FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DBR1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DBR1987 » 26 jun 2017, 18:02

slika
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jun 2017, 18:03

muhamedhulk je napisao/la:Jel' ovo ubleha za Krstu? Posto ne vidim nikakav aerodrom na insta? :D
Sad u ekipi za cetvrtak imamo 3 l beka i 3 d beka :urnebes: i 6 krila isto. Meni vise dosadilo krpljenje ove sredine, ili dovedite koga ili ubaci juniora! Daj veznog!!!
Nije ubleha, na storyju se označio, slika s nekim azijskim totemom al' oznaka "Bangkok international airport" :D Nadam se da će mu naredni story bit' sa našeg, sarajevskog aerodroma :D
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 jun 2017, 18:04

Pripremite aparate za mene kad sleti na nas aerodrom!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jun 2017, 18:05

Gomis99 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Hajde Krleeeee
Nemoj to care. Mehu kad vidim dusa me zaboli. Kakav je strucnjak. Svime se bavio. Od svlacionice ishrane mijenjanja taktika. Pa Zelju smo poderali ovaj derbi samo sto nismo imali srece do vrha da napunimo. Ali eto zbog bojkota nismo mogli da ga istrpimo.
Dulja je tad glumio Hebibobića. Ko zna, možda Heba u svojoj zadnjoj godini ugovora razvali ligu :urnebes:
Još ono forsiranje treninga neposredno nakon meča. Nije ni čudno što su ga pojedini nehljebi tad bojkotovali. Bilo gospodi mrsko bit' profesionalac jednom u životu.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 jun 2017, 18:10

skoroalen je napisao/la:
Gomis99 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Hajde Krleeeee
Nemoj to care. Mehu kad vidim dusa me zaboli. Kakav je strucnjak. Svime se bavio. Od svlacionice ishrane mijenjanja taktika. Pa Zelju smo poderali ovaj derbi samo sto nismo imali srece do vrha da napunimo. Ali eto zbog bojkota nismo mogli da ga istrpimo.
Dulja je tad glumio Hebibobića. Ko zna, možda Heba u svojoj zadnjoj godini ugovora razvali ligu :urnebes:
Još ono forsiranje treninga neposredno nakon meča. Nije ni čudno što su ga pojedini nehljebi tad bojkotovali. Bilo gospodi mrsko bit' profesionalac jednom u životu.
Ili famozni noćni trening. :lol:
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jun 2017, 18:15

@PB Duga je lista pozitivnih stvari koje je Meho donio. Za cijenu jedne titule smo žrtvovali mogući napredak i onaj mitološki iskorak koji nam je bio najavljen kad je Kinez donio lovu.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 26 jun 2017, 18:17

skoroalen je napisao/la:@PB Duga je lista pozitivnih stvari koje je Meho donio. Za cijenu jedne titule smo žrtvovali mogući napredak i onaj mitološki iskorak koji nam je bio najavljen kad je Kinez donio lovu.
Nije zarad titule nego zarad Ibrakovica, dine i ekipe koji nisu imali koristi od trenera.kojem ne možeš dovoditi i odvoditi koga hocea i igrati kako hoćeš ;)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 26 jun 2017, 18:18

Moglo bi nešto biti od Krleta čim ga još Majkl ne spominje, moglo bi i zapišćat.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 jun 2017, 18:19

skoroalen je napisao/la:@PB Duga je lista pozitivnih stvari koje je Meho donio. Za cijenu jedne titule smo žrtvovali mogući napredak i onaj mitološki iskorak koji nam je bio najavljen kad je Kinez donio lovu.
Meni jedino smeta, kao i u mnogim drugim slučajevima, što se i to pripisuje "navijačima" kao navijači su ga otjerali. Selektivno. Kad god je nešto bilo koja Uprava ukakila zadnjih nekoliko godina, odmah je to bilo "navijači su to tražili..." A u biti navijači se pitaju koliko se ja pitam u kreiranju vanjske politike pri Ministarstvu Vanjskih Poslova Republike Kongo.

Meho je danas mogao da bude ono što je onaj u Rijeci.
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jun 2017, 18:23

PitarBordo je napisao/la:
Meni jedino smeta, kao i u mnogim drugim slučajevima, što se i to pripisuje "navijačima" kao navijači su ga otjerali. Selektivno. Kad god je nešto bilo koja Uprava ukakila zadnjih nekoliko godina, odmah je to bilo "navijači su to tražili..." A u biti navijači se pitaju koliko se ja pitam u kreiranju vanjske politike pri Ministarstvu Vanjskih Poslova Republike Kongo.

Ma ne mislim na navijače, nego što @pantelija kaže, na ove uhljupe iz uprave. Smijenili su Kodru, nazor osvojili titulu da svoje uvažene stražnjice sačuvaju. A kao što uvijek kažem, da se navijači pitaju, Kantardžić i Faruk ne bi bili tu gdje jesu. Najlakše je svaki neuspjeh svalit na navijače, a za uspjeh se svi busaju u prsa. Niko neće spomenut' prosjek od 10 hiljada ljudi zadnjih 5 domaćih utakmica, da je to bio vjetar u leđa igračima. Al' kad se spomene Said, krivi su navijači jer su ga htjeli, krivi su što zvižde Rustemu i stvaraju pritisak pa on ne zna, krivi su za svaku smjenu trenera itd. Baš licemjerno.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 jun 2017, 18:24

Cimirotu propao transfer
Gojko Cimirot neće karijeru nastaviti u Njemačkoj, ako je vjerovati pisanju tamošnjih medija.
Bh. reprezentativac se posljednjih sedmica povezuje sa odlaskom Bundesligu, ali za sada od toga nema ništa.
Nakon što su dovođenje odličnog veznjaka negirali Werder i Eintracht Frankfurt, BILD piše kako je od rođenog Trebinjca odustao i Hannover.
Njemački list piše kako povratnik u elitni rang njemačkog fudbala uopšte neće poslati ponudu na adresu PAOK-a.
SRETAN BROJ - 1725

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 jun 2017, 18:27

skoroalen je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:

Ma ne mislim na navijače, nego što @pantelija kaže, na ove uhljupe iz uprave. Smijenili su Kodru, nazor osvojili titulu da svoje uvažene stražnjice sačuvaju. A kao što uvijek kažem, da se navijači pitaju, Kantardžić i Faruk ne bi bili tu gdje jesu. Najlakše je svaki neuspjeh svalit na navijače, a za uspjeh se svi busaju u prsa. Niko neće spomenut' prosjek od 10 hiljada ljudi zadnjih 5 domaćih utakmica, da je to bio vjetar u leđa igračima. Al' kad se spomene Said, krivi su navijači jer su ga htjeli, krivi su što zvižde Rustemu i stvaraju pritisak pa on ne zna, krivi su za svaku smjenu trenera itd. Baš licemjerno.
Meni ta konstantna nabacivanja krivice navijačima postaju degute. Pa čak i ovdje na forumu zavladala bila istina da navijači na Koševu stvaraju pritisak i kao bolji smo u gostima jer nema naših... Selektivno pravdanje nesposobnosti i ništa više. Neki to rade jer su se uhljebili, drugi jer im je teško priznati da su pogriješili u procjeni ovih prvih.

Od povratnika na Koševo ja bih samo želio gospodina sa mog avatara. Ali za to treba zdrav klub koji želi dugogodišnju viziju i gleda dalje od "slijedeća dva kola."
Samo Saraj'vo.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 26 jun 2017, 18:29

Ja bih Safeta Sušića za trenera.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 26 jun 2017, 18:30

Pantelija je napisao/la:
Nije zarad titule nego zarad Ibrakovica, dine i ekipe koji nisu imali koristi od trenera.kojem ne možeš dovoditi i odvoditi koga hocea i igrati kako hoćeš ;)
Nije nego tacno zarad titule ;)

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 jun 2017, 18:31

PitarBordo

O pritisku su pričali skoro svi treneri i igrači Sarajeva nije to samo priča sa foruma, istu priču i mediji su spominjali. Jović, Janjoš čak je neko rekao na forumu da je pitao Ordagića vezano za Sarajevo ovaj rekao ma dole je veliki pritisak :lol: Ustvari je sve do veličine, težine dresa i grba.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 26 jun 2017, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 jun 2017, 18:32

Nisu navijaci krivi al uprava je vukla poteze da se dodvori navijacima . smjenjivanjem stalno trenera ,dovodjenje Saida i slicni potezi . skrivali su svoje lose poteze tako sto su druge mjenjali ovo posebno vazi za upravu s Kusturicom,Dinom,Ibrakom .

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 26 jun 2017, 18:37

joker90 je napisao/la:Sad će mu Valentin ponuditi 3k i reći da smo mi divevi! :kafa: #RezanjeTroškova
e yebi se :urnebes:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 jun 2017, 18:37

pitic je napisao/la:PitarBordo

O pritisku su pričali skoro svi treneri i igrači Sarajeva. Jović, Janjoš čak je neko rekao na forumu da je pitao Ordagića vezano za Sarajevo ovaj rekao ma dole je veliki pritisak :lol: Ustvari je sve do veličine, težine dresa i grba.
Možeš mi pričati o pritiscima nekim... Ali ove sezone nakon utakmica gdje je posjeta bila u rangu niželigaša Janjoš izlazio i govorio kako je pritisak prevelik. A onda kad su čučnuli na Grbavici izjaviše "falili su nam navijači."

Ne potežem ja to koliko je težak dres, grb, šta već. Nego činjenicu da se vazda navijači preuzimaju kao alibi za sve. Pa od starta se govori da su navijači tražili Saida, a ogromna većina prije njegovog dolaska govorila suprotno. Isto i dovođenje Čale. Tjeranje Kodre. Tjeranje Benke... Evo sad da ti Krste dođe već imaju alibi, ako podbaci i ne ispuni očekivanja već se ima alibi "navijači ga tražili..." Sve se radi sa unaprijed izgrađenim alibijem u vidu navijača. Bio to "pritisak," bile to šatro "želje navijača..."
Samo Saraj'vo.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 26 jun 2017, 18:38

bordobijeli je napisao/la:Nisu navijaci krivi al uprava je vukla poteze da se dodvori navijacima . smjenjivanjem stalno trenera ,dovodjenje Saida i slicni potezi . skrivali su svoje lose poteze tako sto su druge mjenjali ovo posebno vazi za upravu s Kusturicom,Dinom,Ibrakom .
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jun 2017, 18:44

pitic je napisao/la:Cimirotu propao transfer
Gojko Cimirot neće karijeru nastaviti u Njemačkoj, ako je vjerovati pisanju tamošnjih medija.
Bh. reprezentativac se posljednjih sedmica povezuje sa odlaskom Bundesligu, ali za sada od toga nema ništa.
Nakon što su dovođenje odličnog veznjaka negirali Werder i Eintracht Frankfurt, BILD piše kako je od rođenog Trebinjca odustao i Hannover.
Njemački list piše kako povratnik u elitni rang njemačkog fudbala uopšte neće poslati ponudu na adresu PAOK-a.
:(
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Google Adsense [Bot], Mahalac7, roccosiffredi i 50 gostiju.