon dugog niza godina i da nam prolaz otvara dalji put protiv opet povoljnog protivnika, da ne pricamo o parama.
Moje misljenje ako mi zelimo prolaz da moramo uzeti minimalno 2:0, sacuvati gol kako znaju i umiju.
Moje misljenje ako mi zelimo prolaz da moramo uzeti minimalno 2:0, sacuvati gol kako znaju i umiju.
- Zeljeznicar -
-
narodniheroj
- Kontakt:
U potpunosti djelim mišljenje, drago mi je što nije došao. Imam neki osjećaj da bismo se dobro zaebali s njim, svi izvještaji su govorili da je lud ko struja a takvih već imamo i rješavamo ih se.MocMahale444 je napisao/la:
PS BŠMO plava nacijo
- MocMahale444
narodniheroj je napisao/la:U potpunosti djelim mišljenje, drago mi je što nije došao. Imam neki osjećaj da bismo se dobro zaebali s njim, svi izvještaji su govorili da je lud ko struja a takvih već imamo i rješavamo ih se.MocMahale444 je napisao/la:
PS BŠMO plava nacijo
Allahraziola, ne znam koliko je pametno dovoditi ove psihicko-nestabilne igrace. Moze on sutati s centra ali ako cemo morati trpiti vecu budalu od Lendre onda jok.
Svi komentari su ukazivali na to da je udaren mokrom carapom.
-
narodniheroj
- Kontakt:
U svakom slučaju ebo Sandra, nije naš i nek se ebe gdje hoće imamo mi prečeg posla. Imamo obavezu dati sve od sebe da prođemo đetiće, znam da nije sjajno ali se ipak nadam da smo bolji i da ćemo u dvomeču biti uspješniji. Bitno je to, prebitno za nas. Prolazom dobijamo vjetar u leđa za nastupajuću sezonu koju smatram ključnom za jedno vremensko razdoblje koje je pred nama. Mi jednostavno moramo naći načina da se vratimo na vrh, sve drugo nije dobro, zato kažem da je naredna sezona prebitna. Koliko god da sam razočaran neću prestati vjerovati u najbolji scenarij za nas, mi moramo i mi možemo vratiti trofeje na njihovo mjesto, u vitrine Plavog salona.
Ma yebo trofeje, to je bilo monotono, bolje ovako kad je dama svaki dan 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kolika mu je plata, kolika je inace najveca plata u ligi?Virtu4l je napisao/la:Jbg, ne možemo ga platiti, takva nam sudbina... ima još dovoljno vremena da se nađe alternativa.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ne zna se to, pitari su znali pricati da Said ima platu 18.000 KM, to bi sigurno bila najveca u ligi, ako je tacna informacija.marconato je napisao/la:Kolika mu je plata, kolika je inace najveca plata u ligi?Virtu4l je napisao/la:Jbg, ne možemo ga platiti, takva nam sudbina... ima još dovoljno vremena da se nađe alternativa.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bila je 18 000 KM i to je imao Said kod pitara. Na zimu je pristao da mu se smanji plata na 15 000 KM.
Ovo je sto posto tačno. Ipak je Said čovjek sa obrazom.

Ovo je sto posto tačno. Ipak je Said čovjek sa obrazom.