FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad je vec rijec o Velkoskom, to je bio najveci alibi igrac kod nas. Sve lose partije su mu se pravdale sa tim "ne igra pravu poziciju". Evo, ja ni danas ne znam, koja je to njegova prava pozicija?
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 26 jun 2017, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Azmir se raspituje za Saida
Hajde prve sise federacije udruzite se 
Rahmanovic nije jos dovoljno spreman ,te cemo izgleda ovu ekipu iz Travnika i gledati u Moldaviji

Rahmanovic nije jos dovoljno spreman ,te cemo izgleda ovu ekipu iz Travnika i gledati u Moldaviji

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolution87
- Kontakt:
tefteri slobodno, bice najbolji strijelac lige!High je napisao/la:Mogli smo navesti i listu forumaša koji onanišu na nekog igrača, stoga ću ja nominirati:
@Lakoste - Grand Show Jednonožac
@Evolution87 - Velkoski
@miden - Hrustemović
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Pa ista priča kao i za Lemdaru kod mumijevih. Nije Krste za krila nego za vrh napada, ugnjetavaju ga na krilu tako se je stalno pričalo, isto kako su govorili mumijevi da je Petrović rekao koja je budala kontala stavljati Lemdaru prema krilu.Evander je napisao/la:Kad je vec rijec o Velkoskom, to je bio najveci alibi igrac kod nas. Sve lose partije su mu se pravdale sa tim "ne igra pravu poziciju". Evo, ja ni danas ne znam, koja je to njegova prava pozicija?
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
“Mislimo da će biti pozitivna stvar angažovanje Hamze Čatakovića. Odlučili smo se za to iako će biti malo rizično. Platili smo Sarajevu unaprijed dogovoreni iznos, a da Hamza nije odigrao niti jedan ligaški meč. On je potencijal vidi se, strijelac je, zato smo ga i kupili”, kazao je Rybnicek za klupski portal Trencina.
Na ime obeštećenja Sarajevo je prema podacima Transfermarkta inkasiralo 120.000 eura što uopšte nije zanemariva cifra.
Na ime obeštećenja Sarajevo je prema podacima Transfermarkta inkasiralo 120.000 eura što uopšte nije zanemariva cifra.
Za koga postoji punuda minimalno 200 000 eura odmah ga prodati. Zašto
Duljević

SRETAN BROJ - 1725
Špic, gdje je bio više nego dobar. Kad je Benko dobio papire na proljeće te sezone, Krste je prebačen na krilo.Evander je napisao/la:Kad je vec rijec o Velkoskom, to je bio najveci alibi igrac kod nas. Sve lose partije su mu se pravdale sa tim "ne igra pravu poziciju". Evo, ja ni danas ne znam, koja je to njegova prava pozicija?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mehmedagic pruduzio sa Slobodom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hamza Čataković je zvanično novi fudbaler Trenčina. Nakon što je prošle sedmice realizaciju transfera objavilo Sarajevo sinoć je isto potvrdio i slovački klub.
Generalni menadžer Trenčina, Rober Rybnicek je kazao kako je Sarajevu već uplaćen novac za ovaj transfer.
Generalni menadžer Trenčina, Rober Rybnicek je kazao kako je Sarajevu već uplaćen novac za ovaj transfer.
SRETAN BROJ - 1725
Pojačanje nespremno: Janjoš nije izabrao taktiku za “rusku školu”
I minimalan poraz uz postignut pogodak ne bi bio pretjerano loš ishod, rekao je Mehmed Janjoš, šef stručnog štaba fudbalera Sarajeva, uoči prve utakmice prvog pretkola Lige Evrope u gostima protiv moldavske Zarije, pišu Nezavisne novine.
Naglašava da to nikako ne znači da njegovi puleni sutra na dalek put kreću s bijelom zastavom, cilj je pobjeda, ali je uvjeren da i s minimalnim porazom ili remijem uz postignuti gol u gostima mogu u revanšu na “Koševu” izboriti plasman u drugi krug ovog takmičenja. Pripreme za ovu utakmicu ekipa je odradila na Jahorini.
“Vidjet ćemo na samoj utakmici koliko smo i da li smo dovoljno spremni. Očekuje nas zahtjevna utakmica u kojoj je, iako na papiru autsajder, protivnik sigurno ravnopravan s nama, ali ne i kvalitetniji od nas. Nismo bili miljenici sreće u žrijebu, prije svega zbog dalekog puta. U utorak ćemo cijeli dan provesti na aerodromu u Istanbulu, jer nemamo drugu konekciju. Ipak, ne tražimo alibi i ne putujemo s bijelom zastavom”, kazao je Janjoš za Nezavisne novine.
Pozitivno je da nema povreda, mada odlazak pet igrača ovog ljeta i dolazak samo dvojice do sada, od kojih je jedan nedovoljno spreman, ipak govori da je Sarajevo na određeni način oslabljeno.
“Amar Rahmanović je pojačanje za narednu sezonu, ali je u ovom trenutku nedovoljno spreman. Ono što imamo na raspolaganju pokušat ćemo iskoristiti na najbolji način. Dobro je što prvu utakmicu igramo u gostima. To je praktično tek prvo poluvrijeme. Voljeli bismo postići gol, što sam siguran da možemo, jer on bi nam otvorio vrata drugog kruga. I minimalan poraz uz naš postignut pogodak ne bi bio loš ishod za nas, ali sam siguran da možemo i do puno boljeg rezultata”, dodaje strateg “bordo” tima.
Protivnik je nepoznanica. Proteklih dana sakupljali su informacije, pregledali nekoliko njihovih utakmica.
“Shvatili smo da su jako iskusni. To je ruska škola fudbala, disciplinovana i agresivna. Mi se još nismo odlučili za taktiku. Vidjet ćemo još na licu mjesta. Međutim, bez obzira na sve okolnosti siguran sam da možemo proći u drugi krug”, naglašava Janjoš.
Utakmica Zarija – Sarajevo igra se u četvrtak na stadionu “Zimbru” u Kišnjevu kapaciteta 10.500 mjesta s početkom u 19 časova po srednjoevropskom vremenu. Službeni trening bh. predstavnik imatće u srijedu.
I minimalan poraz uz postignut pogodak ne bi bio pretjerano loš ishod, rekao je Mehmed Janjoš, šef stručnog štaba fudbalera Sarajeva, uoči prve utakmice prvog pretkola Lige Evrope u gostima protiv moldavske Zarije, pišu Nezavisne novine.
Naglašava da to nikako ne znači da njegovi puleni sutra na dalek put kreću s bijelom zastavom, cilj je pobjeda, ali je uvjeren da i s minimalnim porazom ili remijem uz postignuti gol u gostima mogu u revanšu na “Koševu” izboriti plasman u drugi krug ovog takmičenja. Pripreme za ovu utakmicu ekipa je odradila na Jahorini.
“Vidjet ćemo na samoj utakmici koliko smo i da li smo dovoljno spremni. Očekuje nas zahtjevna utakmica u kojoj je, iako na papiru autsajder, protivnik sigurno ravnopravan s nama, ali ne i kvalitetniji od nas. Nismo bili miljenici sreće u žrijebu, prije svega zbog dalekog puta. U utorak ćemo cijeli dan provesti na aerodromu u Istanbulu, jer nemamo drugu konekciju. Ipak, ne tražimo alibi i ne putujemo s bijelom zastavom”, kazao je Janjoš za Nezavisne novine.
Pozitivno je da nema povreda, mada odlazak pet igrača ovog ljeta i dolazak samo dvojice do sada, od kojih je jedan nedovoljno spreman, ipak govori da je Sarajevo na određeni način oslabljeno.
“Amar Rahmanović je pojačanje za narednu sezonu, ali je u ovom trenutku nedovoljno spreman. Ono što imamo na raspolaganju pokušat ćemo iskoristiti na najbolji način. Dobro je što prvu utakmicu igramo u gostima. To je praktično tek prvo poluvrijeme. Voljeli bismo postići gol, što sam siguran da možemo, jer on bi nam otvorio vrata drugog kruga. I minimalan poraz uz naš postignut pogodak ne bi bio loš ishod za nas, ali sam siguran da možemo i do puno boljeg rezultata”, dodaje strateg “bordo” tima.
Protivnik je nepoznanica. Proteklih dana sakupljali su informacije, pregledali nekoliko njihovih utakmica.
“Shvatili smo da su jako iskusni. To je ruska škola fudbala, disciplinovana i agresivna. Mi se još nismo odlučili za taktiku. Vidjet ćemo još na licu mjesta. Međutim, bez obzira na sve okolnosti siguran sam da možemo proći u drugi krug”, naglašava Janjoš.
Utakmica Zarija – Sarajevo igra se u četvrtak na stadionu “Zimbru” u Kišnjevu kapaciteta 10.500 mjesta s početkom u 19 časova po srednjoevropskom vremenu. Službeni trening bh. predstavnik imatće u srijedu.
SRETAN BROJ - 1725
- f0rest1946
- Kontakt:
A brate mili citaj malo temu to je napisano jedno deset puta, bez ljutnjepitic je napisao/la:Hamza Čataković je zvanično novi fudbaler Trenčina. Nakon što je prošle sedmice realizaciju transfera objavilo Sarajevo sinoć je isto potvrdio i slovački klub.

MashAllah lova došla iz slovačke. Produžiti sa saidom ugovor i kontaktirati husaru za eventualno koje pojačanje
))

Cim on o porazu razmislja, mozemo se vec u prvom kolu oprostiti. E moj Cala kakva motivacija za igrace. 

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Tacno se covjek syebe kad ga slusa daj boze da i on jesen docekaemir79 je napisao/la:Cim on o porazu razmislja, mozemo se vec u prvom kolu oprostiti. E moj Cala kakva motivacija za igrace.
Nemoj Boga ti da se vadimo na Koševu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kad je igrao spica i kad je bio poprilicno neefikasan i los u napadu, isla je prica "nije on klasicna devetka"...skoroalen je napisao/la:Špic, gdje je bio više nego dobar. Kad je Benko dobio papire na proljeće te sezone, Krste je prebačen na krilo.Evander je napisao/la:Kad je vec rijec o Velkoskom, to je bio najveci alibi igrac kod nas. Sve lose partije su mu se pravdale sa tim "ne igra pravu poziciju". Evo, ja ni danas ne znam, koja je to njegova prava pozicija?
jest pa da se za opstanak borimo LoLheat je napisao/la:MashAllah lova došla iz slovačke. Produžiti sa saidom ugovor i kontaktirati husaru za eventualno koje pojačanje))
Joj izjave Cale, vec je spustio gace. Koji luzerski mentalitet uhljeba 

Jel dogovoren prenos iz Moldavije ?
Trenutno korisnika/ca: boki86, Google Adsense [Bot], HordasFks, laznokrilo, napoleon72, Vanja8 i 38 gostiju.